Amin canımİnşallah tatlım iyi düşünelim iyi olsun
dAy yeminlee bende patladim gazdan
Kuzummm sormaa yaaa ben feci sanci cekiyorum ya,sen,nasil gidiyosun nezaman gidiceksin hastaneyeİnşallah tatlım iyi düşünelim iyi olsun
Benim de gaz sancısı fazla ya hatta dün gazlı janow geldii yazdım :) ben p.tesi kan vermiştim bir de dün kan verdim yükselmiş mi diye onu da p.tesi alıcam tatlım bu ara da maşallah senin değerlerin de çok güzel yükseliyorKuzummm sormaa yaaa ben feci sanci cekiyorum ya,sen,nasil gidiyosun nezaman gidiceksin hastaneye
Ay insallah kuzum benimmmmm cok sewindim ya seninde insallah cok guzel ilerliyodur bu arada sen nezaman doktora gidiceksinBenim de gaz sancısı fazla ya hatta dün gazlı janow geldii yazdım :) ben p.tesi kan vermiştim bir de dün kan verdim yükselmiş mi diye onu da p.tesi alıcam tatlım bu ara da maşallah senin değerlerin de çok güzel yükseliyor
Canım benim bata göre 4+6 görünüyor diyorum ki 6 7 haftaya kadar bekleyip öyle gideyim hcg 467.17 bu da 1 hafta önde gidiyormuş bilemedim 2 hafta daha beklicemAy insallah kuzum benimmmmm cok sewindim ya seninde insallah cok guzel ilerliyodur bu arada sen nezaman doktora gidiceksin
Ayy evettty kuzucannnnnYeni hamişler karnınızda çok gaz oluyor mu benm gündüz değil ama bu saatten sonra gaz sancısı çekiyorum,ilk aydan hemen acıkınca elim ayagm titriyor şimdiden bunları yaşayan var mı başım dönüyor birde arkadaşlar sanki tüm saat uyuyacak kapasitede gibiyim
nenAyy evettty kuzucannnnn
Midemden sirtina vuran bir agri var kabizlikda cabasi sende oldu mu benim de saat 6 dan sonra basliyor
Hm bi hafta beklesen yeter ya bende bi hafta bekliycrm gidicemCanım benim bata göre 4+6 görünüyor diyorum ki 6 7 haftaya kadar bekleyip öyle gideyim hcg 467.17 bu da 1 hafta önde gidiyormuş bilemedim 2 hafta daha beklicem
Kuzum sen nezaman doktora gidiyosun bakimAyy evettty kuzucannnnn
Midemden sirtina vuran bir agri var kabizlikda cabasi sende oldu mu benim de saat 6 dan sonra basliyor
Korkma aman hamisligintadini cikarAynen canım sırt agrısıda kabızlıkda mevcut napıcagımı şaşırdım kayınvalidemdeyim ilk haftadan nazlı dicekler die korkuyorum ilk hamileliğim ama cidden çok bitkinim
nen
Kuzum bende de var perisan haldeyimAynen canım sırt agrısıda kabızlıkda mevcut napıcagımı şaşırdım kayınvalidemdeyim ilk haftadan nazlı dicekler die korkuyorum ilk hamileliğim ama cidden çok bitkinim
nen
Bende bilmiyorum ki gittiğimde güzel haberler almaya çok ihtiyacım var erken gidip haftaya gel vs duymaktan korkuyorumHm bi hafta beklesen yeter ya bende bi hafta bekliycrm gidicem
Ay sormaaa aman acliktan elim ayagim titriyo ya gazda oluyo yorgunluk uyku halide war hepimizde oleyiz wallaYeni hamişler ddki çok gaz oluyor mu benm gündüz değil ama bu saatten sonra gaz sancısı çekiyorum,ilk aydan hemen acıkınca elim ayagm titriyor şimdiden bunları yaşayan var mı başım dönüyor birde arkadaşlar sanki tüm saat uyuyacak kapasitede gibiyim
Kuzucan bugun de kan verdim 607 ciktiKuzum sen nezaman doktora gidiyosun bakim
Kuzum değerlerin güzel yükseliyor değil mi birde nette gördüm vajinal ultrason da kese 1000 lerdeyken görünür falan yazıyor du ama bilemedim heryer de bişey yazıyoKuzucan bugun de kan verdim 607 cikti
P.tesi gidecegim
İlk kacti ikinci ucuncu kacti kuzum ? Bnce braz daha bekle gorunmez simdi kese bi hafta sonra gitKuzucan bugun de kan verdim 607 cikti
P.tesi gidecegim
O bile kisiden kisiye degisiyoKuzum değerlerin güzel yükseliyor değil mi birde nette gördüm vajinal ultrason da kese 1000 lerdeyken görünür falan yazıyor du ama bilemedim heryer de bişey yazıyo
Olmazsa oyle yapacagim birtanemmİlk kacti ikinci ucuncu kacti kuzum ? Bnce braz daha bekle gorunmez simdi kese bi hafta sonra git
Kese yok simdi canimm doktor dedi ki ocak ortasi gibi ancakKuzum değerlerin güzel yükseliyor değil mi birde nette gördüm vajinal ultrason da kese 1000 lerdeyken görünür falan yazıyor du ama bilemedim heryer de bişey yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?