❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

aynen canim bide erken gebelik testi yapmayip umutlenmemek lazim ama biz yapiyorz.folik asit bende kullaniyrm ama ondan mi bilmiyrm acaip istahm acik surekli acikiyrm yaa
iştah açacağını sanmıyorum aç karına içilen folik asitler mide bulantsı yapabiliyor onu biliyorum ama herbünyede etkisi farklı tabi

bu dandik testte pozitif görürsen bi bakarım 4 gün önce yaptığım pozitifti diye pek umudumda yok gibi maksat heyecan olsun pazar günü bat hangi gün yapiim sence
Cumartesi sabah dene bebeğim ovulasyon dönemine göre silik de olsa çıkar ama geç döllenme olur ihtimaline karşı bekleyebilirsen birkaç gün bekle gerçi benim de bat 30 Aralık 29u yapayım diyorum kuzum

Cumartesi sabah dene bebeğim ovulasyon dönemine göre silik de olsa çıkar ama geç döllenme olur ihtimaline karşı bekleyebilirsen birkaç gün bekle gerçi benim de bat 30 Aralık 29u yapayım diyorum kuzum
geç döllenme imkansız bizim korunmasız tek ilişki oldu yumurtlamadan 1 gün önce o yüzden geç döllenme olacağını sanmıyorum

Kuzummm hamileliktede ovulasyon cift cizgi cikabiliyomus bi cok arkadas ole gebe oldigunuda anliyomis iki kere bu koyulukta ciktiysa bu ay gebwlik diyolar insallah hamissindir hadi,hayirlisi

Hoş geldin canım. Bizde batları bekliyoruz (inş hiiiiicccc gelmesin) hamisleriimiz var destek oluyoruz birbirmize
. Tesekkur ederim canim. Rabbim istyen tum hanimlara saglikli hayirli bebeler nasip etsin insallah. Bu benim 3.hamileliyim ilk 2 tanesi dusukle sonuclandi ama bu bebisim bana tutundu Allahimin iznli ile insallahda tamamina eresiz. _Masalim_ cok sekersin canim ya cok guzel karsiladin Allah dualarini kabul etsin. Hayirli cumalar

. Tesekkur ederim canim. Rabbim istyen tum hanimlara saglikli hayirli bebeler nasip etsin insallah. Bu benim 3.hamileliyim ilk 2 tanesi dusukle sonuclandi ama bu bebisim bana tutundu Allahimin iznli ile insallahda tamamina eresiz.
rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah

O saçmalamş kuzum

üni.den mezun olunca ankarada iş buldum geldim bi dahada çıkamadım :)
Geleni bırakmıyor Ankara. Ben unide okurken hep astiden biner giderdim mecburen.benim yaşadığım şehirden otobüs yoktu Adana'ya hep Söve Söve gelirdim Ankara'ya .Hiç sevmezdim büyük konuştum galiba .Burda yasiyrm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…