❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hesap ettim kizlar ben adetim 3 gun kala yapicam dayanamiyorum... kuzum birliktiklerimi baktim arastirdim... 12 gun gecince belii oluyomus... ben 6 8 10 12 17 20 23 birliktelik oldu❤ en son 21 aralikta test yapmistim olumsuz sonucu almistim neyazikki 12 gun durumuna göre 6la 8de olan birliktelikten umut kesilmis oldu 10 12 14 hesaplarima gore 27sinde test yaparsam olumlu sonuç olcak 2 hafta olmus oluyor kuzular❤ bi tek 17sinde 12 sayinca 29u gosteriyor tarih olarak INŞALLAH 27sinde olumlu sonuc alırım❤ eger olumsuz olursa ayin 30nda yapicam ozaman 17sindeki birliktende 12 gun gecmis oluyor 30nda❤ birliktelik hesaplarima gore kuzular ben sali günü test yapicam INŞALLAH mutlu haber veririm sizlere kuzular ❤ Umya Esr02 @mcyln83 deepandfury Janow @dilekylmz22 84zmr min123 Z zezem123 Siinms mavi elma Camelwhite Happyending Bejan19
İsmini etiketlemedigim butun canlar ❤❤

Son düzenleme:
Kuzumm günaydının Ay erkene mi çektin bebem of bende çok merak ediyorum ben hala çalışma yapıyorum bitirsem mi acaba

Kuzumm günaydının Ay erkene mi çektin bebem of bende çok merak ediyorum ben hala çalışma yapıyorum bitirsem mi acaba
Bende çalışmalar yapıyorum ama sıklığı azalttm kuzum ama dusuk yazio gebelik❤ tabi neolur ne olmaz❤ hesap ettim kuzum ya 27sindede cikma ihtimali var dayanamıyorum kuzum ❤

Bende çalışmalar yapıyorum ama sıklığı azalttm kuzum ama dusuk yazio gebelik❤ tabi neolur ne olmaz❤ hesap ettim kuzum ya 27sindede cikma ihtimali var dayanamıyorum kuzum ❤
Aynen kuzum bende de düşük yazıyor inşallah bu ay olur sürekli aklıma takılıyor Allahım inşallah çok bekletmez

Benim bat normalde 30 Aralık cuma ama ben stresten geç yumurtlamış olabilir miyim diye cesaret edemiyorum bakmaya 6 günüm var işte bata benim normalde kaçta baksam görünür
Kuzum gec döllenme gibi dusuncen varsa 28de yap balimm❤

Bende çok belirti yok ama kuzum 6 gün kaldı ama ne göğüs Ağrı'm var sadece arada göğsüme kramp. Giriyor gün içinde sonra geçiyor ben çok ihtimal veremiyorum bu ay

canm olumsuz dusunme sen en iyisi regl gunu yap varsada allahtan yoksada allahtan ama bekle varsa bile cikmaz belki hayal kirikligina ugrama yada idrar yerine direk kan ver garanti olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…