Benim bat geldi geçti bekliyrm erken gebelik negatif çıkmıstı ama
Umutsuz olma kuzum biraz daha bekleriz normalde de gecikme oluyor muBenim bat geldi geçti bekliyrm erken gebelik negatif çıkmıstı ama
Kopyala yapıştır yapsam bu kadar beni anlatabilirdin:)Yeni hamişler karnınızda çok gaz oluyor mu benm gündüz değil ama bu saatten sonra gaz sancısı çekiyorum,ilk aydan hemen acıkınca elim ayagm titriyor şimdiden bunları yaşayan var mı başım dönüyor birde arkadaşlar sanki tüm saat uyuyacak kapasitede gibiyim
Normal o zaman canım ilk aydan neden böyleyim diyordum bndeKopyala yapıştır yapsam bu kadar beni anlatabilirdin:)
Kaç açhaftalk hamilsin tatlim bas dönmesi dışnda hepsi var bendeYeni hamişler karnınızda çok gaz oluyor mu benm gündüz değil ama bu saatten sonra gaz sancısı çekiyorum,ilk aydan hemen acıkınca elim ayagm titriyor şimdiden bunları yaşayan var mı başım dönüyor birde arkadaşlar sanki tüm saat uyuyacak kapasitede gibiyim
Normal tatlım, bu ara da kan vermişmiydin canımNormal o zaman canım ilk aydan neden böyleyim diyordum bnde
Beklemedeyim canim yarin kan vermeyi dusuNuyorumBejan19 canım sen ne yaptın beklemedemisin hâlâ
al benden de o kaa bas donmesi hariç kendimi gunduz uyumamk icin zor tutyorm gecede uykusuzlk cekiyrm nedenseKopyala yapıştır yapsam bu kadar beni anlatabilirdin:)
En fazla 32. Günde olmustum bir kere o yüzden yarınında geçmesini bekliyrmUmutsuz olma kuzum biraz daha bekleriz normalde de gecikme oluyor mu
Gece sabaha kadar uyuyamıyorum ama hep yatış mod e gündüz uyuyunca da gece zaten uyunmuyor bir de hamilelikten dolayı aşırı uyku hali halsizlik var buna da şükür :)al benden de o kaa bas donmesi hariç kendimi gunduz uyumamk icin zor tutyorm gecede uykusuzlk cekiyrm nedense
Hadi bakalım canım inşallah iyi haberler verirsin bizeEn fazla 32. Günde olmustum bir kere o yüzden yarınında geçmesini bekliyrm
TatlımBeklemedeyim canim yarin kan vermeyi dusuNuyorum
Tatlım
İnşallah sende güzel haber lerle gelirsin :)
Daha salı gidecegim canm bilmiyorm ama dört varKaç açhaftalk hamilsin tatlim bas dönmesi dışnda hepsi var bende
Normal tatlım, bu ara da kan vermişmiydin canım
İnşallah tatlım iyi düşünelim iyi olsunSalıya randevum canm inşllah iyi sonuclar alırız
ben hamile degilm ama suphe var tabi insallah hamileliktendr benimde yaaGece sabaha kadar uyuyamıyorum ama hep yatış mod e gündüz uyuyunca da gece zaten uyunmuyor bir de hamilelikten dolayı aşırı uyku hali halsizlik var buna da şükür :)
Ay yeminlee bende patladim gazdanYeni hamişler karnınızda çok gaz oluyor mu benm gündüz değil ama bu saatten sonra gaz sancısı çekiyorum,ilk aydan hemen acıkınca elim ayagm titriyor şimdiden bunları yaşayan var mı başım dönüyor birde arkadaşlar sanki tüm saat uyuyacak kapasitede gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?