❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

_Masalim_ sabırsız kardeşim yap ama tek çizgi görürsen moral bozmak yok belki geç döllenmedir dye adetin geçmesini beklersin kuzum ve inşaallah yeni yıla yeni bir sürprizle girersinde hamiş olursun ohh ne gğzel yılbaşı hediyeniz olur sizin bizimde hediyemiz olur

Insallah canimin iciii
Ama olumsuz cikarsa da uzulmek yok erken cunkuu

İnşallah canım ya ❤ benimde süpheli ilişki olan günlerim 10-16-18-21 ne zaman yapim bilemedim

Kizlarcya esimeckahvalti hazirlad o mutfaga girince elimdeki ekmek poseti sen deyccaydana gel gobegime dokul az yandi amacyandim yani aksilige bakarmisin ya ayaga degil ele degil gobege
Eyvah eyvah geçmiş olsun kuzuummm iyimisin bitanem Allahım daha beterinden korusun canım

Kizlarcya esimeckahvalti hazirlad o mutfaga girince elimdeki ekmek poseti sen deyccaydana gel gobegime dokul az yandi amacyandim yani aksilige bakarmisin ya ayaga degil ele degil gobege
Çok geçmiş olsun.dikkat et Allah korusun

Eyvah eyvah geçmiş olsun kuzuummm iyimisin bitanem Allahım daha beterinden korusun canım
Saol iyiyim krem,surdum,ama ne bilim sok oldum bu iki gundur aksilikler pesimi birakmiyo allah korusun ya ne bilimm kizlar sizde dikat edin kendinizee kis geldi esim hamilelikte,sakarlasiyosun diyo galiba ole

Saol iyiyim krem,surdum,ama ne bilim sok oldum bu iki gundur aksilikler pesimi birakmiyo allah korusun ya ne bilimm kizlar sizde dikat edin kendinizee kis geldi esim hamilelikte,sakarlasiyosun diyo galiba ole
Aman kuzum sende dikkat et tatlım helede bide hamilelikte sakarlaşıyorsan ki eğer başından bi sadaka çevir ver az sadaka çok bela giderir bitanem

Kiz weriyomda belki o ceviriyo ne bilim sukur
Kuzum tabiki sadaka verdikçe ya belayı atlatıyoruz ya da çok hafif bi şekilde kurtuluyoruz bitanem valla bu aralık ayı bela ayı gibi bişey oldu tövbe yarabbim banada çevremdeki insanlarada hiç iyi gelmedi ben abdest alırken düştüğüm gün hemen sadaka verdim yinede tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…