❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bnce geçmişdir balım zatn pzartesi ndrdeyse 4000 ndi çarşambada 1000 arttıysa geçmiş oluyo
Aslında ben de öyle düşünüyorum kuzum yükseliş güzel gidiyo sende merakla benim ki kaç oldu acep onu bekliyorum

Aynı gün içinde niye belli olmuyo ki canım burda oluyo

Bilemiyorum ki şimdi kaç olunca bebek görünür kalbi dinlenir ki
Hahahah sende bnm gibi başladn bende bilmiyormm ki blsemm ahh ama bi yerde okuduğumu hatrlıyorm orda 5000 lrdeyken kese 10000 lerdeyken bebekde görünüyo diyodu ama her yerde de aynı yazmıyoki

Hahahah sende bnm gibi başladn bende bilmiyormm ki blsemm ahh ama bi yerde okuduğumu hatrlıyorm orda 5000 lrdeyken kese 10000 lerdeyken bebekde görünüyo diyodu ama her yerde de aynı yazmıyoki
Ohooo oda çok yüksek miş yaa 10000 kaçıncı haftaya denk gelir

Aynen canım öyle devam edeyim gün saya saya :|

bak orasını bilemedmmm e 5000nsem ben 6 haftaya yada 7 haftaya takabl eder belki bebeğimmm
Olabilüü ne kafa karıştırıcı şeyler yaa bişey bilmeden yaşamak daha güzeldir bence

Nasıl yani? Kuzu zaten test pozitif kanda değerler var ya bu sefer testi ne için nasıl yapıcaz
Aslnda pratik testle bile devam edeblrsn balım bn pratkde koyuluğu görünce kan vermişdim

Belkidee annelerimz ne gzl bi hamiş olduklarnı bide bebeğin oynadğnı bide doğduğunu bilirlermiş ama biz didkledikçe didikliyoruz
Sonra da düşü im düşün dur modundan çıkamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…