❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bende acaba ne yesem faydali olur onu dusunuyorum arastiriyorm
bir yerlerde yazdım hepsini ama gerilerdemi kaldı ki her sabah süt yumurta muhakkak , kırmızı et balıık ( semizotu da çok iyi ) kavrulmamış çerez ( badem fındık ceviz kaju) günde 1 adet maden suyu ve 1 adet muz tabi meyveyide ihmal etme

İnanırım kuzum ben çıkmama 10 dk kala vazgeçecektim neyseki gittim kan verdim sonuç p.tesi alıcam bu ara da kendi isteğime göre 2 günde bir hafta da bir vs kan veremezmişim kadın doğum doktoru rapor yazacak mış takibe alın diye blablabla neyse aldı bu sefer de daha da ona gitmem bende napim
Janow uyku daha ağır bastı balımm hazırlanmaya kalkmşdm bide uyandm saat 8 gidemedm

kizlar benim ovu testi yine pozirif gebelik testi yok denecek kadar silik ve negatif kabil ettim onu zaten ama yine denedim hatta ilk idrarla yapmadim ikinci idrarla yaptim herseye dikkate ettim yine pozitif galiba ben birden fazla yumurtladım bu ay. kimyasal olablr diye de koruyrm bes gun var regle bekliycm artik

Eklentiler

• IMG-20161223-WA0003.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın kuzucuklar yeni hamişler var mı güzel haberler.hamişler farkettinniz mi göz bebeğinizdeki büyümeyi

Günaydın hayrlı cumalar güzeller batları yakın olan kuzular inşallah cuma günü hürmetine Rabbim hamişlik müjdesi ile sizleri sevindirir muratlarınızı verir dünya güzeli anne adaylarının da hamişlikleri mutlu huzurlu sağlıklı geçer hayrlısı ile bebişlerini kucağına alırlar inşallah amin amin aminnn

Günaydın kızlar batı bugün olan lar var mı gzl haber. 4 gün kaldı bana çok heyecanlanıyorum
benim son 2 ama umudum nedense uçtu gitti bakalım herşey allahtan sanki yaptğım testle belirtilerde uçtu gitti

ya var gibi canım sen bi kan versene senin testlerle bende meraktan çatlıycam

amin amin amiinnn inş. canım

Janow neden 2 günde bir kan veriyorsun bn o kısmını anlamadım ben gebelik testinde 2 defa pozitif görünce 2 hafta sonrasında doktora gittim tam kan tahlimi yaptı keseye baktı 1 ay sonra bi daha gittim bi nedeni varmı sık baktırmanın böyle çok stresli olmazmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…