- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Oy kuzum ya Allah sağlık sıhhat versin kuzum Allah acılarını göstermesin inşallahMercimegim o benim mercimek :))))
Ellerinden oper teyzesi :)
Hayir tatlim ugur getirsin diye yaptim takvimi:)Kız sen hamile misin
Sağolasın kuzummmKorkma kuzum korkma birde adet günlerinde adet sancın olabilir ondan da korkma
Amin kuzum allah size de nasio etsin insallahOy kuzum ya Allah sağlık sıhhat versin kuzum Allah acılarını göstermesin inşallah
bir yerlerde yazdım hepsini ama gerilerdemi kaldı ki her sabah süt yumurta muhakkak , kırmızı et balıık ( semizotu da çok iyi ) kavrulmamış çerez ( badem fındık ceviz kaju) günde 1 adet maden suyu ve 1 adet muz tabi meyveyide ihmal etmeBende acaba ne yesem faydali olur onu dusunuyorum arastiriyorm
Janow uyku daha ağır bastı balımm hazırlanmaya kalkmşdm bide uyandm saat 8 gidemedm
Çok şükür canım sen nasılsın keyfin nasıl
Amin Can'ım benimmAmin kuzum allah size de nasio etsin insallah
İyi kuzum ben de gün sayıyorumÇok şükür canım sen nasılsın keyfin nasıl
Hepimiz güzel haberler için gün sayıyoruz rabbim sevindirsin bizi inşallahİyi kuzum ben de gün sayıyorum
Amin kuzum inşallahHepimiz güzel haberler için gün sayıyoruz rabbim sevindirsin bizi inşallah
aynen canm bekliycz bakalm hayirlisiAz daha bekle canım benim de 4 gün kaldı yapmadım test beklemedeyim
Bekle canım hicccc test yapıp kendini sıkıntıya sokma. En güzel belirti regl gecikmesi .İnş hiç gelmesinler 9 ay boyunca : )aynen canm bekliycz bakalm hayirlisi
benim son 2 ama umudum nedense uçtu gitti bakalım herşey allahtan sanki yaptğım testle belirtilerde uçtu gittiGünaydın kızlar batı bugün olan lar var mı gzl haber. 4 gün kaldı bana çok heyecanlanıyorum
ya var gibi canım sen bi kan versene senin testlerle bende meraktan çatlıycamkizlar benim ovu testi yine pozirif gebelik testi yok denecek kadar silik ve negatif kabil ettim onu zaten ama yine denedim hatta ilk idrarla yapmadim ikinci idrarla yaptim herseye dikkate ettim yine pozitif galiba ben birden fazla yumurtladım bu ay. kimyasal olablr diye de koruyrm bes gun var regle bekliycm artik
amin amin amiinnn inş. canımGünaydın hayrlı cumalar güzeller batları yakın olan kuzular inşallah cuma günü hürmetine Rabbim hamişlik müjdesi ile sizleri sevindirir muratlarınızı verir dünya güzeli anne adaylarının da hamişlikleri mutlu huzurlu sağlıklı geçer hayrlısı ile bebişlerini kucağına alırlar inşallah amin amin aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?