Aslında ben de öyle düşünüyorum kuzum yükseliş güzel gidiyo sende merakla benim ki kaç oldu acep onu bekliyorumBnce geçmişdir balım zatn pzartesi ndrdeyse 4000 ndi çarşambada 1000 arttıysa geçmiş oluyo
Kuzum aile hekimi bana çok yakın orda veriyorum normalde ertesi gün çıkıyor da şimdi cuma olunca hafta sonu sonuç çıkmaz diye düşündüm takibi özelde devam edicem de şimdilik sadece kan için hastaneye gitmek zor geliyo hafta da 2 gün bir de en azından onu beleşe getirim.dedim:)
Burda da öyleydi ama değişmişAynı gün içinde niye belli olmuyo ki canım burda oluyo
Sennkide 1000 i bulmuşdur bence balımmmAslında ben de öyle düşünüyorum kuzum yükseliş güzel gidiyo sende merakla benim ki kaç oldu acep onu bekliyorum
Çok kötü bi durum bencee hastanede mi aynı canımmBurda da öyleydi ama değişmiş
Bilemiyorum ki şimdi kaç olunca bebek görünür kalbi dinlenir kiSennkide 1000 i bulmuşdur bence balımmm
Yok kuzu hastane sabah alınca öğleden sonra veriyo ama randevu almam lazım birde yakın sayılmaz bana zor olurÇok kötü bi durum bencee hastanede mi aynı canımm
Göğüslerim sızlıyor benimde ay aklıma geldi ya büyüdükçe basıl kaşınıyor o göbüşşşşGöbüşüm ve göğüslerm kaşınıyo balım yaaJanow
Hahahah sende bnm gibi başladn bende bilmiyormm ki blsemm ahh ama bi yerde okuduğumu hatrlıyorm orda 5000 lrdeyken kese 10000 lerdeyken bebekde görünüyo diyodu ama her yerde de aynı yazmıyokiBilemiyorum ki şimdi kaç olunca bebek görünür kalbi dinlenir ki
Ohooo oda çok yüksek miş yaa 10000 kaçıncı haftaya denk gelirHahahah sende bnm gibi başladn bende bilmiyormm ki blsemm ahh ama bi yerde okuduğumu hatrlıyorm orda 5000 lrdeyken kese 10000 lerdeyken bebekde görünüyo diyodu ama her yerde de aynı yazmıyoki
Ozaman aile hekimine ver canm neyseki bana hastaneler ve sağlk ocağm yakınYok kuzu hastane sabah alınca öğleden sonra veriyo ama randevu almam lazım birde yakın sayılmaz bana zor olur
Ohooo oda çok yüksek miş yaa 10000 kaçıncı haftaya denk gelir
Sızlama yokda sürekkli ama elm fln değerse çok acıyo bide kaşınıyolarGöğüslerim sızlıyor benimde ay aklıma geldi ya büyüdükçe basıl kaşınıyor o göbüşşşş
Olabilüü ne kafa karıştırıcı şeyler yaa bişey bilmeden yaşamak daha güzeldir bencebak orasını bilemedmmm e 5000nsem ben 6 haftaya yada 7 haftaya takabl eder belki bebeğimmm
Aslnda pratik testle bile devam edeblrsn balım bn pratkde koyuluğu görünce kan vermişdimAynen canım öyle devam edeyim gün saya saya :|
Belkidee annelerimz ne gzl bi hamiş olduklarnı bide bebeğin oynadğnı bide doğduğunu bilirlermiş ama biz didkledikçe didikliyoruzOlabilüü ne kafa karıştırıcı şeyler yaa bişey bilmeden yaşamak daha güzeldir bence
Aslnda pratik testle bile devam edeblrsn balım bn pratkde koyuluğu görünce kan vermişdim
Sonra da düşü im düşün dur modundan çıkamıyoruzBelkidee annelerimz ne gzl bi hamiş olduklarnı bide bebeğin oynadğnı bide doğduğunu bilirlermiş ama biz didkledikçe didikliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?