❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlar sabah gecirdigim olay yuzunden kime sadaka versemm kime diye dusunuyodum kapi caldi bi abla bizim binadan yardima. Muhtac biri war para topluyorum dedi bakarmisin allah cok buyuk kizlar ya ben kapidan cikmadan sadakami verebildim
Oyy masallah ne guzel hayatimm
Bugun is yerinden cok sevdigik iki arkadasim vardi
Ikisine de idrar yaptik
Hamisss olduklarini ogrendimm
Coook sevindim darisi kuzucanlarimin basinaa

Oyy masallah ne guzel hayatimm
Bugun is yerinden cok sevdigik iki arkadasim vardi
Ikisine de idrar yaptik
Hamisss olduklarini ogrendimm
Coook sevindim darisi kuzucanlarimin basinaa
Ne güzel bi haber ayağınımı sürttün kuzu hatunları peşine taktın inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin gözü aydın olsunn arkadaşlarının

Kızlar ben geldim sayılır :) nasılsınız neler yaptınız yeni hamiş haberleri yok sanırım bekliyoruz ona göre :)

Canım inşallah yapar yapmaz çift çizgiyi görürsün gerçekten seninle beraber bizde mutlu olucaz, inşallah inşallah pozitif olur

Kız kendinizi bukadar germeyin canım 1 lokmadan ne olacak birşey olmaz birdaha yemezsin tatlım
Abim yapmisti tadina bak dedi ortada bisi yok diye tatmam diyemedim ama sonra mudem cok kotu ben yemeyeyim en iyisi dedim annem bi cocugunu toxoplazmadan kaybetmis canim o yuzden korkuyorum

Abim yapmisti tadina bak dedi ortada bisi yok diye tatmam diyemedim ama sonra mudem cok kotu ben yemeyeyim en iyisi dedim annem bi cocugunu toxoplazmadan kaybetmis canim o yuzden korkuyorum
Anladım kuzum allah korusun, ama çok az yemişsin o bierşeycik yapmaz birdaha dikkat edersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…