Olabilir valla ama bn 2.nci çocuğu düşünürsem eğer bunu sağ salim kucağıma alıpda elma yedm içimdeki kurt bebeğe dönüştü diycemÇok şükür ayrıntıları düşünmek için uğraşmıyo valla youtube bebek nasıl yapılır diye sorabilir her an gözüm üzerinde
En iyisi ben 3 aylıkken gidiyimmm yada 4 5Kuzum cinsiyeti de öğrenicen kız bu gidişle
Bebeğin karnımdan çıktığını öğrenip leylek söylentilerini çürütünce huzura erdi bence bir süre karıştırmazValla olabilir çocukta o potansiyel mevcut annesinin hamileliğini hissediyor pırt yapma isteğini biliyor (yürümesinden çözmüş) ee onuda biliyordur tatlım
Maşallah rabbim nazarlardan korusun paşayı amin inşallah nasip olur tatlımKız tam bi bilmişbide anacım demesi yok muu bu ara da çok romantik darısı sizin başınıza Kızlarr
Bebeğin karnımdan çıktığını öğrenip leylek söylentilerini çürütünce huzura erdi bence bir süre karıştırmazValla olabilir çocukta o potansiyel mevcut annesinin hamileliğini hissediyor pırt yapma isteğini biliyor (yürümesinden çözmüş) ee onuda biliyordur tatlım
İnşallah kuzum haberiniz olsun yeni kuşak bomba gibi geliyo bizim çocukluğumuzla alakaları yokkkMaşallah rabbim nazarlardan korusun paşayı amin inşallah nasip olur tatlım
Kız sen bu gidişle hepsini öğrenip ordan doğuma da gidebilirsin umutluyum sendenEn iyisi ben 3 aylıkken gidiyimmm yada 4 5
Aynen öyle valla bu durum korkutucu canlarİnşallah kuzum haberiniz olsun yeni kuşak bomba gibi geliyo bizim çocukluğumuzla alakaları yokkk
He valla safın önde gideniydim çocukluğumdada genç kızlığımdada şimdikiler maşallah ne çenesine ne hızına yetişilmiyorİnşallah kuzum haberiniz olsun yeni kuşak bomba gibi geliyo bizim çocukluğumuzla alakaları yokkk
Bende öyleydim valla :)He valla safın önde gideniydim çocukluğumdada genç kızlığımdada şimdikiler maşallah ne çenesine ne hızına yetişilmiyor
Çokmu sabırlıyım acep bilemedm ki yada hastane fobim olduğndan herlde yada allahıma bin şükr bi sıkıntm olmadğndan sanırım bide her akşam okuduğm kuranı kerm beni çok rahaylatıyo kuzum allaha emanet bebeğimmKız sen bu gidişle hepsini öğrenip ordan doğuma da gidebilirsin umutluyum senden
Kuzum işin esprisi ya en iyisini yapıyosun erken gidip daha strese girmenin hiç anlamı yok o fobi bende de var zatenÇokmu sabırlıyım acep bilemedm ki yada hastane fobim olduğndan herlde yada allahıma bin şükr bi sıkıntm olmadğndan sanırım bide her akşam okuduğm kuranı kerm beni çok rahaylatıyo kuzum allaha emanet bebeğimm
Hahahaha iyi niyetliyiz diyelim yahu iyiyiz biz napalım:)Yaş olacak 34 halen daha safım
Evet iyi niyetliyiz canım tuttum bunuHahahaha iyi niyetliyiz diyelim yahu iyiyiz biz napalım:)
Şimdş gidcm yok kese görnmüyo vajinadan bakalm baktrmak istmycm bu sefer endişe saracak baktrsamycm acaba diye dediğim gibi allaha bin şükür sıkıntmda olmadğı için rahatım allahım hepimizin bebelerinide korusunKuzum işin esprisi ya en iyisini yapıyosun erken gidip daha strese girmenin hiç anlamı yok o fobi bende de var zatenbeklemek lr iyi yapıyorsun kuzum
Aminnn inşallah iyi yapıyosun beklemekle iyi yapıyoruz kuzum hem tedbirimiz alıyoruz tiroid Folik hepsinin takibi var bizdeŞimdş gidcm yok kese görnmüyo vajinadan bakalm baktrmak istmycm bu sefer endişe saracak baktrsamycm acaba diye dediğim gibi allaha bin şükür sıkıntmda olmadğı için rahatım allahım hepimizin bebelerinide korusun
Evet iyi niyetliyiz canım tuttum bunu
Aynen ama demn bi yerde okudum troid ilaçları yetrsiz geldiği için bebeği gelişmemiş ve kalbi durmş bu beni korkuttu canım yaa 10 güne bişy olmaz demiAminnn inşallah iyi yapıyosun beklemekle iyi yapıyoruz kuzum hem tedbirimiz alıyoruz tiroid Folik hepsinin takibi var bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?