İnşallah kuzumHesap ettim kizlar ben adetim 3 gun kala yapicam dayanamiyorum... kuzum birliktiklerimi baktim arastirdim... 12 gun gecince belii oluyomus... ben 6 8 10 12 17 20 23 birliktelik oldu❤ en son 21 aralikta test yapmistim olumsuz sonucu almistim neyazikki12 gun durumuna göre 6la 8de olan birliktelikten umut kesilmis oldu 10 12 14 hesaplarima gore 27sinde test yaparsam olumlu sonuç olcak 2 hafta olmus oluyor kuzular❤ bi tek 17sinde 12 sayinca 29u gosteriyor tarih olarak INŞALLAH 27sinde olumlu sonuc alırım❤ eger olumsuz olursa ayin 30nda yapicam ozaman 17sindeki birliktende 12 gun gecmis oluyor 30nda❤ birliktelik hesaplarima gore kuzular ben sali günü test yapicam INŞALLAH mutlu haber veririm sizlere kuzular ❤ Umya Esr02 Seskes @deepandfury @Janow @dilekylmz22 @84zmr min123 @zezem123 @Siinms @mavi elma @Camelwhite @Happyending Bejan19
İsmini etiketlemedigim butun canlar ❤❤
insAllah hamilesindir mutlu haberlerle gelirsin canimcmm ❤❤❤Hesap ettim kizlar ben adetim 3 gun kala yapicam dayanamiyorum... kuzum birliktiklerimi baktim arastirdim... 12 gun gecince belii oluyomus... ben 6 8 10 12 17 20 23 birliktelik oldu❤ en son 21 aralikta test yapmistim olumsuz sonucu almistim neyazikki12 gun durumuna göre 6la 8de olan birliktelikten umut kesilmis oldu 10 12 14 hesaplarima gore 27sinde test yaparsam olumlu sonuç olcak 2 hafta olmus oluyor kuzular❤ bi tek 17sinde 12 sayinca 29u gosteriyor tarih olarak INŞALLAH 27sinde olumlu sonuc alırım❤ eger olumsuz olursa ayin 30nda yapicam ozaman 17sindeki birliktende 12 gun gecmis oluyor 30nda❤ birliktelik hesaplarima gore kuzular ben sali günü test yapicam INŞALLAH mutlu haber veririm sizlere kuzular ❤ Umya Esr02 Seskes @deepandfury @Janow @dilekylmz22 @84zmr min123 @zezem123 @Siinms @mavi elma @Camelwhite @Happyending Bejan19
İsmini etiketlemedigim butun canlar ❤❤
Canım bata 2 gün kala ya da reglinin gecikmesini bekle erkenden yaparsan çıkmayabilir hayırlısı olsun hakkında tatlımYa kizlar ben hic test yapmadim bat 30 aralik kan testinde erkenden cikarmi kan versemmi ozele gidecegim sabirsizlaniyorum erkenden ogrenmenin yolu yokmu 30aralikmi bekliyim illa :/ ilk kanda belli olur ama nezaman belli olur simdiden belli olurmuki :/
Aa ne demek alırız tabiki hoşgeldin tatlım rabbim gönlünün muradını tez vakitte nasip etsin canım benimKizlaar benide alır misiniz 3 ocak bat. Aşılama oldum sonuç bekliyorum dualarınizi esirgemeyin ♡♡
nSabahin köründe o heyecanla unutmusum balimmm yoksa cansin seviliyosun bitanem kusuruma kalmaMel0d1 yazmamisim kuzum sizin fikirlerinde cok önemli ne dusunuyosunuz❤
Aminnn canım aminnn inşallah yer gök dua üzerine kurulu inşallah bizlerde dualarımızdan nasiplenirizÇok sağol bitanem benim inşallah hepimiz tex vakitte meleklerimize kavusurz :))
Ya 1hafta oncesinden ogrendende var ama bekleyemiyorum ben ya nasil beklicem canmcm :/Canım bata 2 gün kala ya da reglinin gecikmesini bekle erkenden yaparsan çıkmayabilir hayırlısı olsun hakkında tatlım
Hem is hem ev hem hamislik beni mahvettiKız karabatak gibisin ce'e yapıyon ortadan kayboluyon ya kuzu
Canım benim kıyamam sana ya herşeyin üst üste geldi bitanem seninde dinlen balım benim sadece özlediğimden öyle söylüyorum fıstığımHem is hem ev hem hamislik beni mahvetti
3 gundur de hastane olayi resmen cöktü.
Bekleyemiyorsan yap o zaman canım benim için rahatlasınYa 1hafta oncesinden ogrendende var ama bekleyemiyorum ben ya nasil beklicem canmcm :/
İnşallah canım pozitif çıkar çıkmazsa bile moralini bozma geç döllenme olabilir o zmnda reglin geçince yaparsın tatlımKan testi yaptircam yarinya yoksa rahat olamiyorum bekleyemem canim insAllah sonuc pozitif cikar negatif ciksa bile adet olmassam bidaha test yaptirrim ama insAllah erkenden belli olur yarin ❤❤❤
Kuzum benim gec dolenme olabilir onuda hesabackoy cikmassada uzulme gecinxe tekrar yaparsinKan testi yaptircam yarinya yoksa rahat olamiyorum bekleyemem canim insAllah sonuc pozitif cikar negatif ciksa bile adet olmassam bidaha test yaptirrim ama insAllah erkenden belli olur yarin ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?