❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum sanki 2.çizgi var baya silik ama adetine daha var idrar da o yüzden olabilir silik.çizgi

Yeri belirgin canm çizginin. Geçmiş olsn kuzum inşallah vardırda sağlıklıca kucağına alırsın benmdr 2 düşüğüm oldu inşallah bunu kucağımıxa alacağz sağ salim şimdi biraz ağrm var neyden blmiyorm gaz sanırım diye dğşünüyorm inşallah öyledr

insallah canm ayaklarni doksan derce dik yastik koy altina iyi gelir

@84zmrValla benimkide iciyo üstelik dr yasak koydu bana içilen ortamlarda bulunmuycaksin diye buna rağmen fosur fosur iciyo tabi haliyle sinir olur insan insallah içmez kuzum ya

haber veirirm kuzu 28 bat em geç 30 da yapcam bazen bi gun once yada bi gun sonra geliyo hic sasmaz
Kuzum bennim bat 31 dayanamiyorum 29 yapcam baktim yok INŞALLAH vardir 31nde yine yaparım diyorum kuzu hadi INŞALLAH hadi bakalimmm bi haftamiz kaldi buarada gecmis olsun canim benimde 2bucuk aylliekn bebegimi dusuk sonucu kaybetmiştim bilirim o aciyi INŞALLAH bu sefer sagliklica kucagimiza alalim yavrumuzu ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…