Çok yoğunum bebegim evin odalarını düzeltiyorum bugünde baya is var aksam aranıza katılırım kuzu
Yap balım inşallah olumlu sonuçlar alırsın yılbaşına bebişinle giriceksin:)Hesap ettim kizlar ben adetim 3 gun kala yapicam dayanamiyorum... kuzum birliktiklerimi baktim arastirdim... 12 gun gecince belii oluyomus... ben 6 8 10 12 17 20 23 birliktelik oldu❤ en son 21 aralikta test yapmistim olumsuz sonucu almistim neyazikki12 gun durumuna göre 6la 8de olan birliktelikten umut kesilmis oldu 10 12 14 hesaplarima gore 27sinde test yaparsam olumlu sonuç olcak 2 hafta olmus oluyor kuzular❤ bi tek 17sinde 12 sayinca 29u gosteriyor tarih olarak INŞALLAH 27sinde olumlu sonuc alırım❤ eger olumsuz olursa ayin 30nda yapicam ozaman 17sindeki birliktende 12 gun gecmis oluyor 30nda❤ birliktelik hesaplarima gore kuzular ben sali günü test yapicam INŞALLAH mutlu haber veririm sizlere kuzular ❤ @Umya @Esr02 @mcyln83 @deepandfury @Janow @dilekylmz22 84zmr @min123 @zezem123 @Siinms mavi elma Camelwhite @Happyending @Bejan19
İsmini etiketlemedigim butun canlar ❤❤
Bu listede bir ben yokumHesap ettim kizlar ben adetim 3 gun kala yapicam dayanamiyorum... kuzum birliktiklerimi baktim arastirdim... 12 gun gecince belii oluyomus... ben 6 8 10 12 17 20 23 birliktelik oldu❤ en son 21 aralikta test yapmistim olumsuz sonucu almistim neyazikki12 gun durumuna göre 6la 8de olan birliktelikten umut kesilmis oldu 10 12 14 hesaplarima gore 27sinde test yaparsam olumlu sonuç olcak 2 hafta olmus oluyor kuzular❤ bi tek 17sinde 12 sayinca 29u gosteriyor tarih olarak INŞALLAH 27sinde olumlu sonuc alırım❤ eger olumsuz olursa ayin 30nda yapicam ozaman 17sindeki birliktende 12 gun gecmis oluyor 30nda❤ birliktelik hesaplarima gore kuzular ben sali günü test yapicam INŞALLAH mutlu haber veririm sizlere kuzular ❤ @Umya @Esr02 @mcyln83 @deepandfury @Janow @dilekylmz22 84zmr @min123 @zezem123 @Siinms mavi elma Camelwhite @Happyending @Bejan19
İsmini etiketlemedigim butun canlar ❤❤
ralBende yapsammi yapmasam mi diye tereddutteyim adet belirtilerim oldugundan yapasimda gelmiyo.s.s offffff
Sagol kuzum yaaa agzindan bal damliyor INŞALLAH dedigin gibi olur❤Çok yoğunum bebegim evin odalarını düzeltiyorum bugünde baya is var aksam aranıza katılırım kuzu
Yap balım inşallah olumlu sonuçlar alırsın yılbaşına bebişinle giriceksin:)
AMIN sagol bitanem ❤_Masalim_ insallah guzel sonuc alirsinnnnnnnnn gunydin kizlarrrr
Sabahin köründe o heyecanla unutmusum balimmm yoksa cansin seviliyosun bitanem kusuruma kalmaBu listede bir ben yokum
Kuzum yap benceBende yapsammi yapmasam mi diye tereddutteyim adet belirtilerim oldugundan yapasimda gelmiyo.s.s offffff
Kuzummm pazartesi testi alcam sali sabahi yapiyorum hayirlisyla INŞALLAH bal❤❤_Masalim_ sabırsızlıkla bekliyorm canımmm inşallah hamişsin sendeee
Gunaydin canim nasilsinGunaydin kizlar nasilsiniz bayadir giremiyordum
biz seninle ayniyiz bakalim neler olucak var mi adet belirtilerinGünaydın kızlar ... Son 3 gün
bende oyle yaparim olmazsa sali ztn adet gunumKuzummm pazartesi testi alcam sali sabahi yapiyorum hayirlisyla INŞALLAH bal❤❤
Iyim tesekkuler sen nasilsinGunaydin canim nasilsin
Yap canım ne olcak çıkmazsada erken olduğunu biliyosun zaten moralini bozmazsın. Erken testmi alıyorsun peki normalmi.aralıklı yapmışsınyaKuzummm pazartesi testi alcam sali sabahi yapiyorum hayirlisyla INŞALLAH bal❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?