Heheh yok kız tutmaz okadarAynen kuzum kalkincada yapmym diyo bizmkisi saatlerce tutacak
Valla kuzum ya Al bedende okadar ❤❤❤❤Heheh yok kız tutmaz okadarişte iyi haber vericez 1 gün tut deseler tutarızn kuzum
aynen canim cok dikkat etmek lazim.kizceler size doy olmaz yat komutunu aldim ben hepnzi opuyirm iyi gecelerO korku bendede var kuzun ya ilk 3 ay cok dikkat edelim bal
Hahahahha ne kadeeem gülsem azzzHeheh yok kız tutmaz okadarişte iyi haber vericez 1 gün tut deseler tutarızn kuzum
Hayirli geceler canimaynen canim cok dikkat etmek lazim.kizceler size doy olmaz yat komutunu aldim ben hepnzi opuyirm iyi geceler
Kuzum emin değilim ki üstüne çok düşmüyorum pek, canın ne çekiyorsa az da olsa ye bence kuzum zaten sende de bendeki gibi sadece hamilelikte çıkıyo sanırım yani bizimkini direk gebelik yükseltiyor ilaçla da dengeliyoruzJanow kuzum çekirdek troid hormonunu yüksel trmi
Kuzum emin değilim ki üstüne çok düşmüyorum pek, canın ne çekiyorsa az da olsa ye bence kuzum zaten sende de bendeki gibi sadece hamilelikte çıkıyo sanırım yani bizimkini direk gebelik yükseltiyor ilaçla da dengeliyoruz
zaten yakında istemediğin şeyleri isteyeceksinBen dalınca abartıyom kuzusuuu yaaa
Bende çayı hiç sevmem öğrenmeden önce 3 kupa içdimmzaten yakında istemediğin şeyleri isteyeceksinkız ben şalgam suyunu hiç sevmem bu testlerden önce şüphelenmeye evresinde 1 şişe yi bitirdim bence o zaman anlamalıydım hamile olduğumu test gibi bişey di benim için
AAAA bak o da var gece kendime çay demlemiştim sonra da herkese hava attım kendime.çay yaptım diyeBende çayı hiç sevmem öğrenmeden önce 3 kupa içdimm
Aynen kuzummm misafirliğe flm gitdiğimde de doldururlar bardakta kalır hep ama o gün içmişdim 3 kupa da sen şalgamı nasl içdinAAAA bak o da var gece kendime çay demlemiştim sonra da herkese hava attım kendime.çay yaptım diyedemek biz mesajları almışız da emin olamadık işte
Ilk yaptigin kacti kusumÇoookk şey kaynattık kuzu mesela ben yarn hastaneye gidiyrm çatlycam meraktan sabırsızlandm snra yapmurumuzn değeri artmş 238 çkmş sn naptn baklımm
Yaa daha cok var canim ek paket alsann olmazmjOfff size alismisim sizsiz olmuyooo neden bitti netimbide daha ayin 6sinda yenilenicekkk .s
Şalgam ı nasıl mı içtim şimdi sordum evdekilere içen var mı diye yoktu beklediğim.gibi bende direk gömüldüm şalgama birde canım tatlı istemiyo kim normal de sürekli çikolata vs hergün mutlaka olur dün eşime dedim çikolata mı alsak sonra AA canım istemiyormuş modundaydım oğlumda da gece gündüz tatlı olan ne varsa affetmedim,şimdi tuzlu ekşi havalarındayım:)Aynen kuzummm misafirliğe flm gitdiğimde de doldururlar bardakta kalır hep ama o gün içmişdim 3 kupa da sen şalgamı nasl içdin
Kizlar
Yaa daha cok var canim ek paket alsann olmazmj
Canim yenimisinKız sen hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?