❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Sağolasın bu güzel şuan için canım amin. Allahım sanada bu ay bu güzelliği yaşatsın inş.

Canlar bi sorum var nette baktım prolaktin sınır 20 diyor aldığım test kağıdında ise 26,53 yazıyor benim 17,17 soğan kürüm dün bitti incir havuç kürüne başlayacaktım ama prolaktin yüksek olanlar yapmasınlar uyarısı var dr normal hormonların dedi yapsam mı yapmasam mı başka kür tavsiye eder misiniz

sorma kuzu bende meraktan olcem ama hem ben kimyasal olmasn bosuna umutlanmayayim diye regli bekliycm hemde esimde kiziyo cok stress yapiyosn varsa vardr bi daha test almiycm diyo evim carsi icinde olsa gidip on tane birden alcam test ama uzagiz cok bekliycm son 5 gun

ben internetten 10 tane sipariş verdim bugün belki gelir.ya birşey sorcam nettende baktım ama tam anlamadım kimyasal gebelik tam olarak ne oluyor bhcgb yüksek ama kesemi olmuyor

ben internetten 10 tane sipariş verdim bugün belki gelir.ya birşey sorcam nettende baktım ama tam anlamadım kimyasal gebelik tam olarak ne oluyor bhcgb yüksek ama kesemi olmuyor
normal adet gecikiyoms bthcg yukseliyms ayni gebelik belirtileri yani ama rahim yumurtayı kabl etmeyip adet ile birlikte atmasi canm yani rahim kalitesiz dollenmeyi kabul etmiyms.herkes bunun kotu bisey oldgnu dusunuyo ama bi yandanda iyi aslinda saglikli olanlari kabul ediyms her kadin en az bir kez oluyoms bunu ama anlamiyms biz simdi meraktan beklemeyp yapiyorz testleri ve cikiyo ama adet oluyrz bi kac gun gecsede ama o kimyasal gebelikte olablyms bu sekilde biliyrm yanlis degilse anlatabildysem canim karisik oldu sanki biraz

kısmen anladım o zaman kimyasal gebeliğe üzülmemek lazım dediğin gibi iyi bişeymiş sağlıklı sperm sağlıklı yumurta işte bu anomaliler için kimyasal gebeliğe yakalanmamak için bebek düşünmeye başladığın gibi folik asit öneriyorlar

aynen canim bide erken gebelik testi yapmayip umutlenmemek lazim ama biz yapiyorz.folik asit bende kullaniyrm ama ondan mi bilmiyrm acaip istahm acik surekli acikiyrm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…