Kuzzzuu yarin ye bebis istediOffff kızlaaarr benm cqnım ciğer kavurma istiyyoooooooooo
Kuzum hamis olsanda doktor sana soylicek yasak yada yapablrsnz diye hamileleiktede birlitelik oluyor ama tabi dikkat ederek yasak olmadigi surece doktor sana zaten soyler fistiigm❤Tamam hemserim dikkatlice yavas olur hamileysem zaten bidaha yapmam hayirlisi bakalim canim ❤❤❤
Anum anummm bebemmm benmm bizde sennkini sevecğiz inşallah en kısa zamandaaa
Ben kocama neler yapcam neler hain planlarim varHaydeeeeekuzu kocayı yavaştan dütrmeye başla
Demin göndrdm bi sürü şey aldı geldi para kalmadı diyo yarına sakla iştahını dediHaydeeeeekuzu kocayı yavaştan dütrmeye başla
Aferin kizzz degerlendir hamisligiii hamis sultan❤❤❤Demin göndrdm bi sürü şey aldı geldi para kalmadı diyo yarına sakla iştahını dedi
Ne yapcn kuzummBen kocama neler yapcam neler hain planlarim var
Tesekkur ederimm hemserim bilgiler icin❤❤❤ 30 aralik gelsede artik bi onlar dert olsa yani bebek aski var bende ya insAllah olur cok tatlislerrKuzum hamis olsanda doktor sana soylicek yasak yada yapablrsnz diye hamileleiktede birlitelik oluyor ama tabi dikkat ederek yasak olmadigi surece doktor sana zaten soyler fistiigm❤
Kiz her dakka aserecemmmNe yapcn kuzumm
Kuzum ya naz yapalim azcik dimi hamiskenWuhuuuu bize de anlatt bizde yapalım@_Masalim_
INŞALLAH hemşerim ❤Tesekkur ederimm hemserim bilgiler icin❤❤❤ 30 aralik gelsede artik bi onlar dert olsa yani bebek aski var bende ya insAllah olur cok tatlislerr
Kesinlikle katılıyor saygıyla eğiliyorum Kuzum ya naz yapalim azcik dimi hamisken
Bnmki anlık kuzu yarnda istermi blmiyomKuzzzuu yarin ye bebis istedi
Ben hiç beceremiyrmkiiiKuzum ya naz yapalim azcik dimi hamisken
Bizide habedar edersin kuzum az kalmissMerak etmeyin internet buldukca dahik olurum valla yaklastikca sabirsizlaniyorummm kaldi 4 gun .s
Gel kuzum fırsat buldukcaMerak etmeyin internet buldukca dahik olurum valla yaklastikca sabirsizlaniyorummm kaldi 4 gun .s
ederim tabi sizsiz olur mu yazarim yine kirmizilar diye .d icime oyle doguyorBizide habedar edersin kuzum az kalmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?