İlk test yaptğnda silikdi değilmi. Çizgi 2 3 gün snra koyulaşıyo ve daha çok kana karışıyo yani değerlernde artmş oluyo adetn ne zamndı balımNasıl yani? Kuzu zaten test pozitif kanda değerler var ya bu sefer testi ne için nasıl yapıcaz
Aynen öyle valla canımmmSonra da düşü im düşün dur modundan çıkamıyoruz
Mesela şimdi yapsan dahada koyudur balımm bn bi tane test sakladm en son aldğmda 2 tane almşdm dedm onuda saklıyım ikinci bebişimde denerm18 aralıkta canım 19 unda kan verdim değer 467.17 çıktı
Senn değerinde iyi balım bugnle 6 gün gçmiş adetinden18 aralıkta canım 19 unda kan verdim değer 467.17 çıktı
Hehehe kullanma tarihi geçmesin kızzzMesela şimdi yapsan dahada koyudur balımm bn bi tane test sakladm en son aldğmda 2 tane almşdm dedm onuda saklıyım ikinci bebişimde denerm
Dimi yaa bence de iyi yani öyle gibi :)Senn değerinde iyi balım bugnle 6 gün gçmiş adetinden
Kanı ver zatn canmmm. Geçermi ki ayy bilemedm şimdiiiHehehe kullanma tarihi geçmesin kızzz
Yok yahu test yapsam da kan vericem yapmasamda :))
Bence 1000 civarlarnda dır balımmm ama bunu 2 gün snra öğrenicezzŞimdi.6 günde kaça yükselmiştir acaba acaba acaba
Nasl lazm olsn balım tarihi geçmeden bunu doğurup hemn hamile kalmam lazım ozamanHahahaha du bakalım lazım.olur belki tarihi geçmeden
EvetBence 1000 civarlarnda dır balımmm ama bunu 2 gün snra öğrenicezz
Yanii olmıcak şey değilNasl lazm olsn balım tarihi geçmeden bunu doğurup hemn hamile kalmam lazım ozaman
Kız deme bebeğim aç kalıverirYanii olmıcak şey değil
KıyamammmmmmmmKız deme bebeğim aç kalıverir
Kız bu iyi mi.kötü mü anam sanki olumsuz bişey bu ay idrak edemedimJanow bak kuzum ne demiş
Biz 1000 dioruz kadın 15000 diyo ben bi şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?