Kuzum Ocak ortası demiş te çok uzun söylememiş mi.ya sonuçta kaç hafta da görünecek keseKese yok simdi canimm doktor dedi ki ocak ortasi gibi ancak
Evet canım sadece belirtileri dinleyip olumsuz olmasını istemiyoruz çünkü psikolojik olarak hamile olduğunu düşündüğünde nu belirtiler yaşayabilirsin o yüzden en mantıklısı adet gecikmesini beklemekhttp://www.biliyoo.com/jinekoloji/h...rken-115-belirtisi-gebelik-belirtisi-198.html
Kizlar buraya bakin isterseniz belirtilerin hepsi yaziyor burun tikanikligi bile hamilelikten olabilirmis :/
İyi ya artiyo daha yapma kuzu hadtaneye git kan birakmicanlazimmOlmazsa oyle yapacagim birtanemm
Ilki 97
Ikinci 238
Ucuncu 607 hayatimm
Birer gun arayla yaptim
Cook kucuk benim gec dollenme olmusKuzum Ocak ortası demiş te çok uzun söylememiş mi.ya sonuçta kaç hafta da görünecek kese
Ben alttan kontrol istemiyorummmmmmmmBence gayet güzel yükseliyor ama kese için birde vajinal ultrason da 1000 ve üzeriyse en iyi si beklemek
Esimde yeter dedi :)))))İyi ya artiyo daha yapma kuzu hadtaneye git kan birakmicanlazimm
Sakin alltan muayne olma war risk kim ne dersecdesin bekleBen alttan kontrol istemiyorummmmmmmm
Oda emin artik,hamissinnEsimde yeter dedi :)))))
Daha gitmem kuzuuu :)
Yokk olmak istemiyorum zzten kuzummmSakin alltan muayne olma war risk kim ne dersecdesin bekle
Anladımm kuzumm valla gittiğimde alttan da bakarsa kabulüm güzel haberi versin de bana :)o halde beklemeye devam kuzum rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsinBen alttan kontrol istemiyorummmmmmmm
Canım alttan muayene olmanın bir.riski yok ki ilk aylarda ilk haftalar da asla riskli değil bu bebek gelişip büyümeye başladığında vajinal ultrason ile doktor da bakmıyor zatenSakin alltan muayne olma war risk kim ne dersecdesin bekle
Gazlı saklı geçinip gidiyoruz sen nasılsın canım
Gelmez insallahh tatlimmmVe son 2 gun dua edin kizllaaaaaar kirmizilar gelmesinnnnnn .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?