❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Benm kasık batmam geçen haftalarda soldaydı dünle bugn sağda başladı göğüslermde feci şeklde acıyo hiç dokunamıyrm Janow

Kuzum bende şöyle bir algı var bence bu haftadan sonra miğde bulantısı olmaz gibi çünkü bende adetten önce başlamıştı ve dayanılarak gibi değil di e filmlerde de hani hep midesi bulananlara derler ya ay kızz sen hamilemisin
İnşallah miğde bulantm faln olmaz canımm yaa annemn hamişliği rahat geçmişdi 7 yaşnda kardeşm varda ordan bliyorm inşallah benmkde rhat geçer annecime çekdiysem

Benm kasık batmam geçen haftalarda soldaydı dünle bugn sağda başladı göğüslermde feci şeklde acıyo hiç dokunamıyrm Janow
Kasıklar bende de öyle kuzu bel de ağrıyo ama olsun ya öyle olunca da değişik bir psikoloji sanırım korkmak tan ziyade bebek yerleşiyor vs gibi mutlu sebepler geliyo aklıma

Olmasnda zatn kuzumm benm adet dönemlermde hiç öyle bişym olmaz ama bi ara tansiyon düşmesinden oluyodu ve çok iğrenç bi durum

Kasıklar bende de öyle kuzu bel de ağrıyo ama olsun ya öyle olunca da değişik bir psikoloji sanırım korkmak tan ziyade bebek yerleşiyor vs gibi mutlu sebepler geliyo aklıma
Aynen canmm belmde ağrım yok sürekli ama batma oluyo arada tutulmş gibi oda çok yatıyo oturuyo olmamdan sanırım

Olmasnda zatn kuzumm benm adet dönemlermde hiç öyle bişym olmaz ama bi ara tansiyon düşmesinden oluyodu ve çok iğrenç bi durum
Kesinlikle kötü çok.kötü bi durum bu ara da benim de göğüsler fena ama seninki kadar şiddetli değil sadece çürük gibi birde ara da bi ağrı saplanıyor geçiyo

Kesinlikle kötü çok.kötü bi durum bu ara da benim de göğüsler fena ama seninki kadar şiddetli değil sadece çürük gibi birde ara da bi ağrı saplanıyor geçiyo
Ağrı saplanması fln yokda ben hiç dokunamyrm canımm yanıma bile dönsem acıyo

Normal kuzum hamilelik başladığında vücut östrojen (sanırım) hormonu salgıladığında ilk göğüsler etkilenirmiş süt bezleri çalışmaya başlarmış
Ağrı saplanması fln yokda ben hiç dokunamyrm canımm yanıma bile dönsem acıyo

Bebek çaki mi o nerden çıktı kız eğer anladığım şeyse korku filmindeki komik ama korkulan çirkin bir bebek Chucky katil bebek
geçen brii rüyamda gördm dedi allah allah o neki acaba dedm sorackdm unuttö aklıma geldi

bebişimn karnı doysn bol bol
Son aylarda hatta bebeğin doğdunda ve devamında bol bol hurma yee denedim cidden mucize süt arttırıcı kuru incir salatalık ta öyleymiş ama ben özellikle hurma yı denedim ve gördüm:)

geçen brii rüyamda gördm dedi allah allah o neki acaba dedm sorackdm unuttö aklıma geldi
Ay Allahım ne güldüm amann çirkin oyuncak bebek kız korkulacak bişey değil bence bide manita sı oluyo sonra da oğlu oluyo bok surat mı kafa mı neydi.ismi

Son aylarda hatta bebeğin doğdunda ve devamında bol bol hurma yee denedim cidden mucize süt arttırıcı kuru incir salatalık ta öyleymiş ama ben özellikle hurma yı denedim ve gördüm:)
Şimdi incir ve salatalık tüketyrm ondanmi biraz daha acımaya başladı acaba hurmayıda deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…