❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Vajinismus canm iliski olmuyordu kendimi kasiyordum korkuyordum tedavi oldum 15 ekimde evlendik ama hic iliski olmamisti tedaviden sonra 14 15 16 aralik oldu en somda pazartesi gunu oldu
Anummm kurban olurum sana yaş kaç kuzum taze gelin

Evet canim oyle sizce devam edeyimmi iliskilere hamile kaldiysamda korkuyorum bisey olur diye ama hergunde olmasa eskiye donerim gene korkarim diye korkuyorum istekde yok caresizim
Canım sizin bileceğiniz birşey ama bebek için acele etmediniz mi şimdi 9 10 ay ilişkiye girmeyebilirsiniz bu sefer tekrar stres olmaz mı sana önce bi vajinusmusu yensen

Evet canim oyle sizce devam edeyimmi iliskilere hamile kaldiysamda korkuyorum bisey olur diye ama hergunde olmasa eskiye donerim gene korkarim diye korkuyorum istekde yok caresizim
Kuzum et ama kuzum yavas olsun dikkat ederek hemserim❤

Canım sizin bileceğiniz birşey ama bebek için acele etmediniz mi şimdi 9 10 ay ilişkiye girmeyebilirsiniz bu sefer tekrar stres olmaz mı sana önce bi vajinusmusu yensen
bebisleri gordukce bebisim olsun istedim ya hayirlisi neyse o olsun tekrar korkmam insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…