❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Şimdi incir ve salatalık tüketyrm ondanmi biraz daha acımaya başladı acaba hurmayıda deniyim
Bence direk hamilelik hormonlarının dolayı oluyordur kuzum hurma normal doğumu da kolaylaştırırmış kayganlaştırırmış

Sende yatda dinlen kuzumm bna yat artk çağrısı geldi allaha emanet ol dnlen bi güzel bende sabaha dinç kalkıyım inşallah öptmm balımm Janow

Sende yatda dinlen kuzumm bna yat artk çağrısı geldi allaha emanet ol dnlen bi güzel bende sabaha dinç kalkıyım inşallah öptmm balımm Janow
İyi geceler kuzumm otu bilmem.ama meryem ana hurma ağcının altında hurma doğum yapmış hurma yemiş diye bilinir bir de Arabistan daki hastaneler de de yazıyor hurma

Ellerine saglik canim gule gule giyin batin 27si kuzum yarin bi tane idrar testi yapabilrsin cünkü bi gun kaliyor bata. Olmadi bide 27sinde yaparsın canim INŞALLAH hamissindir kuzum

Kuzular uykudan uyandim wcye gittim yatagima geri döndüm tam yatarken oyle migdem bulandiki kosa kosa banyoya kostum istifra ettim bu hamislikten mi üşüttüm mu bilmiyorum kuzular simdi kendime geldim

Kuzular uykudan uyandim wcye gittim yatagima geri döndüm tam yatarken oyle migdem bulandiki kosa kosa banyoya kostum istifra ettim bu hamislikten mi üşüttüm mu bilmiyorum kuzular simdi kendime geldim
İnşallah hamişliktendirr kuzumm günler geçsin senden güzel haberler gelsinnn

Sagol bitanem ilik su ictimmm simdi yatagima uzandim kuzum cok sagol ilgilin icin bitanem sende uyu dinlen fistigim hayirli geceler ALLAHA emanetsin kardesim❤
Can sın bende uyurum birazdan tatlım sende allaha emanet ol balım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…