Bence senin bebek bile gorunur ya :) evet altihaftalik zatenÖylemi dersin kuzummm bgn ebe de değerlerime göre 6 haftaloktr dedi biliyomusunn
Ayyy balımmm vallaha mı yaaaBende bilmiyordum annem tv de izlemiş sonra netten araştırırdım kuzu öyleymiş
Bu ara da içimden yarın bebeği de kalbi de görüp duyacaksın diyo kameranı hazır tut video modunda :)
İnşallah öyledir balımmm yaaBence senin bebek bile gorunur ya :) evet altihaftalik zaten
Ole ole sen icini ferahh tuttt ultrason fotonu bekliyoruz bakİnşallah öyledir balımmm yaa
Bence öyle kuzu sen video çekmeyi unutmaAyyy balımmm vallaha mı yaaa
Tek gidecm balım vidyoyu nasl çekiyim kii eşim yarn gitme birlkte gidek dedide yok dedmOle ole sen icini ferahh tuttt ultrason fotonu bekliyoruz bakvideoda cek hatira olsun
Ozaman sen ultrasin goruntusunu,alda esimle artik cinsiyette video cekersinizTek gidecm balım vidyoyu nasl çekiyim kii eşim yarn gitme birlkte gidek dedide yok dedm
Burda erkek almıyolarki içeri canımm yaa ancak özeldeOzaman sen ultrasin goruntusunu,alda esimle artik cinsiyette video cekersiniz
Doktordan rica et kuzu ekranın nerde olduğuna da bağlı ya sen ya o çeker anlayışlı biri olur inşallahTek gidecm balım vidyoyu nasl çekiyim kii eşim yarn gitme birlkte gidek dedide yok dedm
Hiç sanmıyom burda öyle bi doktora denk geleceğimi balımm yada pzartesmi gitsem eşim ısrarla gtme diyoDoktordan rica et kuzu ekranın nerde olduğuna da bağlı ya sen ya o çeker anlayışlı biri olur inşallah
Hiç sanmıyom burda öyle bi doktora denk geleceğimi balımm yada pzartesmi gitsem eşim ısrarla gtme diyo
Aynen bitanemm o bile yeterrKuzum devletteyse sanmam foto ya video ya izin vereceklerini o yüzden modunu düşürme sen sen gör ultrasonda kağıdını al o bile çoook güzel
Aynen bende öyle diyorm o götürüp getirme işini diyo çok işim yarn diyo ama yok gidiyimKuzum yanında destek olur ama muayene ye giremicekki
tokatinda lafidir amaaan herl giiiHeri miii ki corumun unlu lafi heriii tokattadami deniliyor❤
yumurtlama günmden 1 gün önce ve 1 gün snra yapmşdm snra bıraktmkizlar özel bir soru sorucam yumurtlama donemi gecene kadar iliski yapiliyor peki ne zaman yapmiyorsunuz iliski ben genelde adete 1 hafta kala birakiyorum
Yani adamlari istedigimiz gibi kullanip kenara birakiyoruzyumurtlama günmden 1 gün önce ve 1 gün snra yapmşdm snra bıraktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?