Sağolasın bu güzel şuan için canım amin. Allahım sanada bu ay bu güzelliği yaşatsın inş.Günaydın hayrlı cumalar güzeller batları yakın olan kuzular inşallah cuma günü hürmetine Rabbim hamişlik müjdesi ile sizleri sevindirir muratlarınızı verir dünya güzeli anne adaylarının da hamişlikleri mutlu huzurlu sağlıklı geçer hayrlısı ile bebişlerini kucağına alırlar inşallah amin amin aminnn
benim son 2 ama umudum nedense uçtu gitti bakalım herşey allahtan sanki yaptğım testle belirtilerde uçtu gitti
Umudunu kaybetme canım ins. Olur
ya var gibi canım sen bi kan versene senin testlerle bende meraktan çatlıycam
amin amin amiinnn inş. canım
@Janow neden 2 günde bir kan veriyorsun bn o kısmını anlamadım ben gebelik testinde 2 defa pozitif görünce 2 hafta sonrasında doktora gittim tam kan tahlimi yaptı keseye baktı 1 ay sonra bi daha gittim bi nedeni varmı sık baktırmanın böyle çok stresli olmazmı ki
Amin amin hepimize yaşatsın Rabim kimseyi imtihan etmesin bu yoldaSağolasın bu güzel şuan için canım amin. Allahım sanada bu ay bu güzelliği yaşatsın inş.
sorma kuzu bende meraktan olcem ama hem ben kimyasal olmasn bosuna umutlanmayayim diye regli bekliycm hemde esimde kiziyo cok stress yapiyosn varsa vardr bi daha test almiycm diyo evim carsi icinde olsa gidip on tane birden alcam test ama uzagiz cok bekliycm son 5 gunbenim son 2 ama umudum nedense uçtu gitti bakalım herşey allahtan sanki yaptğım testle belirtilerde uçtu gitti
ya var gibi canım sen bi kan versene senin testlerle bende meraktan çatlıycam
amin amin amiinnn inş. canım
@Janow neden 2 günde bir kan veriyorsun bn o kısmını anlamadım ben gebelik testinde 2 defa pozitif görünce 2 hafta sonrasında doktora gittim tam kan tahlimi yaptı keseye baktı 1 ay sonra bi daha gittim bi nedeni varmı sık baktırmanın böyle çok stresli olmazmı ki
ayy amin canm insallahh hepimiz alalim yavrularımzi kucagimizaBekle canım hicccc test yapıp kendini sıkıntıya sokma. En güzel belirti regl gecikmesi .İnş hiç gelmesinler 9 ay boyunca : )
ben internetten 10 tane sipariş verdim bugün belki gelir.ya birşey sorcam nettende baktım ama tam anlamadım kimyasal gebelik tam olarak ne oluyor bhcgb yüksek ama kesemi olmuyorsorma kuzu bende meraktan olcem ama hem ben kimyasal olmasn bosuna umutlanmayayim diye regli bekliycm hemde esimde kiziyo cok stress yapiyosn varsa vardr bi daha test almiycm diyo evim carsi icinde olsa gidip on tane birden alcam test ama uzagiz cok bekliycm son 5 gun
Keşke netten almasaydın ben çok güvenemiyorum benim 15 gün önceki gebelik testim silik pozitif çıktıben internetten 10 tane sipariş verdim bugün belki gelir.ya birşey sorcam nettende baktım ama tam anlamadım kimyasal gebelik tam olarak ne oluyor bhcgb yüksek ama kesemi olmuyor
normal adet gecikiyoms bthcg yukseliyms ayni gebelik belirtileri yani ama rahim yumurtayı kabl etmeyip adet ile birlikte atmasi canm yani rahim kalitesiz dollenmeyi kabul etmiyms.herkes bunun kotu bisey oldgnu dusunuyo ama bi yandanda iyi aslinda saglikli olanlari kabul ediyms her kadin en az bir kez oluyoms bunu ama anlamiyms biz simdi meraktan beklemeyp yapiyorz testleri ve cikiyo ama adet oluyrz bi kac gun gecsede ama o kimyasal gebelikte olablyms bu sekilde biliyrm yanlis degilse anlatabildysem canim karisik oldu sanki birazben internetten 10 tane sipariş verdim bugün belki gelir.ya birşey sorcam nettende baktım ama tam anlamadım kimyasal gebelik tam olarak ne oluyor bhcgb yüksek ama kesemi olmuyor
Ben varım canım :)ankaradan kimsecikler varmı burda huuuu??
deme yaa :) poztif çıkarsa evde bi tane predictor early de var adete 5-6 gün kala negatif çıktı bende diğerinide zayii etmiim dedimKeşke netten almasaydın ben çok güvenemiyorum benim 15 gün önceki gebelik testim silik pozitif çıktı
aaa hamile misin canm senKeşke netten almasaydın ben çok güvenemiyorum benim 15 gün önceki gebelik testim silik pozitif çıktı
kısmen anladım o zaman kimyasal gebeliğe üzülmemek lazım dediğin gibi iyi bişeymiş sağlıklı sperm sağlıklı yumurta işte bu anomaliler için kimyasal gebeliğe yakalanmamak için bebek düşünmeye başladığın gibi folik asit öneriyorlarnormal adet gecikiyoms bthcg yukseliyms ayni gebelik belirtileri yani ama rahim yumurtayı kabl etmeyip adet ile birlikte atmasi canm yani rahim kalitesiz dollenmeyi kabul etmiyms.herkes bunun kotu bisey oldgnu dusunuyo ama bi yandanda iyi aslinda saglikli olanlari kabul ediyms her kadin en az bir kez oluyoms bunu ama anlamiyms biz simdi meraktan beklemeyp yapiyorz testleri ve cikiyo ama adet oluyrz bi kac gun gecsede ama o kimyasal gebelikte olablyms bu sekilde biliyrm yanlis degilse anlatabildysem canim karisik oldu sanki biraz
neresindenBen varım canım :)
Tamam sen yine ikinci testi de değerlendir kuzumdeme yaa :) poztif çıkarsa evde bi tane predictor early de var adete 5-6 gün kala negatif çıktı bende diğerinide zayii etmiim dedim
Keciorendeyim . 1.5 yıl oldu işte.peki senneresinden
Yok bebeğim yanlış çıkarmıştı test daha 1 haftam var bata inşallah dediğin oluraaa hamile misin canm sen
bu dandik testte pozitif görürsen bi bakarım 4 gün önce yaptığım pozitifti diye pek umudumda yok gibi maksat heyecan olsun pazar günü bat hangi gün yapiim senceTamam sen yine ikinci testi de değerlendir kuzum
aynen canim bide erken gebelik testi yapmayip umutlenmemek lazim ama biz yapiyorz.folik asit bende kullaniyrm ama ondan mi bilmiyrm acaip istahm acik surekli acikiyrm yaakısmen anladım o zaman kimyasal gebeliğe üzülmemek lazım dediğin gibi iyi bişeymiş sağlıklı sperm sağlıklı yumurta işte bu anomaliler için kimyasal gebeliğe yakalanmamak için bebek düşünmeye başladığın gibi folik asit öneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?