Vajinismus canm iliski olmuyordu kendimi kasiyordum korkuyordum tedavi oldum 15 ekimde evlendik ama hic iliski olmamisti tedaviden sonra 14 15 16 aralik oldu en somda pazartesi gunu olduO ney kuzumm. İnşallah olmaz dkkat et kuzum
Bebeği ne zaman görürüm merakı sardı kuzum şimdide yaaa küçükdr olsa kesenn içinde bişy görünürmü kuzum yarnAnamm senin kesin kese beli hemen git doktora deli,kiz :)
Anummm kurban olurum sana yaş kaç kuzum taze gelinVajinismus canm iliski olmuyordu kendimi kasiyordum korkuyordum tedavi oldum 15 ekimde evlendik ama hic iliski olmamisti tedaviden sonra 14 15 16 aralik oldu en somda pazartesi gunu oldu
Evet canim oyle sizce devam edeyimmi iliskilere hamile kaldiysamda korkuyorum bisey olur diye ama hergunde olmasa eskiye donerim gene korkarim diye korkuyorum istekde yok caresizimKuzum vajiminus iliskiden korkmak sanirim
21 yasindayim ☺Anummm kurban olurum sana yaş kaç kuzum taze gelin
Nokta gibi bisi gornuyor kuzum ❤Bebeği ne zaman görürüm merakı sardı kuzum şimdide yaaa küçükdr olsa kesenn içinde bişy görünürmü kuzum yarn
Daha da küçüksünn kuzumm21 yasindayim ☺
Aynen kuzum haklisin tam alistiktan sonra dusunseydin❤Keşke o korkuyu yenene kadar korunsaydınz canım hamilr kalırsan tekrar aynı olur korkarsn
Hemii iyi görünsündr benm mercimeğimNokto gibi bisi gornuyor kuzum ❤
Canım sizin bileceğiniz birşey ama bebek için acele etmediniz mi şimdi 9 10 ay ilişkiye girmeyebilirsiniz bu sefer tekrar stres olmaz mı sana önce bi vajinusmusu yensenEvet canim oyle sizce devam edeyimmi iliskilere hamile kaldiysamda korkuyorum bisey olur diye ama hergunde olmasa eskiye donerim gene korkarim diye korkuyorum istekde yok caresizim
Evet ama bebisleri gordukce bebisim olsun istedim bende ve korunmuyoruz ya cok istiyorumKeşke o korkuyu yenene kadar korunsaydınz canım hamilr kalırsan tekrar aynı olur korkarsn
İnsallh kuzumm nasılsın hamislik nasilSagolll esoşumm benimm
Darisi senin basina insallahhh
Kuzum et ama kuzum yavas olsun dikkat ederek hemserim❤Evet canim oyle sizce devam edeyimmi iliskilere hamile kaldiysamda korkuyorum bisey olur diye ama hergunde olmasa eskiye donerim gene korkarim diye korkuyorum istekde yok caresizim
Teyzesinin bitanesiHemii iyi görünsündr benm mercimeğim
bebisleri gordukce bebisim olsun istedim ya hayirlisi neyse o olsun tekrar korkmam insAllahCanım sizin bileceğiniz birşey ama bebek için acele etmediniz mi şimdi 9 10 ay ilişkiye girmeyebilirsiniz bu sefer tekrar stres olmaz mı sana önce bi vajinusmusu yensen
Anum anummm bebemmm benmm bizde sennkini sevecğiz inşallah en kısa zamandaaaTeyzesinin bitanesi
Tamam hemserim dikkatlice yavas olur hamileysem zaten bidaha yapmam hayirlisi bakalim canim ❤❤❤Kuzum et ama kuzum yavas olsun dikkat ederek hemserim❤
HaydeeeeeOffff kızlaaarr benm cqnım ciğer kavurma istiyyoooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?