Olumlu kız neresi olumsuzKıyamammmmmmmm
Kız bu iyi mi.kötü mü anam sanki olumsuz bişey bu ay idrak edemedim
Çok artmış oda acaba ikizmi ikizde olsa o kadar artarmı anlamadm kiiBiz 1000 dioruz kadın 15000 diyo ben bi şok
Ama kadın da niye görünmedi, kız kese zaten görünüyo da bebek ve kalbi için beklemek zor iştwOlumlu kız neresi olumsuzbeyn yanmış senn uyumadnya 1600 lerde görğnüyomş kese tabi bu vajinal muaneden bahsetmiyısa diyormki yarn benmki blli olur hah anladın
Ayyy bilemedmmm vallaa yaaa en iyisi bizi 3 ay dolana kadar uyutsunlarAma kadın da niye görünmedi, kız kese zaten görünüyo da bebek ve kalbi için beklemek zor iştw
Ayyy bilemedmmm vallaa yaaa en iyisi bizi 3 ay dolana kadar uyutsunlar
Aynen valla zatn çok uykuya ihtiyacmz var hele ben uyumadm bu gece sabh hastnrdem snra uyurum valla uyandırana aşk olsunBak bu kesinlik le çook mantıklı
Aynen öyle bende uyurum tabi mola verir gibi malum paşacan var bende :) ama sabahlayamıcam galiba uyucam şimdi :)Aynen valla zatn çok uykuya ihtiyacmz var hele ben uyumadm bu gece sabh hastnrdem snra uyurum valla uyandırana aşk olsunkoca gelir evde yemek yok bari erken hazırlıyımda
Uyursan kalkamazsn ama balımm uyumada sabh erkenden git gel yat uyuAynen öyle bende uyurum tabi mola verir gibi malum paşacan var bende :) ama sabahlayamıcam galiba uyucam şimdi :)
Aslında çabalıyorumUyursan kalkamazsn ama balımm uyumada sabh erkenden git gel yat uyu
Tamamm bitanemmm bnm eşimde uyumadı henüzAslında çabalıyorum
Kuzum fotolar açılmadı birtürlü açılınca bakıcam
Aaaaaa bu saatte olmayacak işBide şekeri döktüüJanow
Vallaa yaa bu saatdeAaaaaa bu saatte olmayacak işbizde de aynı kuzuuuuuucannn uyumadık
Beliöde odun gibi oldu yaa hemn saat bi 6 30 olsaydı
Ben 9 u beklicem kuzuBeliöde odun gibi oldu yaa hemn saat bi 6 30 olsaydı
Ben gidip sıra alacğm için 7 de orda olmam lazm canımmBen 9 u beklicem kuzu
Az kalmış kuzum ya uyuma sakınBen gidip sıra alacğm için 7 de orda olmam lazm canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?