❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bende uyursam kalkamam uyumasam mı diye düşünüyorum
Bence de git kuzum.hayırlı haberler le gel 3 binleri görmüşsün bebişini görünür bence

Bende uyursam kalkamam uyumasam mı diye düşünüyorum
Bence de git kuzum.hayırlı haberler le gel 3 binleri görmüşsün bebişini görünür bence
Kuzummm bilmiyomki anlayamadm valla brnce sende git artk uyuma da sohbet edersek uykumuz gelmez

İyide balımmm 4 hafta 5 günlükken nasıl olurda değerime göre 5 hafta 5 günlük olur tam 6 da değil Janow
Canım arada çok az fark var onlar önemli değil mesela hamileyken de bebek haftasından önde veya geride gidebiliyor. Bende şu 2 haftayı bir an önce bitirsem ya dayanamıyorum da gidemiyorum da kaldım.ara da

Canım arada çok az fark var onlar önemli değil mesela hamileyken de bebek haftasından önde veya geride gidebiliyor. Bende şu 2 haftayı bir an önce bitirsem ya dayanamıyorum da gidemiyorum da kaldım.ara da

Çok zor demi kuzumm beklemek yaaa üfff

Sen ne zaman kan vermişdin bebemm gtde sabh yine ver hadi mutlu olalım insan hissedemrynce kanda bile olsa görüyo sanki aldığı değer sonucu seviniyo

Çok zor demi kuzumm beklemek yaaa üfff
Zor kuzum ya beklemek her türlü çok zor allahın izniyle güzel pozitifi gördük birde sağ salim kalbini duysak kendini gösterse bayağ rahatlıcaz e sonra tabi günler sayılacak ta bu kadar zor olmaz bence :)

Sen ne zaman kan vermişdin bebemm gtde sabh yine ver hadi mutlu olalım insan hissedemrynce kanda bile olsa görüyo sanki aldığı değer sonucu seviniyo
Ben p.tesi günü verdim kuzu yarın vericem ama sanırım sonucu p.tesi verecekler acaba p.tesi den cumaya kaç olmuştur yaa

Zor kuzum ya beklemek her türlü çok zor allahın izniyle güzel pozitifi gördük birde sağ salim kalbini duysak kendini gösterse bayağ rahatlıcaz e sonra tabi günler sayılacak ta bu kadar zor olmaz bence :)
Hissetmeye başlaynca olmaz balım yok dönmesi yok tekmesiii ayyy mükemmelll yaaa

Hissetmeye başlaynca olmaz balım yok dönmesi yok tekmesiii ayyy mükemmelll yaaa
Evet yaa çok heyecanlı bir şey tekme atıp uyutmuyor du oğlum artık ağlıyordum uyuyamıyorum diye ama.özledim. Yaaa

Kuzum nerde veriyon sen kanı ki o kadar uzun sürüyo aynı kuzum benle 4ncü gün oluyo sabh
Kuzum aile hekimi bana çok yakın orda veriyorum normalde ertesi gün çıkıyor da şimdi cuma olunca hafta sonu sonuç çıkmaz diye düşündüm takibi özelde devam edicem de şimdilik sadece kan için hastaneye gitmek zor geliyo hafta da 2 gün bir de en azından onu beleşe getirim.dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…