❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzummm sormaa yaaa ben feci sanci cekiyorum ya,sen,nasil gidiyosun nezaman gidiceksin hastaneye
Benim de gaz sancısı fazla ya hatta dün gazlı janow geldii yazdım :) ben p.tesi kan vermiştim bir de dün kan verdim yükselmiş mi diye onu da p.tesi alıcam tatlım bu ara da maşallah senin değerlerin de çok güzel yükseliyor

Ay insallah kuzum benimmmmm cok sewindim ya seninde insallah cok guzel ilerliyodur bu arada sen nezaman doktora gidiceksin

Ay insallah kuzum benimmmmm cok sewindim ya seninde insallah cok guzel ilerliyodur bu arada sen nezaman doktora gidiceksin
Canım benim bata göre 4+6 görünüyor diyorum ki 6 7 haftaya kadar bekleyip öyle gideyim hcg 467.17 bu da 1 hafta önde gidiyormuş bilemedim 2 hafta daha beklicem

Ayy evettty kuzucannnnn
Midemden sirtina vuran bir agri var kabizlikda cabasi sende oldu mu benim de saat 6 dan sonra basliyor

Aynen canım sırt agrısıda kabızlıkda mevcut napıcagımı şaşırdım kayınvalidemdeyim ilk haftadan nazlı dicekler die korkuyorum ilk hamileliğim ama cidden çok bitkinim
Ayy evettty kuzucannnnn
Midemden sirtina vuran bir agri var kabizlikda cabasi sende oldu mu benim de saat 6 dan sonra basliyor
nen

Aynen canım sırt agrısıda kabızlıkda mevcut napıcagımı şaşırdım kayınvalidemdeyim ilk haftadan nazlı dicekler die korkuyorum ilk hamileliğim ama cidden çok bitkinim

nen
Kuzum bende de var perisan haldeyim
Iki buklum olmusum ya

Ay sormaaa aman acliktan elim ayagim titriyo ya gazda oluyo yorgunluk uyku halide war hepimizde oleyiz walla

Kuzucan bugun de kan verdim 607 cikti
P.tesi gidecegim
Kuzum değerlerin güzel yükseliyor değil mi birde nette gördüm vajinal ultrason da kese 1000 lerdeyken görünür falan yazıyor du ama bilemedim heryer de bişey yazıyo

Kuzum değerlerin güzel yükseliyor değil mi birde nette gördüm vajinal ultrason da kese 1000 lerdeyken görünür falan yazıyor du ama bilemedim heryer de bişey yazıyo
Kese yok simdi canimm doktor dedi ki ocak ortasi gibi ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…