❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Akıntın ne durumda Janow . Çokmu az mı orta mı bide belnde batma varmı sanki böyle çok iş yapmşda yorulmş gibi
Kuzum bel benim de var ya hatta bazen tutulmuş gibi oluyo ağrıyo akıntım da adet olamadıktan 2 gün sonra başladı gibi ama yoğun değil sıvı da değil şeffaf peçeteyle silerken anlıyorum

Aynen ama demn bi yerde okudum troid ilaçları yetrsiz geldiği için bebeği gelişmemiş ve kalbi durmş bu beni korkuttu canım yaa 10 güne bişy olmaz demi
Kuzumm bak kağıdına tiroid in referans değerleri kaç yazıyo bi bana söyle

Kuzum bel benim de var ya hatta bazen tutulmuş gibi oluyo ağrıyo akıntım da adet olamadıktan 2 gün sonra başladı gibi ama yoğun değil sıvı da değil şeffaf peçeteyle silerken anlıyorum
Bnmde aynı ama adetmden önce başladı sanırım

Benimki de 0.38-5.33 (bu sefer referans ta nu yazıyo) şimdi bak bu rakamları geçerse ilaç tedavisi başlıyo kullanılan ilaç hiçbir şekilde plesantaya ulaşmıyor ve gördüğüm bildiğim hamilelerin günde 4 tane içtiğini de biliyorum senin ki maşallah çok güzel bir aya belkide normale dönecek benim sadece hamileyken tiroidim çıkıyo ve ilk defa bu sefer 6.88 i gördüm oğlumda 9 ay ilaç kullandım ve bir kere en düşük 11 i (genel de 15 16 küsürlerdeydi) gördüm canım ama çok şükür sağlıklı akıl küpü bir çocuk rabbim nasip etti mi önünde hiç bir engel durmuyor sen kendini boşuna strese sokma elinden gelen birşey yok olanı da yapıyorsun

Bnmde aynı ama adetmden önce başladı sanırım
Akıntı geç başladı bende bu ara da saçlarım çok çabuk yağlanıyor adetten önce den beri belirtimiydi bilmiyorum ama dikkatimi çekmişti kuzum

Haklısın canım rabbm nasip etdikten sonra hiç bişy sebep olmaz

Haklısın canım rabbm nasip etdikten sonra hiç bişy sebep olmaz
Öyle kuzum uzun oldu ama rahatlamanı istiyorum ultrasonda da bakıldı sana bana da basılmıştı çok şükür kü kötü huylu vs bişey yok beni düşünsene 2 kürtaj ve sürekli tavam yapan tiroid

Öyle kuzum uzun oldu ama rahatlamanı istiyorum ultrasonda da bakıldı sana bana da basılmıştı çok şükür kü kötü huylu vs bişey yok beni düşünsene 2 kürtaj ve sürekli tavam yapan tiroid
Allah korusun balımm allahm göstermesn bidaha aslaa

Troid için gidcem balım cuma ya
Kuzum doktor normal De ay da 1 istiyo kan değerlerini sadece bu sefer dedi 15gun sonra bakalım ona göre aydan aya devam edelim sende öyle yapsan ya ilaç etkisini göstersin

Kuzum doktor normal De ay da 1 istiyo kan değerlerini sadece bu sefer dedi 15gun sonra bakalım ona göre aydan aya devam edelim sende öyle yapsan ya ilaç etkisini göstersin
Bende öyle yapcmda balım dktr ilacn dozunu ayarlamak için 10 gün snra gel dedi

Hatırlıyomusun canm oğlunca ilk kasık batmalarn ne tarafdaydı Janow
Kuzum miğde bulantısı okadar bitirmişti ki beni diğer yaşadıklarımı hiç bilmiyorum sade ce şunu çok net hatırlıyorum sapmış değil direk kasıklarnda sancı 9 ay akıntı ve 4 Ay dan sonra da 3 4 adım atsam aşağıda sancım oluyodu sanki bi yerleri çıkıyo gibi hep erken doğum yapıcam sanmıştım

İnşallah miğde bulantm faln olmaz canımm yaa annemn hamişliği rahat geçmişdi 7 yaşnda kardeşm varda ordan bliyorm inşallah benmkde rhat geçer annecime çekdiysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…