❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Çok şükür ayrıntıları düşünmek için uğraşmıyo valla youtube bebek nasıl yapılır diye sorabilir her an gözüm üzerinde
Olabilir valla ama bn 2.nci çocuğu düşünürsem eğer bunu sağ salim kucağıma alıpda elma yedm içimdeki kurt bebeğe dönüştü diycem kurtçuğa benziyo çünkü ilk haftalarda

Valla olabilir çocukta o potansiyel mevcut annesinin hamileliğini hissediyor pırt yapma isteğini biliyor (yürümesinden çözmüş) ee onuda biliyordur tatlım
Bebeğin karnımdan çıktığını öğrenip leylek söylentilerini çürütünce huzura erdi bence bir süre karıştırmaz

Valla olabilir çocukta o potansiyel mevcut annesinin hamileliğini hissediyor pırt yapma isteğini biliyor (yürümesinden çözmüş) ee onuda biliyordur tatlım
Bebeğin karnımdan çıktığını öğrenip leylek söylentilerini çürütünce huzura erdi bence bir süre karıştırmaz

İnşallah kuzum haberiniz olsun yeni kuşak bomba gibi geliyo bizim çocukluğumuzla alakaları yokkk
He valla safın önde gideniydim çocukluğumdada genç kızlığımdada şimdikiler maşallah ne çenesine ne hızına yetişilmiyor

Kız sen bu gidişle hepsini öğrenip ordan doğuma da gidebilirsin umutluyum senden
Çokmu sabırlıyım acep bilemedm ki yada hastane fobim olduğndan herlde yada allahıma bin şükr bi sıkıntm olmadğndan sanırım bide her akşam okuduğm kuranı kerm beni çok rahaylatıyo kuzum allaha emanet bebeğimm

Kuzum işin esprisi ya en iyisini yapıyosun erken gidip daha strese girmenin hiç anlamı yok o fobi bende de var zaten beklemek lr iyi yapıyorsun kuzum

Kuzum işin esprisi ya en iyisini yapıyosun erken gidip daha strese girmenin hiç anlamı yok o fobi bende de var zaten beklemek lr iyi yapıyorsun kuzum
Şimdş gidcm yok kese görnmüyo vajinadan bakalm baktrmak istmycm bu sefer endişe saracak baktrsamycm acaba diye dediğim gibi allaha bin şükür sıkıntmda olmadğı için rahatım allahım hepimizin bebelerinide korusun

Aminnn inşallah iyi yapıyosun beklemekle iyi yapıyoruz kuzum hem tedbirimiz alıyoruz tiroid Folik hepsinin takibi var bizde

Akıntın ne durumda Janow . Çokmu az mı orta mı bide belnde batma varmı sanki böyle çok iş yapmşda yorulmş gibi

Aminnn inşallah iyi yapıyosun beklemekle iyi yapıyoruz kuzum hem tedbirimiz alıyoruz tiroid Folik hepsinin takibi var bizde
Aynen ama demn bi yerde okudum troid ilaçları yetrsiz geldiği için bebeği gelişmemiş ve kalbi durmş bu beni korkuttu canım yaa 10 güne bişy olmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…