Sagol balim❤cok gecmis olsun masalim
Balim keske 2 de uyuyup 10nda uyansaydin bal 8saat uyurdun ne guzelKuzu şurda yarım saat kaldı ama zor dayanıyorum ağlıcam yaaa zaman geçmiyor
Tabi kuzum ya bide bebisin varUyumadım kuzu84zmr de uyumadı uyusam gidemicem kan vermeye mecbur bekledim. Canım gece uyumayınca gündüz ne kadar da uyusam bölündüğü için pek bi anlamı olmuyo daha yorgun yapıyo insanı
Kiyamam ben sana neyseki bisi kalmadi kuzu 9da aciliyor dimiYattığım zaman uyanamıyorum ki birde şimdi halsizlik eklendi düşün halimi
Canım hayatta dayanamam kan verip geleyim direk yatıcam. Tatlım ben çıkayım bari en azından uykum açılsın yoksa 20 dk için vazgeçip uyucamTabi kuzum ya bide bebisin varkuzum bugun dayablrsen uyuma kuzum erkenden uyu bal
Tabi kuzum görüşürüz hayirli haberlerle öpüyorum ❤Canım hayatta dayanamam kan verip geleyim direk yatıcam. Tatlım ben çıkayım bari en azından uykum açılsın yoksa 20 dk için vazgeçip uyucam
Iyiyim bebegim sen nasilsinUmya nasilsin kuzum
Hala bisey hissetmiyorum ama icimde acayip sevgi var :)İnsallh kuzumm nasılsın hamislik nasil
Kuzummmm kasik agrim haricindr iyi daha hissetmisligim yok tamamiyla amaa cok boyle sevgi durtusu var icimde
Oyy yerim minik fasulyeyiKuzummmm kasik agrim haricindr iyi daha hissetmisligim yok tamamiyla amaa cok boyle sevgi durtusu var icimde
Mercimegim o benim mercimek :))))Oyy yerim minik fasulyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?