Ole yapmayi dusunuyorum bende canim :)Kuzum benim gec dolenme olabilir onuda hesabackoy cikmassada uzulme gecinxe tekrar yaparsin
Oyy masallah ne guzel hayatimmKizlar sabah gecirdigim olay yuzunden kime sadaka versemm kime diye dusunuyodum kapi caldi bi abla bizim binadan yardima. Muhtac biri war para topluyorum dedi bakarmisin allah cok buyuk kizlar ya ben kapidan cikmadan sadakami verebildim
Yaaa yerim ki ben sizi kuzum yaaa minik mercimeğinle fiziken yan yana değiliz ama gönülden bağlıyım bitanem ben sana seviyorum sizi canlarım benim_Masalim_ 84zmr Esr02 min123 Seskes deepandfury sizi cook seviyorum kiiii
Eki Görüntüle 1929640 Eki Görüntüle 1929640
Ne güzel bi haber ayağınımı sürttün kuzu hatunları peşine taktın inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin gözü aydın olsunn arkadaşlarınınOyy masallah ne guzel hayatimm
Bugun is yerinden cok sevdigik iki arkadasim vardi
Ikisine de idrar yaptik
Hamisss olduklarini ogrendimm
Coook sevindim darisi kuzucanlarimin basinaa
Canım inşallah yapar yapmaz çift çizgiyi görürsün gerçekten seninle beraber bizde mutlu olucaz, inşallah inşallah pozitif olurHesap ettim kizlar ben adetim 3 gun kala yapicam dayanamiyorum... kuzum birliktiklerimi baktim arastirdim... 12 gun gecince belii oluyomus... ben 6 8 10 12 17 20 23 birliktelik oldu❤ en son 21 aralikta test yapmistim olumsuz sonucu almistim neyazikki12 gun durumuna göre 6la 8de olan birliktelikten umut kesilmis oldu 10 12 14 hesaplarima gore 27sinde test yaparsam olumlu sonuç olcak 2 hafta olmus oluyor kuzular❤ bi tek 17sinde 12 sayinca 29u gosteriyor tarih olarak INŞALLAH 27sinde olumlu sonuc alırım❤ eger olumsuz olursa ayin 30nda yapicam ozaman 17sindeki birliktende 12 gun gecmis oluyor 30nda❤ birliktelik hesaplarima gore kuzular ben sali günü test yapicam INŞALLAH mutlu haber veririm sizlere kuzular ❤ Umya Esr02 Seskes deepandfury Janow @dilekylmz22 84zmr min123 @zezem123 @Siinms @mavi elma @Camelwhite @Happyending Bejan19
İsmini etiketlemedigim butun canlar ❤❤
AMİİİİİNNNNNNNNN
Aycnm bnm yaaa bzdee seno cokkk swyrz_Masalim_ 84zmr Esr02 min123 Seskes deepandfury sizi cook seviyorum kiiii
Eki Görüntüle 1929640 Eki Görüntüle 1929640
Bisey olmaz ya ben canim cekince yetdim bi lokmaya bi fincana bisey olmaz okadar buyutmeyinKizlar bi lokma etli cigkofte yedim toxoplazma bi lokmayla olurmu acil cevap lutfen gerildim
Kız kendinizi bukadar germeyin canım 1 lokmadan ne olacak birşey olmaz birdaha yemezsin tatlımKizlar bi lokma etli cigkofte yedim toxoplazma bi lokmayla olurmu acil cevap lutfen gerildim
Abim yapmisti tadina bak dedi ortada bisi yok diye tatmam diyemedim ama sonra mudem cok kotu ben yemeyeyim en iyisi dedim annem bi cocugunu toxoplazmadan kaybetmis canim o yuzden korkuyorumKız kendinizi bukadar germeyin canım 1 lokmadan ne olacak birşey olmaz birdaha yemezsin tatlım
Anladım kuzum allah korusun, ama çok az yemişsin o bierşeycik yapmaz birdaha dikkat edersin :)Abim yapmisti tadina bak dedi ortada bisi yok diye tatmam diyemedim ama sonra mudem cok kotu ben yemeyeyim en iyisi dedim annem bi cocugunu toxoplazmadan kaybetmis canim o yuzden korkuyorum
Hos ben daha test yapmadimda yarin dananin kuyrugu kopacakAnladım kuzum allah korusun, ama çok az yemişsin o bierşeycik yapmaz birdaha dikkat edersin :)
Valla heyecanla pozitif haberler bekliyoruz inşallah güzel haberler le gelirsin :)Hos ben daha test yapmadimda yarin dananin kuyrugu kopacak
Hissediyormusun bişeyler ne durumdasın :)Valla heyecanla pozitif haberler bekliyoruz inşallah güzel haberler le gelirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?