- 2 Kasım 2013
- 928
- 574
- 103
. Aaaa kim ADANALI hemen dikkatimi cekti. Bende ADANALiyimGeleni bırakmıyor Ankara. Ben unide okurken hep astiden biner giderdim mecburen.benim yaşadığım şehirden otobüs yoktu Adana'ya hep Söve Söve gelirdim Ankara'ya .Hiç sevmezdim büyük konuştum galiba .Burda yasiyrm şuan
Amin canım ins. saglikli huzurlu geçer hamileliğin bebeğinde sağlıklı doğar. Tesekkur ederim canim. Rabbim istyen tum hanimlara saglikli hayirli bebeler nasip etsin insallah. Bu benim 3.hamileliyim ilk 2 tanesi dusukle sonuclandi ama bu bebisim bana tutundu Allahimin iznli ile insallahda tamamina eresiz._Masalim_ cok sekersin canim ya cok guzel karsiladin Allah dualarini kabul etsin. Hayirli cumalar
Canmm bence var ama diğer normal testlerde adet günn gelmeden belli olmaz geç döllenme olmşdurkizlar benim ovu testi yine pozirif gebelik testi yok denecek kadar silik ve negatif kabil ettim onu zaten ama yine denedim hatta ilk idrarla yapmadim ikinci idrarla yaptim herseye dikkate ettim yine pozitif galiba ben birden fazla yumurtladım bu ay. kimyasal olablr diye de koruyrm bes gun var regle bekliycm artik
Evet kuzum benm göz bebeklermde aynıGünaydın kuzucuklar yeni hamişler var mı güzel haberler.hamişler farkettinniz mi göz bebeğinizdeki büyümeyi
Adana'da okudum canım ben üniv.ondan bahsettim. Adanayi cooooook severim. Okadar çok seviyorum ki üniv.den 6 yıl sonra eşimi alıp gittim . Otelde kaldık 4 gün ordami yemek yediğim yerler oturduğum cafeler kampüsün heryeri gezdirdimm... Aaaa kim ADANALI hemen dikkatimi cekti. Bende ADANALiyim
ben ankarayı seviyorum ama nerelisin ?Geleni bırakmıyor Ankara. Ben unide okurken hep astiden biner giderdim mecburen.benim yaşadığım şehirden otobüs yoktu Adana'ya hep Söve Söve gelirdim Ankara'ya .Hiç sevmezdim büyük konuştum galiba .Burda yasiyrm şuan
Aslen Kırşehirben ankarayı seviyorum ama nerelisin ?
oda arkadaşım kırşehirli iş yerinde.offff öyle uykum geliyorki anlatamam bende hamile kalırsam diye oruç borçlarımı tutim dedim bu hafta saat 6 da uyandım hep sersem gibiyim walla akşam olsada eve gitsem modundayımAslen Kırşehir
insallah canm 5 gyn var regl e bekliycz bakalmKuzummm hamileliktede ovulasyon cift cizgi cikabiliyomus bi cok arkadas ole gebe oldigunuda anliyomis iki kere bu koyulukta ciktiysa bu ay gebwlik diyolar insallah hamissindir hadi,hayirlisi
insallah vardr canm ya adet olana kadar yapmayaym diyrm gecince yapmayi dusunuyrm tabi sabredeblrsmCanmm bence var ama diğer normal testlerde adet günn gelmeden belli olmaz geç döllenme olmşdur
Evet kuzum benm göz bebeklermde aynı
:) Az kaldı sabret günün yarısı gitti arada koy başını uyu gitsinoda arkadaşım kırşehirli iş yerinde.offff öyle uykum geliyorki anlatamam bende hamile kalırsam diye oruç borçlarımı tutim dedim bu hafta saat 6 da uyandım hep sersem gibiyim walla akşam olsada eve gitsem modundayım
Amin kuzumm inşallahAy yerim ben tonbisiii hayirlara vesike olsun kuzum ❤
Bel Ağrı'sı bende de var Can'ım geçmiş olsun sıcak tut kendini ben hep külotlu çorap giyiyorum dışarıdaykenKuzum benim buugn adet belrtm yok ayiptr soylemesi ishal olmusumbenimde cok belim agriyor kuzum: (
yarın uyurum diye heveslenemiyorumda kızım 6:30 7 dedinmi benim yatağımda olur başlar muabbet etmeye ölü taklidi yaparım ama yutmaz off kızımıda özledim sankimAmin kuzumm inşallah
Ben yarın da çalışıyorumyarın uyurum diye heveslenemiyorumda kızım 6:30 7 dedinmi benim yatağımda olur başlar muabbet etmeye ölü taklidi yaparım ama yutmaz off kızımıda özledim sankim
of yaaaa walla bünye kaldırmıyo ev hanımı olasım var :) ücretsiz izindeyken hiç çalışmayı özlemedim walla en azından tek derdim çocuk ve evdi hergü evim temiz ve yemeğim vardı şimdi ev darmaduman yemek yok çocuk kreşte herbişeyim yarım kalıyorBen yarın da çalışıyorumdünde geç yattım çok çok uykum var
Normal odrar testi yaptinmiinsallah canm 5 gyn var regl e bekliycz bakalm
Haha aynen kuzum temizliğim erkenden biterdi çeşit çeşit yemek yapardım kahvemi aşır otururdum sonra eşimle bile daha çok ilgilenirdim şimdi robota bağlamış gibiyimof yaaaa walla bünye kaldırmıyo ev hanımı olasım var :) ücretsiz izindeyken hiç çalışmayı özlemedim walla en azından tek derdim çocuk ve evdi hergü evim temiz ve yemeğim vardı şimdi ev darmaduman yemek yok çocuk kreşte herbişeyim yarım kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?