Bence direk hamilelik hormonlarının dolayı oluyordur kuzum hurma normal doğumu da kolaylaştırırmış kayganlaştırırmışŞimdi incir ve salatalık tüketyrm ondanmi biraz daha acımaya başladı acaba hurmayıda deniyim
Aaa çok iyiymiş balım bide meryem ana otumu ne duydm oda doğumu kolaylaştrıyomşBence direk hamilelik hormonlarının dolayı oluyordur kuzum hurma normal doğumu da kolaylaştırırmış kayganlaştırırmış
İyi geceler kuzumm otu bilmem.ama meryem ana hurma ağcının altında hurma doğum yapmış hurma yemiş diye bilinir bir de Arabistan daki hastaneler de de yazıyor hurmaSende yatda dinlen kuzumm bna yat artk çağrısı geldi allaha emanet ol dnlen bi güzel bende sabaha dinç kalkıyım inşallah öptmm balımmJanow
Deniyim bende canımmİyi geceler kuzumm otu bilmem.ama meryem ana hurma ağcının altında hurma doğum yapmış hurma yemiş diye bilinir bir de Arabistan daki hastaneler de de yazıyor hurma
Ellerine saglik canim gule gule giyinBende kendime yelek öruyorum ama bi yandan sancilarim var bel kasık....
Aslinda adet oldugun anda olurdu bu sancilarim benim direk reglimi gorunce başlardi hayirlara yorayim insallah yarin olmadi testmi yapsam hayit suyu iciyodum cunku annem icme bakalim bisiy vardir felan dedi icime bebişi sokuverdi hemenbakalim adet sancima ii gelir olmadi devam ederim test sonucuna gore ama bu seferde gec dollenme cok oluyo neyse ya adet olursam baslarim en guzeli insallah olmam ve baslamam bebisim icin bisiyker yerim artik
İnşallah hamişliktendirr kuzumm günler geçsin senden güzel haberler gelsinnnKuzular uykudan uyandim wcye gittim yatagima geri döndüm tam yatarken oyle migdem bulandiki kosa kosa banyoya kostum istifra ettim bu hamislikten mi üşüttüm mu bilmiyorum kuzular simdi kendime geldim
AMIN sagol bitanemİnşallah hamişliktendirr kuzumm günler geçsin senden güzel haberler gelsinnn
Kıyamam sıcak bişeyler iç uyu dinlen tatlım :)AMIN sagol bitanemboğazım tahris oldu kendimi cok hirpaladim sanirim balim
Sagol bitanem ilik su ictimmm simdi yatagima uzandim kuzum cok sagol ilgilin icin bitanem sende uyu dinlen fistigim hayirli geceler ALLAHA emanetsin kardesim❤Kıyamam sıcak bişeyler iç uyu dinlen tatlım :)
Can sınSagol bitanem ilik su ictimmm simdi yatagima uzandim kuzum cok sagol ilgilin icin bitanem sende uyu dinlen fistigim hayirli geceler ALLAHA emanetsin kardesim❤
Görüşürüz bitanem❤Can sınbende uyurum birazdan tatlım sende allaha emanet ol balım iyi geceler
Kocam doktr cnmKocan ne is yapiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?