Evet ya hiç sorma kuzum zorluyor sancısıBende diyodumya kuzum geçen haftalarda acaip sancısı oluyo bide
Berbat bi sancı yaa bide bende giden haftalarda kabızlık söz konusuydu ama çok şükür geçdi kayısı suyu içiyrm.Evet ya hiç sorma kuzum zorluyor sancısı
Zorla zorla belki çıkarHahahaha yok kız salınmıyor daha doğrusu geliyormuş gibi bi kandırıp gidiyo gelen de beklentimi karşılamıyor çok zor çok 
Hamilelik kuzu programn adıHangi program kuzu bende yükleyim bir kaç program yükledim sildim
o alt takımlar bende de koptuama olsun bebişi hissediyor bana
Derken tatlım hastaneye gitmiyom diyemiYok kuzu sen bu gidişle bırak kalp atışını cinsiyetini bile öğrenirsin
Yoo hiç.öyle bir mesaj vermiyo ki ay bugün çok güldüm oğlum demesin mi anacım sende mi pırt yapmak istiyorsun acaba.. AA dedim o nerden çıktı benim de pırtım gelince senin gibi yürüyemiyorumZorla zorla belki çıkar
Kadın doğuma gitmiyorsun dye balımDerken tatlım hastaneye gitmiyom diyemi
Kız senin paşaya vallahi mest oldum herşeyden haberi var anacımYoo hiç.öyle bir mesaj vermiyo ki ay bugün çok güldüm oğlum demesin mi anacım sende mi pırt yapmak istiyorsun acaba.. AA dedim o nerden çıktı benim de pırtım gelince senin gibi yürüyemiyorumküçücük çocuğun diline düştüm
Hee anladım canımmm iyi olur aslındaa hdrşeyi bi anda öğrenirirmmKadın doğuma gitmiyorsun dye balım
Bebek resmi olan mı kuzu.Hamilelik kuzu programn adı
Kardeş Çalışmalarınıda biliyodur o paşacıkKız senin paşaya vallahi mest oldum herşeyden haberi var anacım
Kız tam bi bilmişKız senin paşaya vallahi mest oldum herşeyden haberi var anacım
Kuzumm ocağın 2.nci haftası gidecm inşallah ozamnda artk kaç haftalık çıkar bilmiyomBebek resmi olan mı kuzu.
Bence de sen gidince hepsini öğreneceksin inşallah değerlerin çok güzel maşallah üüü
Çok şükür ayrıntıları düşünmek için uğraşmıyo valla youtube bebek nasıl yapılır diye sorabilir her an gözüm üzerindeKardeş Çalışmalarınıda biliyodur o paşacık
Oyyy kurban olurumm ben onaaa maşallah kız bu arada benm kasık batmam sağ ratafa geçdiKız tam bi bilmişbide anacım demesi yok muu bu ara da çok romantik darısı sizin başınıza Kızlarr
Kuzum cinsiyeti de öğrenicen kız bu gidişleKuzumm ocağın 2.nci haftası gidecm inşallah ozamnda artk kaç haftalık çıkar bilmiyom
Valla olabilir çocukta o potansiyel mevcut annesinin hamileliğini hissediyor pırt yapma isteğini biliyor (yürümesinden çözmüş) ee onuda biliyordur tatlımKardeş Çalışmalarınıda biliyodur o paşacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?