Aynen geçmek bilmiyor hiç
Agrilarim var ama bilemiyorum ki kızlar hep aynı olduğunu söylüyor. Ağrıların olması normal diye inş. Olur hepimizinkibiz seninle ayniyiz bakalim neler olucak var mi adet belirtilerin
Insallah canimin iciiiHesap ettim kizlar ben adetim 3 gun kala yapicam dayanamiyorum... kuzum birliktiklerimi baktim arastirdim... 12 gun gecince belii oluyomus... ben 6 8 10 12 17 20 23 birliktelik oldu❤ en son 21 aralikta test yapmistim olumsuz sonucu almistim neyazikki12 gun durumuna göre 6la 8de olan birliktelikten umut kesilmis oldu 10 12 14 hesaplarima gore 27sinde test yaparsam olumlu sonuç olcak 2 hafta olmus oluyor kuzular❤ bi tek 17sinde 12 sayinca 29u gosteriyor tarih olarak INŞALLAH 27sinde olumlu sonuc alırım❤ eger olumsuz olursa ayin 30nda yapicam ozaman 17sindeki birliktende 12 gun gecmis oluyor 30nda❤ birliktelik hesaplarima gore kuzular ben sali günü test yapicam INŞALLAH mutlu haber veririm sizlere kuzular ❤ Umya @Esr02 Seskes @deepandfury @Janow @dilekylmz22 @84zmr min123 @zezem123 @Siinms @mavi elma Camelwhite Happyending @Bejan19
İsmini etiketlemedigim butun canlar ❤❤
Kuzum hoş geldinBen geldim canlarr
Azicik dun erken uyudum baya yorgundum diye
Hepinizi cok ozledim
Hoşgeldin bitanem bu kadar koşuşturma içinde olunca yorulursun hayatımBen geldim canlarr
Azicik dun erken uyudum baya yorgundum diye
Hepinizi cok ozledim
Hesap ettim kizlar ben adetim 3 gun kala yapicam dayanamiyorum... kuzum birliktiklerimi baktim arastirdim... 12 gun gecince belii oluyomus... ben 6 8 10 12 17 20 23 birliktelik oldu❤ en son 21 aralikta test yapmistim olumsuz sonucu almistim neyazikki12 gun durumuna göre 6la 8de olan birliktelikten umut kesilmis oldu 10 12 14 hesaplarima gore 27sinde test yaparsam olumlu sonuç olcak 2 hafta olmus oluyor kuzular❤ bi tek 17sinde 12 sayinca 29u gosteriyor tarih olarak INŞALLAH 27sinde olumlu sonuc alırım❤ eger olumsuz olursa ayin 30nda yapicam ozaman 17sindeki birliktende 12 gun gecmis oluyor 30nda❤ birliktelik hesaplarima gore kuzular ben sali günü test yapicam INŞALLAH mutlu haber veririm sizlere kuzular ❤ Umya @Esr02 Seskes @deepandfury @Janow @dilekylmz22 @84zmr min123 @zezem123 @Siinms @mavi elma Camelwhite Happyending @Bejan19
İsmini etiketlemedigim butun canlar ❤❤
Eyvah eyvah geçmiş olsun kuzuummm iyimisin bitanem Allahım daha beterinden korusun canımKizlarcya esimeckahvalti hazirlad o mutfaga girince elimdeki ekmek poseti sen deyccaydana gel gobegime dokul az yandi amacyandim yani aksilige bakarmisin ya ayaga degil ele degil gobege
Çok geçmiş olsun.dikkat et Allah korusunKizlarcya esimeckahvalti hazirlad o mutfaga girince elimdeki ekmek poseti sen deyccaydana gel gobegime dokul az yandi amacyandim yani aksilige bakarmisin ya ayaga degil ele degil gobege
Saol iyiyim krem,surdum,ama ne bilim sok oldum bu iki gundur aksilikler pesimi birakmiyo allah korusun ya ne bilimm kizlar sizde dikat edin kendinizee kis geldi esim hamilelikte,sakarlasiyosun diyo galiba oleEyvah eyvah geçmiş olsun kuzuummm iyimisin bitanem Allahım daha beterinden korusun canım
Saol kuzum allahtan cok bisey yok krem surdum henuz ketil cayiydi tupe koymamistim cayir cayir kaynar olsa ayni sekilde dokulse warya mahf olurduÇok geçmiş olsun.dikkat et Allah korusun
Aman aman Allah korumuş..Düşüncesi bile kötü.Saol kuzum allahtan cok bisey yok krem surdum henuz ketil cayiydi tupe koymamistim cayir cayir kaynar olsa ayni sekilde dokulse warya mahf olurdu
Aman kuzum sende dikkat et tatlım helede bide hamilelikte sakarlaşıyorsan ki eğer başından bi sadaka çevir ver az sadaka çok bela giderir bitanemSaol iyiyim krem,surdum,ama ne bilim sok oldum bu iki gundur aksilikler pesimi birakmiyo allah korusun ya ne bilimm kizlar sizde dikat edin kendinizee kis geldi esim hamilelikte,sakarlasiyosun diyo galiba ole
Kiz weriyomda belki o ceviriyo ne bilim sukurAman kuzum sende dikkat et tatlım helede bide hamilelikte sakarlaşıyorsan ki eğer başından bi sadaka çevir ver az sadaka çok bela giderir bitanem
Kuzum tabiki sadaka verdikçe ya belayı atlatıyoruz ya da çok hafif bi şekilde kurtuluyoruz bitanem valla bu aralık ayı bela ayı gibi bişey oldu tövbe yarabbim banada çevremdeki insanlarada hiç iyi gelmedi ben abdest alırken düştüğüm gün hemen sadaka verdim yinede tatlımKiz weriyomda belki o ceviriyo ne bilim sukur
Hos bulduk cancalKuzum hoş geldin
He vallahi canim ya baya yoruldumHoşgeldin bitanem bu kadar koşuşturma içinde olunca yorulursun hayatım
Kız karabatak gibisin ce'e yapıyon ortadan kayboluyon ya kuzuHe vallahi canim ya baya yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?