Bende erken yattim erken kalktim canim ❤Günaydın cnm. Haftasonu herkes uyuyo diyodum ama uyanmışşın.haftaiçi okdr uyumak istiyorum haftasonu erkenden uyanıyorum
Kuzumm günaydınınHesap ettim kizlar ben adetim 3 gun kala yapicam dayanamiyorum... kuzum birliktiklerimi baktim arastirdim... 12 gun gecince belii oluyomus... ben 6 8 10 12 17 20 23 birliktelik oldu❤ en son 21 aralikta test yapmistim olumsuz soncu almistim neyazikki12 gun durumuna göre 6la 8de olan birliktelikten umut kesilmis oldu ❤ 10 12 14 hesaplarima gore 27sinde test yaparsam olumlu sonuç olcak 2 hafta olmus oluyor kuzular❤ bi tek 17sinde 12 sayinca 29u gosteriyor tarih olarak❤ INŞALLAH 27sinde olumlu sonuc alırım❤ eger olumsuz olursa ayin 30nda yapicam ozaman 17sindeki birliktende 12 gun gecmis oluyor 30nda❤ birliktelik hesaplarima gore kuzular ben sali günü test yapicam INŞALLAH mutlu haber veririm sizlere kuzular ❤ Umya Esr02 @mcyln83 deepandfury Janow @dilekylmz22 84zmr
min123 @Zemzem123 Camelwhite Happyending Bejan19 ismini etiketlemedigim butun canlar ❤❤
Bende çalışmalar yapıyorum ama sıklığı azalttm kuzum ama dusuk yazio gebelik❤ tabi neolur ne olmaz❤ hesap ettim kuzum ya 27sindede cikma ihtimali var dayanamıyorum kuzum ❤Kuzumm günaydınınAy erkene mi çektin bebem of bende çok merak ediyorum ben hala çalışma yapıyorum bitirsem mi acaba
Aynen kuzum bende de düşük yazıyor inşallah bu ay olur sürekli aklıma takılıyor Allahım inşallah çok bekletmezBende çalışmalar yapıyorum ama sıklığı azalttm kuzum ama dusuk yazio gebelik❤ tabi neolur ne olmaz❤ hesap ettim kuzum ya 27sindede cikma ihtimali var dayanamıyorum kuzum ❤
INŞALLAH balimmm ya ❤ dayanamiyorum kuzum hakimizda hayirlisi olsun hepimizin kuzummmm ❤Aynen kuzum bende de düşük yazıyor inşallah bu ay olur sürekli aklıma takılıyor Allahım inşallah çok bekletmez
Benim bat normalde 30 Aralık cuma ama ben stresten geç yumurtlamış olabilir miyim diye cesaret edemiyorum bakmaya 6 günüm var işte bata benim normalde kaçta baksam görünür
Amin bebeğim inşallahINŞALLAH balimmm ya ❤ dayanamiyorum kuzum hakimizda hayirlisi olsun hepimizin kuzummmm ❤
Kuzum gec döllenme gibi dusuncen varsa 28de yap balimm❤Benim bat normalde 30 Aralık cuma ama ben stresten geç yumurtlamış olabilir miyim diye cesaret edemiyorum bakmaya 6 günüm var işte bata benim normalde kaçta baksam görünür
Umudumuzu kesmeyelim balimmm❤ bazen belirti olmuyo bianda cikageliyor bebisssBende çok belirti yok ama kuzum 6 gün kaldı ama ne göğüs Ağrı'm var sadece arada göğsüme kramp. Giriyor gün içinde sonra geçiyor ben çok ihtimal veremiyorum bu ay
Hosbuldum canmHoşgeldin topiğimize canım
Amin kuzumm inşallahhhUmudumuzu kesmeyelim balimmm❤ bazen belirti olmuyo bianda cikageliyor bebisss
Hosgeldin canim ❤Hosbuldum canm
En iyisi pazartesi saglk ocagna gdeyimYapıyo canmm burda ama sağlık ocağı yada polknlğe git
Tsk ederim hosbuldumHosgeldin canim ❤
canm olumsuz dusunme sen en iyisi regl gunu yap varsada allahtan yoksada allahtan ama bekle varsa bile cikmaz belki hayal kirikligina ugrama yada idrar yerine direk kan ver garanti olsun kuzumHesap ettim kizlar ben adetim 3 gun kala yapicam dayanamiyorum... kuzum birliktiklerimi baktim arastirdim... 12 gun gecince belii oluyomus... ben 6 8 10 12 17 20 23 birliktelik oldu❤ en son 21 aralikta test yapmistim olumsuz sonucu almistim neyazikki12 gun durumuna göre 6la 8de olan birliktelikten umut kesilmis oldu 10 12 14 hesaplarima gore 27sinde test yaparsam olumlu sonuç olcak 2 hafta olmus oluyor kuzular❤ bi tek 17sinde 12 sayinca 29u gosteriyor tarih olarak INŞALLAH 27sinde olumlu sonuc alırım❤ eger olumsuz olursa ayin 30nda yapicam ozaman 17sindeki birliktende 12 gun gecmis oluyor 30nda❤ birliktelik hesaplarima gore kuzular ben sali günü test yapicam INŞALLAH mutlu haber veririm sizlere kuzular ❤ Umya Esr02 @mcyln83 deepandfury Janow @dilekylmz22 84zmr min123 Z zezem123 Siinms mavi elma Camelwhite Happyending Bejan19
İsmini etiketlemedigim butun canlar ❤❤
Dayanamıyorum balim❤canm olumsuz dusunme sen en iyisi regl gunu yap varsada allahtan yoksada allahtan ama bekle varsa bile cikmaz belki hayal kirikligina ugrama yada idrar yerine direk kan ver garanti olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?