- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
aa insallah canm en iyisi regli beklemek ama biz dayanamiyrz isteYok bebeğim yanlış çıkarmıştı test daha 1 haftam var bata inşallah dediğin olur
iştah açacağını sanmıyorum aç karına içilen folik asitler mide bulantsı yapabiliyor onu biliyorum ama herbünyede etkisi farklı tabiaynen canim bide erken gebelik testi yapmayip umutlenmemek lazim ama biz yapiyorz.folik asit bende kullaniyrm ama ondan mi bilmiyrm acaip istahm acik surekli acikiyrm yaa
evlenince mi geldin yoksa iş içinmi ben eryamandayım 12 yıldırKeciorendeyim . 1.5 yıl oldu işte.peki sen
bu arada hangi markaydi bu dediğin ben freely mi ne ucuz bişi aldımYok bebeğim yanlış çıkarmıştı test daha 1 haftam var bata inşallah dediğin olur
Evlenince geldim canım .Senin baya olmuşevlenince mi geldin yoksa iş içinmi ben eryamandayım 12 yıldır
Cumartesi sabah dene bebeğim ovulasyon dönemine göre silik de olsa çıkar ama geç döllenme olur ihtimaline karşı bekleyebilirsen birkaç gün bekle gerçi benim de bat 30 Aralık 29u yapayım diyorum kuzumbu dandik testte pozitif görürsen bi bakarım 4 gün önce yaptığım pozitifti diye pek umudumda yok gibi maksat heyecan olsun pazar günü bat hangi gün yapiim sence
dogru canm bunyeye gore degiseblriştah açacağını sanmıyorum aç karına içilen folik asitler mide bulantsı yapabiliyor onu biliyorum ama herbünyede etkisi farklı tabi
Laboquıck diye bir markaydı kuzumbu arada hangi markaydi bu dediğin ben freely mi ne ucuz bişi aldım
Ay yerim ben tonbisiii hayirlara vesike olsun kuzum ❤Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar. Sabaha karşı rüyamda tombik bir kız Bebek gördüm ay çok güzeldi
Kuzum benim buugn adet belrtm yok ayiptr soylemesi ishal olmusum
geç döllenme imkansız bizim korunmasız tek ilişki oldu yumurtlamadan 1 gün önce o yüzden geç döllenme olacağını sanmıyorumCumartesi sabah dene bebeğim ovulasyon dönemine göre silik de olsa çıkar ama geç döllenme olur ihtimaline karşı bekleyebilirsen birkaç gün bekle gerçi benim de bat 30 Aralık 29u yapayım diyorum kuzum
üni.den mezun olunca ankarada iş buldum geldim bi dahada çıkamadım :)Evlenince geldim canım .Senin baya olmuş
Olmadım ama birsey yok büyük ihtimal
Ay isalde belirti bu arada orayi temizliyo ben her uc gebwlik gecirdigimdede olduKuzum benim buugn adet belrtm yok ayiptr soylemesi ishal olmusumbenimde cok belim agriyor kuzum: (
Kuzummm hamileliktede ovulasyon cift cizgi cikabiliyomus bi cok arkadas ole gebe oldigunuda anliyomis iki kere bu koyulukta ciktiysa bu ay gebwlik diyolar insallah hamissindir hadi,hayirlisikizlar benim ovu testi yine pozirif gebelik testi yok denecek kadar silik ve negatif kabil ettim onu zaten ama yine denedim hatta ilk idrarla yapmadim ikinci idrarla yaptim herseye dikkate ettim yine pozitif galiba ben birden fazla yumurtladım bu ay. kimyasal olablr diye de koruyrm bes gun var regle bekliycm artik
. Tesekkur ederim canim. Rabbim istyen tum hanimlara saglikli hayirli bebeler nasip etsin insallah. Bu benim 3.hamileliyim ilk 2 tanesi dusukle sonuclandi ama bu bebisim bana tutundu Allahimin iznli ile insallahda tamamina eresiz.Hoş geldin canım. Bizde batları bekliyoruz (inş hiiiiicccc gelmesin) hamisleriimiz var destek oluyoruz birbirmize
rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah. Tesekkur ederim canim. Rabbim istyen tum hanimlara saglikli hayirli bebeler nasip etsin insallah. Bu benim 3.hamileliyim ilk 2 tanesi dusukle sonuclandi ama bu bebisim bana tutundu Allahimin iznli ile insallahda tamamina eresiz.
İnanırım kuzum ben çıkmama 10 dk kala vazgeçecektim neyseki gittim kan verdim sonuç p.tesi alıcam bu ara da kendi isteğime göre 2 günde bir hafta da bir vs kan veremezmişim kadın doğum doktoru rapor yazacak mış takibe alın diye blablabla neyse aldı bu sefer de daha da ona gitmem bende napim
Geleni bırakmıyor Ankara. Ben unide okurken hep astiden biner giderdim mecburen.benim yaşadığım şehirden otobüs yoktu Adana'ya hep Söve Söve gelirdim Ankara'ya .Hiç sevmezdim büyük konuştum galiba .Burda yasiyrm şuanüni.den mezun olunca ankarada iş buldum geldim bi dahada çıkamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?