- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
ceza verdi bu ay esim gecen ay baya asmisimYaa daha cok var canim ek paket alsann olmazmj
O yağmurun değeri balım doktr yağmura yani umya ya 5 haftalk demiş brnmki ilk yaptğmda 1911 di pazartesi 3856 çkdı yarn kaç çıkar acabaIlk yaptigin kacti kusum
İyi yapmışşş nasıl biterceza verdi bu ay esim gecen ay baya asmisim3 gb 1 ay bile surmeden nasil biter diyo
6sinda guzel haberle gel balimmm ❤❤❤Offf size alismisim sizsiz olmuyooo neden bitti netimbide daha ayin 6sinda yenilenicekkk .s
Yaa oldumu bu laf buceza verdi bu ay esim gecen ay baya asmisim3 gb 1 ay bile surmeden nasil biter diyo
Şalgam ı nasıl mı içtim şimdi sordum evdekilere içen var mı diye yoktu beklediğim.gibi bende direk gömüldüm şalgama birde canım tatlı istemiyo kim normal de sürekli çikolata vs hergün mutlaka olur dün eşime dedim çikolata mı alsak sonra AA canım istemiyormuş modundaydım oğlumda da gece gündüz tatlı olan ne varsa affetmedim,şimdi tuzlu ekşi havalarındayım:)
İnşallah kuzum bir oğlum olunca sağ salim.olsun kız geçiyor içimden :)Ayy inşallah kızın olur bakalm benm neym olacak
Kuzum kacti senin ilk baktirdigindaKuzum ben kan verdim 238 cikti artis soz konusu bakalim
Kızlarr ne güldüm yaaaaaa yeni bir teori buldumbu durumda ayşeyle koala arasında kaldım ben
Kızlarr ne güldüm yaaaaaa yeni bir teori buldumbu durumda ayşeyle koala arasında kaldım ben
90 gibi bisi di kuzum tam hatrlayamiyorumdaKuzum kacti senin ilk baktirdiginda
Anamm senin kesin kese beli hemen git doktora deli,kiz :)O yağmurun değeri balım doktr yağmura yani umya ya 5 haftalk demiş brnmki ilk yaptğmda 1911 di pazartesi 3856 çkdı yarn kaç çıkar acaba
Iyi iste twm iki kat olmus artmis yani ay sira bende bakim arttimi90 gibi bisi di kuzum tam hatrlayamiyorumdaUmya uyudi kuzu ben cevapliym dedim❤ yanlista hatrliyo olablrm
Kuzum dedgm gibi hergun olmasin sperm kalitesi cok dusuyomus nasispe bi ilskiyle bile oluyorKizlar Ya been vanijismusu yeni yendim ve hergun birlikte olmamiz gerekyor suanda hamilemiym bilmiyorum iliski sıkıntı olur mu ki bebek varsa :/
O ney kuzumm. İnşallah olmaz dkkat et kuzumKizlar Ya been vanijismusu yeni yendim ve hergun birlikte olmamiz gerekyor suanda hamilemiym bilmiyorum iliski sıkıntı olur mu ki bebek varsa :/
Sen ne zaman gidecn balımmIyi iste twm iki kat olmus artmis yani ay sira bende bakim arttimi
Kuzum vajiminus iliskiden korkmak sanirimO ney kuzumm. İnşallah olmaz dkkat et kuzum
Git Kuzum tabi takipte kalinIyi iste twm iki kat olmus artmis yani ay sira bende bakim arttimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?