Hapta icemeessin balimBoğazım ağrıyordu meğer iltihap olmuşne edücüm şimdi
Iyi dusun iyi olsun balum❤ederim tabi sizsiz olur mu yazarim yine kirmizilar diye .d icime oyle doguyor
insallaaaah hepimiz icinIyi dusun iyi olsun balum❤
Evet kuzum teşekkür ederim siz de dikkat edin kendinizeHapta icemeessin balimcok gecmis olsun
Belki gebeliktendr balım geçer buhar yap dkkat et kuzum yaaBoğazım ağrıyordu meğer iltihap olmuşne edücüm şimdi
Kiyamam ben sanaBoğazım ağrıyordu meğer iltihap olmuşne
Evet kuzum teşekkür ederim siz de dikkat edin kendinize
,Belki gebeliktendr balım geçer buhar yap dkkat et kuzum yaa
AMIN bitanem ❤insallaaaah hepimiz icinrabbim hayirlisini versin
Kuzum gecen ben nanne limon icmistim kasiklarmda agri oldu icmesenmi kuzum balli sut ic istersenOlabilir kuzum bilmiyorum ki nane limon falan iyi gelir belki:)
,
İçmeeee sadece limon iç kuzum bana içmr dedilerOlabilir kuzum bilmiyorum ki nane limon falan iyi gelir belki:)
,
Ya kuzum bisey diyimmi bence bebegi gorursun kalp atislarinida haftaya gorursubHemii iyi görünsündr benm mercimeğim
Öylemi dersin kuzummm bgn ebe de değerlerime göre 6 haftaloktr dedi biliyomusunnYa kuzum bisey diyimmi bence bebegi gorursun kalp atislarinida haftaya gorursub
Aaa bak ben grçen gğn pekmezi sütün içine kpydmda içdm tüühh_Masalim_ Aaa evet kuzum güzel fikir öyle yapayım ben.
Bak aklıma ne geldi sizinle de paylaşayım şimdi pekmez ve süt çok yayarlı fakat pekmezli süt içersek sütte ki kalsiyum pekmezin bütün faydalarını vb vücuttan emilmeden atıyormuş oyuzden pekmezi ayrı sütü ayrı tüketin kızlar bu ara da keçiboynuzu pekmezi listemde 1. Sırada
Bende bilmiyordum annem tv de izlemiş sonra netten araştırırdım kuzu öyleymişAaa bak ben grçen gğn pekmezi sütün içine kpydmda içdm tüühh
İyi geceler kuzumm tatlı rüyalar. Gidicem inşallahGözlerim kapaniyor kuzular ❤❤ öpüyorum sizleri hayirli geceler ❤❤❤❤ can kardeslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?