Kuzu ultrasondan önce çişini tut o zaman çok daha rahat görünüyor :)Ayyy haftaya perşembede gelmk bilmez şimdi yaaa bugn çok heycan yaptmm sabahda hiç lavbaya gitmeden sıkışık gideceğim hastaneye öyle yapıyım demi kuzucan
Sıkışık gidiyim yani demi kuzuuKuzu ultrasondan önce çişini tut o zaman çok daha rahat görünüyor :)
Ya kuzu yaaa bende ozmn INŞALlah vardir 28den gorurum 2 cizgiyi❤
kimisinde hormon yuksek oluyoms canm ilkinde ben 15 gunlktu kopkoyu cikti degisiyo
Sağolasın canım Allah siLerede basip etsin
Kuzum yinede cok sikma kendini balimmm yazik canına o zaten gozukur elbetSıkışık gidiyim yani demi kuzuu
Evet tatlım sıkışık gitt :)Sıkışık gidiyim yani demi kuzuu
Ultrasyn için balımm iyi görünüyomşya haniBiliyorum kuzum gidicegini❤ wcmi ttutym dedin ya onu soruyorum balim
öydGit canm sende ihmal etme ecük sabah erken kalkdabende çok uyuyrm ama işim oldğnda kalkıyorm
Tatlı mercimeklerrr
Acayip cidden batma gibi agrı oldu aniden çok korktumBalım bende de gaz çok var ilk hamileligimde de böyleydi :)
insallah canm amin allah kimseye yasatmasin cok zor.tekrar aynisi olacak diye cok koruyorm nasip insallah hamileyizdrde saglikla aliriz kucagimiza kuzulariKuzum bennim bat 31 dayanamiyorum 29 yapcam baktim yok INŞALLAH vardir31nde yine yaparım diyorum kuzu hadi INŞALLAH hadi bakalimmm bi haftamiz kaldi buarada gecmis olsun canim benimde 2bucuk aylliekn bebegimi dusuk sonucu kaybetmiştim bilirim o aciyi INŞALLAH bu sefer sagliklica kucagimiza alalim yavrumuzu ❤
Balım öyle saatler önce değil hani zaten sık sık geliyor ya randevunu beklerken gelir zaten heyecan da var ya o sıra da tutarsın işteKuzum yinede cok sikma kendini balimmm yazik canına o zaten gozukur elbet
Kuzum ben tutmadan gitmsitum ama görünmüştüUltrasyn için balımm iyi görünüyomşya hani
Korkma kuzum korkma birde adet günlerinde adet sancın olabilir ondan da korkmaAcayip cidden batma gibi agrı oldu aniden çok korktum
Aynen kuzum kalkincada yapmym diyo bizmkisi saatlerce tutacakBalım öyle saatler önce değil hani zaten sık sık geliyor ya randevunu beklerken gelir zaten heyecan da var ya o sıra da tutarsın işte
İnşallah bitanemm yaa inşallahYa kuzu yaaa bende ozmn INŞALlah vardir 28den gorurum 2 cizgiyi❤
Rabbim korur kuzum dua et bol bolBen köydeyim canm ondan gidemiyorm eşimin de ameleler geliyor zeytinciyiz bırakamıor Allah a emanetiz
öyd
O korku bendede var kuzun ya ilk 3 ay cok dikkat edelim balinsallah canm amin allah kimseye yasatmasin cok zor.tekrar aynisi olacak diye cok koruyorm nasip insallah hamileyizdrde saglikla aliriz kucagimiza kuzulari
Aynen kuzum kalkincada yapmym diyo bizmkisi saatlerce tutacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?