insallah canm benm yaa allah kimsenin kucagni bos birakmasin herkese nasip etsin hepinizeDaha yenidir kuzummm erken gebelik testide olsa silik çıkar
Çoookk şey kaynattık kuzu mesela ben yarn hastaneye gidiyrm çatlycam meraktan sabırsızlandm snra yapmurumuzn değeri artmş 238 çkmş sn naptn baklımmKuzular misafirlikteydimdeee neler kaynattiniz anlatin bakim
Tek çözüm mutfak kuzuEvimiz giriş kat ve balkonumuz yok kuzum malesef yaa
@dilekylmz22 canım testi atsana bi bakim merak ettim kız
ilkinin kalbi durdu canm iki bucuk aylikken bu ikinci tabi varsa ki insallah vardr ikinci evliligm bu benm ilk diyeblrz yani.sen gorebildn dimi esimde gordu hatta elimde testle dolasiyrm esimde kizdi surekli gosteryrm die kormuym ben diyo gorunuyo cok silik diyo heycan yapmayalm bekleyelm diyo bekliycz artik
insallah canim yaa insallah sende hamilesndr hep takip ediyrm yazmasamdaKuzum hayalet bi cizgi var yaa adetine daha oldugu icin adet yaklasinca koyulasir kuzummm ya cok mutlu oldum INŞALLAH hamissindir❤
insallah canm ayaklarni doksan derce dik yastik koy altina iyi gelirYeri belirgin canm çizginin. Geçmiş olsn kuzum inşallah vardırda sağlıklıca kucağına alırsın benmdr 2 düşüğüm oldu inşallah bunu kucağımıxa alacağz sağ salim şimdi biraz ağrm var neyden blmiyorm gaz sanırım diye dğşünüyorm inşallah öyledr
belkide canm bes alti gun sonunda o gun olmazsan yarinsi zaten direk kan vericem boyle stres yapmam en azindanKuzum sanki 2.çizgi var baya silik ama adetine daha var idrar da o yüzden olabilir silik.çizgi
AMIN bitanem ALLAH razı olsun ❤ bizi habersiz birakma kuzum bende hafataya persmebe test yapcam sen bi gun belirledin mi balinsallah canim yaa insallah sende hamilesndr hep takip ediyrm yazmasamda
haber veirirm kuzu 28 bat em geç 30 da yapcam bazen bi gun once yada bi gun sonra geliyo hic sasmazAMIN bitanem ALLAH razı olsun ❤ bizi habersiz birakma kuzum bende hafataya persmebe test yapcam sen bi gun belirledin mi bal
Ayyy haftaya perşembede gelmk bilmez şimdi yaaa bugn çok heycan yaptmm sabahda hiç lavbaya gitmeden sıkışık gideceğim hastaneye öyle yapıyım demi kuzucanAMIN bitanem ALLAH razı olsun ❤ bizi habersiz birakma kuzum bende hafataya persmebe test yapcam sen bi gun belirledin mi bal
Niye kuzum idrar testi icinmiAyyy haftaya perşembede gelmk bilmez şimdi yaaa bugn çok heycan yaptmm sabahda hiç lavbaya gitmeden sıkışık gideceğim hastaneye öyle yapıyım demi kuzucan
Yok anam ultrasyon için sabah hastaneye gdcm merk ettm bebişiNiye kuzum idrar testi icinmi
Kuzum bennim bat 31 dayanamiyorum 29 yapcam baktim yok INŞALLAH vardirhaber veirirm kuzu 28 bat em geç 30 da yapcam bazen bi gun once yada bi gun sonra geliyo hic sasmaz
İnşallah içmez canımm senkide içmese keşke
Biliyorum kuzum gidicegini❤ wcmi ttutym dedin ya onu soruyorum balimYok anam ultrasyon için sabah hastaneye gdcm merk ettm bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?