❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Janow kuzum çekirdek troid hormonunu yüksel trmi
Kuzum emin değilim ki üstüne çok düşmüyorum pek, canın ne çekiyorsa az da olsa ye bence kuzum zaten sende de bendeki gibi sadece hamilelikte çıkıyo sanırım yani bizimkini direk gebelik yükseltiyor ilaçla da dengeliyoruz

Ben dalınca abartıyom kuzusuuu yaaa

Ben dalınca abartıyom kuzusuuu yaaa
zaten yakında istemediğin şeyleri isteyeceksin kız ben şalgam suyunu hiç sevmem bu testlerden önce şüphelenmeye evresinde 1 şişe yi bitirdim bence o zaman anlamalıydım hamile olduğumu test gibi bişey di benim için

Bende çayı hiç sevmem öğrenmeden önce 3 kupa içdimm

Bende çayı hiç sevmem öğrenmeden önce 3 kupa içdimm
AAAA bak o da var gece kendime çay demlemiştim sonra da herkese hava attım kendime.çay yaptım diye demek biz mesajları almışız da emin olamadık işte

AAAA bak o da var gece kendime çay demlemiştim sonra da herkese hava attım kendime.çay yaptım diye demek biz mesajları almışız da emin olamadık işte
Aynen kuzummm misafirliğe flm gitdiğimde de doldururlar bardakta kalır hep ama o gün içmişdim 3 kupa da sen şalgamı nasl içdin

Aynen kuzummm misafirliğe flm gitdiğimde de doldururlar bardakta kalır hep ama o gün içmişdim 3 kupa da sen şalgamı nasl içdin
Şalgam ı nasıl mı içtim şimdi sordum evdekilere içen var mı diye yoktu beklediğim.gibi bende direk gömüldüm şalgama birde canım tatlı istemiyo kim normal de sürekli çikolata vs hergün mutlaka olur dün eşime dedim çikolata mı alsak sonra AA canım istemiyormuş modundaydım oğlumda da gece gündüz tatlı olan ne varsa affetmedim,şimdi tuzlu ekşi havalarındayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…