Kuzummm bilmiyomki anlayamadm valla brnce sende git artk uyuma da sohbet edersek uykumuz gelmezBende uyursam kalkamam uyumasam mı diye düşünüyorum
Bence de git kuzum.hayırlı haberler le gel 3 binleri görmüşsün bebişini görünür bence
Canım arada çok az fark var onlar önemli değil mesela hamileyken de bebek haftasından önde veya geride gidebiliyor. Bende şu 2 haftayı bir an önce bitirsem ya dayanamıyorum da gidemiyorum da kaldım.ara daİyide balımmm 4 hafta 5 günlükken nasıl olurda değerime göre 5 hafta 5 günlük olur tam 6 da değilJanow
Canım arada çok az fark var onlar önemli değil mesela hamileyken de bebek haftasından önde veya geride gidebiliyor. Bende şu 2 haftayı bir an önce bitirsem ya dayanamıyorum da gidemiyorum da kaldım.ara da
Kaç gün geçmiş olacak kuzum 2 gün ya da daha fazlaysa geçmiştir bence de artışlar çok.güzel maşallahBence yarnda 5000 i geçmiş olur diye düşünüyomJanow
Sen ne zaman kan vermişdin bebemm gtde sabh yine ver hadi mutlu olalım insan hissedemrynce kanda bile olsa görüyo sanki aldığı değer sonucu seviniyoCanım arada çok az fark var onlar önemli değil mesela hamileyken de bebek haftasından önde veya geride gidebiliyor. Bende şu 2 haftayı bir an önce bitirsem ya dayanamıyorum da gidemiyorum da kaldım.ara da
Zor kuzum ya beklemek her türlü çok zor allahın izniyle güzel pozitifi gördük birde sağ salim kalbini duysak kendini gösterse bayağ rahatlıcaz e sonra tabi günler sayılacak ta bu kadar zor olmaz bence :)Çok zor demi kuzumm beklemek yaaa üfff
Sabh 4 gün olacak canımm pazartesi vermşdim işteKaç gün geçmiş olacak kuzum 2 gün ya da daha fazlaysa geçmiştir bence de artışlar çok.güzel maşallah
Ben p.tesi günü verdim kuzu yarın vericem ama sanırım sonucu p.tesi verecekler acaba p.tesi den cumaya kaç olmuştur yaaSen ne zaman kan vermişdin bebemm gtde sabh yine ver hadi mutlu olalım insan hissedemrynce kanda bile olsa görüyo sanki aldığı değer sonucu seviniyo
Hissetmeye başlaynca olmaz balım yok dönmesi yok tekmesiii ayyy mükemmelll yaaaZor kuzum ya beklemek her türlü çok zor allahın izniyle güzel pozitifi gördük birde sağ salim kalbini duysak kendini gösterse bayağ rahatlıcaz e sonra tabi günler sayılacak ta bu kadar zor olmaz bence :)
Kuzum geçmiştir ya 5000 i geçmese de yakındır benceSabh 4 gün olacak canımm pazartesi vermşdim işte
Kuzum nerde veriyon sen kanı ki o kadar uzun sürüyo aynı kuzum benle 4ncü gün oluyo sabhBen p.tesi günü verdim kuzu yarın vericem ama sanırım sonucu p.tesi verecekler acaba p.tesi den cumaya kaç olmuştur yaa
Evet yaa çok heyecanlı bir şey tekme atıp uyutmuyor du oğlum artık ağlıyordum uyuyamıyorum diye ama.özledim. YaaaHissetmeye başlaynca olmaz balım yok dönmesi yok tekmesiii ayyy mükemmelll yaaa
Bnce geçmişdir balım zatn pzartesi ndrdeyse 4000 ndi çarşambada 1000 arttıysa geçmiş oluyoKuzum geçmiştir ya 5000 i geçmese de yakındır bence
Ayyyy ne güzellk yaaa bendemi öyle olucm ağlarmıyım uyuyamyrm diye bugünlermi aryckmıyımEvet yaa çok heyecanlı bir şey tekme atıp uyutmuyor du oğlum artık ağlıyordum uyuyamıyorum diye ama.özledim. Yaaa
Kuzum aile hekimi bana çok yakın orda veriyorum normalde ertesi gün çıkıyor da şimdi cuma olunca hafta sonu sonuç çıkmaz diye düşündüm takibi özelde devam edicem de şimdilik sadece kan için hastaneye gitmek zor geliyo hafta da 2 gün bir de en azından onu beleşe getirim.dedim:)Kuzum nerde veriyon sen kanı ki o kadar uzun sürüyo aynı kuzum benle 4ncü gün oluyo sabh
Aranıyorr ama şimdi de o günler özleniyor Ayyyy ne güzellk yaaa bendemi öyle olucm ağlarmıyım uyuyamyrm diye bugünlermi aryckmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?