Kuzum bel benim de var ya hatta bazen tutulmuş gibi oluyo ağrıyo akıntım da adet olamadıktan 2 gün sonra başladı gibi ama yoğun değil sıvı da değil şeffaf peçeteyle silerken anlıyorumAkıntın ne durumdaJanow . Çokmu az mı orta mı bide belnde batma varmı sanki böyle çok iş yapmşda yorulmş gibi
Kuzumm bak kağıdına tiroid in referans değerleri kaç yazıyo bi bana söyleAynen ama demn bi yerde okudum troid ilaçları yetrsiz geldiği için bebeği gelişmemiş ve kalbi durmş bu beni korkuttu canım yaa 10 güne bişy olmaz demi
0.27-4.20 yazıyodu balım benmkide 4.91 dıKuzumm bak kağıdına tiroid in referans değerleri kaç yazıyo bi bana söyle
Bnmde aynı ama adetmden önce başladı sanırımKuzum bel benim de var ya hatta bazen tutulmuş gibi oluyo ağrıyo akıntım da adet olamadıktan 2 gün sonra başladı gibi ama yoğun değil sıvı da değil şeffaf peçeteyle silerken anlıyorum
Akıntı geç başladı bende bu ara da saçlarım çok çabuk yağlanıyor adetten önce den beri belirtimiydi bilmiyorum ama dikkatimi çekmişti kuzumBnmde aynı ama adetmden önce başladı sanırım
Benimki de 0.38-5.33 (bu sefer referans ta nu yazıyo) şimdi bak bu rakamları geçerse ilaç tedavisi başlıyo kullanılan ilaç hiçbir şekilde plesantaya ulaşmıyor ve gördüğüm bildiğim hamilelerin günde 4 tane içtiğini de biliyorum senin ki maşallah çok güzel bir aya belkide normale dönecek benim sadece hamileyken tiroidim çıkıyo ve ilk defa bu sefer 6.88 i gördüm oğlumda 9 ay ilaç kullandım ve bir kere en düşük 11 i (genel de 15 16 küsürlerdeydi) gördüm canım ama çok şükür sağlıklı akıl küpü bir çocuk rabbim nasip etti mi önünde hiç bir engel durmuyor sen kendini boşuna strese sokma elinden gelen birşey yok olanı da yapıyorsun
Belirti olablr canm çünkü hormon dengeleri bozuluyoAkıntı geç başladı bende bu ara da saçlarım çok çabuk yağlanıyor adetten önce den beri belirtimiydi bilmiyorum ama dikkatimi çekmişti kuzum
Öyle kuzum uzun oldu ama rahatlamanı istiyorum ultrasonda da bakıldı sana bana da basılmıştı çok şükür kü kötü huylu vs bişey yok beni düşünsene 2 kürtaj ve sürekli tavam yapan tiroidHaklısın canım rabbm nasip etdikten sonra hiç bişy sebep olmaz
Allah korusun balımm allahm göstermesn bidaha aslaaÖyle kuzum uzun oldu ama rahatlamanı istiyorum ultrasonda da bakıldı sana bana da basılmıştı çok şükür kü kötü huylu vs bişey yok beni düşünsene 2 kürtaj ve sürekli tavam yapan tiroid
İçin rahat etsin baktır kuzum 15 gün sonra da tiroid için kan ver sonra devam ederse ay da 1 vermen yeterliBen haftaya cuma gidyim endokrine baktrym tekrarJanow
Troid için gidcem balım cuma yaİçin rahat etsin baktır kuzum 15 gün sonra da tiroid için kan ver sonra devam ederse ay da 1 vermen yeterli
Kuzum doktor normal De ay da 1 istiyo kan değerlerini sadece bu sefer dedi 15gun sonra bakalım ona göre aydan aya devam edelim sende öyle yapsan ya ilaç etkisini göstersinTroid için gidcem balım cuma ya
Bende öyle yapcmda balım dktr ilacn dozunu ayarlamak için 10 gün snra gel dediKuzum doktor normal De ay da 1 istiyo kan değerlerini sadece bu sefer dedi 15gun sonra bakalım ona göre aydan aya devam edelim sende öyle yapsan ya ilaç etkisini göstersin
Kuzum miğde bulantısı okadar bitirmişti ki beni diğer yaşadıklarımı hiç bilmiyorum sade ce şunu çok net hatırlıyorum sapmış değil direk kasıklarnda sancı 9 ay akıntı ve 4 Ay dan sonra da 3 4 adım atsam aşağıda sancım oluyodu sanki bi yerleri çıkıyo gibiHatırlıyomusun canm oğlunca ilk kasık batmalarn ne tarafdaydıJanow
He tmm 10 gün oluomu gittiğinde ben erken sandımdıBende öyle yapcmda balım dktr ilacn dozunu ayarlamak için 10 gün snra gel dedi
Yok kuzum salı gitmişdim giden hafta cumaya oluyo sanırımHe tmm 10 gün oluomu gittiğinde ben erken sandımdı
Kuzum miğde bulantısı okadar bitirmişti ki beni diğer yaşadıklarımı hiç bilmiyorum sade ce şunu çok net hatırlıyorum sapmış değil direk kasıklarnda sancı 9 ay akıntı ve 4 Ay dan sonra da 3 4 adım atsam aşağıda sancım oluyodu sanki bi yerleri çıkıyo gibihep erken doğum yapıcam sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?