❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İnşallah kuzum

insAllah hamilesindir mutlu haberlerle gelirsin canimcmm ❤❤❤

Ya kizlar ben hic test yapmadim bat 30 aralik kan testinde erkenden cikarmi kan versemmi ozele gidecegim sabirsizlaniyorum erkenden ogrenmenin yolu yokmu 30aralikmi bekliyim illa :/ ilk kanda belli olur ama nezaman belli olur simdiden belli olurmuki :/

Canım bata 2 gün kala ya da reglinin gecikmesini bekle erkenden yaparsan çıkmayabilir hayırlısı olsun hakkında tatlım

Sorun değil canım tüm yüreğimle herkes annelik duygusunu tatsın istiyorum sorun değil isim konusu istatistiklerin süper olmuş dilerim birtanem o günlerden briinde yavrucugun seninle olmuştur Allah ım nasip etsin
Sabahin köründe o heyecanla unutmusum balimmm yoksa cansin seviliyosun bitanem kusuruma kalma Mel0d1 yazmamisim kuzum sizin fikirlerinde cok önemli ne dusunuyosunuz❤
n

Hem is hem ev hem hamislik beni mahvetti
3 gundur de hastane olayi resmen cöktü.
Canım benim kıyamam sana ya herşeyin üst üste geldi bitanem seninde dinlen balım benim sadece özlediğimden öyle söylüyorum fıstığım

Kan testi yaptircam yarinya yoksa rahat olamiyorum bekleyemem canim insAllah sonuc pozitif cikar negatif ciksa bile adet olmassam bidaha test yaptirrim ama insAllah erkenden belli olur yarin ❤❤❤

Eklentiler

• IMG_20161224_163509.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 44
Kan testi yaptircam yarinya yoksa rahat olamiyorum bekleyemem canim insAllah sonuc pozitif cikar negatif ciksa bile adet olmassam bidaha test yaptirrim ama insAllah erkenden belli olur yarin ❤❤❤
İnşallah canım pozitif çıkar çıkmazsa bile moralini bozma geç döllenme olabilir o zmnda reglin geçince yaparsın tatlım

Kuzum benim gec dolenme olabilir onuda hesabackoy cikmassada uzulme gecinxe tekrar yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…