Yani adamlari istedigimiz gibi kullanip kenara birakiyoruzşaka bi yana bi yerde okudum adet bitiminin ilk gunden son gune kadar ydpan varmis o yuzden sordum.Dua et canim bizim icin
O heyecani özlemisim sıkıldim bide psikolojimi her ay toplamaktanEderimmm canımmm merak etmee
Varmıydı canm çocuk ilkmi olacakO heyecani özlemisim sıkıldim bide psikolojimi her ay toplamaktan
Var canim 8 icinde yasi erkekVarmıydı canm çocuk ilkmi olacak
Allah bağışlasın canımm varmı belirtin faln yoksa yenimi başladn çalşmalaraVar canim 8 icinde yasi erkek
Yeni hayatim daha iki kez oldu ama artik belirti saymicam insan kendini sartlandirinca uzuluyorAllah bağışlasın canımm varmı belirtin faln yoksa yenimi başladn çalşmalara
KuzummmmmCanım sıkılıyor kızlar uyuyamıyorum da gerçi sürekli yatmaktadır o pfff
Kafamda deli sorular kuzumm yaaaKuzummmmm
Hayır olsun tatlım neler düşündürüyor bakamKafamda deli sorular kuzumm yaaa
Hayır olsun tatlım neler düşündürüyor bakamKafamda deli sorular kuzumm yaaa
Kuzum kağıtta nasıl yazıyor? Çünkü iki türlü de birbirinden çok farklı rakamlar çıkarKuzumm ben bu değerimi 38.56 diyemi okuycm yoksa noktasız mıJanow
Beta değerimi nasl okumam gerektiğiHayır olsun tatlım neler düşündürüyor bakam
Böyle yazıyo balım boyut büyük diye kırptmKuzum kağıtta nasıl yazıyor? Çünkü iki türlü de birbirinden çok farklı rakamlar çıkar
Nokta virgül yok balım acaba değişirmi bu yazmalar hastaneye yada sağlk ocağına göre yoksa heryerde aynımı dırKuzum nasıl yazıyor kağıdında bak nokta ya virgüle
Ozaman gidiyimi ben sabh doktora valla kalkamam sabh diye uyumadm daaHehehe bende kırptım. Kuzum ya bence 3856 direk şimdi mantıklı düşününce 38.56 olsa mutlaka ayırırlardı demekki değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?