Uykuda çökdüki vallaaaAz kalmış kuzum ya uyuma sakın
Hiç sormaa ama senin az kalmış bekle 1 saat daha sonra da hazırlık tı yoldu derken olur biterUykuda çökdüki vallaaa
Yol enfazla 5 bilemedn 10 dkka kuzum ama hazırlık uzun süreblir bide önlerden olursa sıra ohh hemen muane mi olur teyzeme giderim snrada kan sonucunq gidermm ordanda eve geçer uyurummm ohhhhHiç sormaa ama senin az kalmış bekle 1 saat daha sonra da hazırlık tı yoldu derken olur biter
Aynen öyle yap kuzu aklın da rahat olur hem Beni etiketlemeyi unutma bebemYol enfazla 5 bilemedn 10 dkka kuzum ama hazırlık uzun süreblir bide önlerden olursa sıra ohh hemen muane mi olur teyzeme giderim snrada kan sonucunq gidermm ordanda eve geçer uyurummm ohhhh
Tamamm bitanemmm uyku sersemi olmszsam unutmamAynen öyle yap kuzu aklın da rahat olur hem Beni etiketlemeyi unutma bebem
15 gün kullansaydın kuzu ilaç anca etki gösterir aklında bulunsun tiroid için aç karnına kan verilecekHem tekrar troidlerime baktrmş olurm ilaca başlayalı 3 gün olacakJanow
Aklımda kuzum ama ben 1 2 saat önce birazdk bişyler yedim muane saatine kadar acıkırım ztn15 gün kullansaydın kuzu ilaç anca etki gösterir aklında bulunsun tiroid için aç karnına kan verilecek
Çok yüksek değildiya kuzum belki etki etmşsir doktr 10 gün snra endokrine git demşdi15 gün kullansaydın kuzu ilaç anca etki gösterir aklında bulunsun tiroid için aç karnına kan verilecek
Belkie öyledir kuzum bak bakalımÇok yüksek değildiya kuzum belki etki etmşsir doktr 10 gün snra endokrine git demşdi
İnşallah bakalım balımmBelkie öyledir kuzum bak bakalım
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinKuzum bende cok özledim bal kaymagimkuuzm ben sanirim hastayim bas agriyo icim titiriyor gözlerim kapaniyor sifayi kaptim balimmm kolumu oynatamiyorum balim
Kuzummm dayanabildinmi
ALLAH razi olsun canimmm❤Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Kuzu şurda yarım saat kaldı ama zor dayanıyorum ağlıcam yaaa zaman geçmiyorKuzummm dayanabildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?