Kuzum inşallah gelir hayırlı haberlerinnnnnnVe son 2 gun dua edin kizllaaaaaar kirmizilar gelmesinnnnnn .s
Allah nasip etsin canim benimhamilelerin duasi kabul olurmus duanizda bulundurun insallahJanow
Gazlı saklı geçinip gidiyoruz sen nasılsın canım
o kadar gaz oluyo demek ben gaz oldugunu hatirlamiyorum bende ya napim yegenlerimin dogum gunuydu eve geldim uzaniyorum sabahi bekliyorumkalplerasi aynenn gazli her an patlamaya hazir geziyoruz :)
Az kaldi sira sira batlar geliyo bakalim :)o kadar gaz oluyo demek ben gaz oldugunu hatirlamiyorum bende ya napim yegenlerimin dogum gunuydu eve geldim uzaniyorum sabahi bekliyorum
Hayirlisi olsun bakalim bende merak ediyorum bat yarin gebelik varsa idrarda muhakkak cikar demiAz kaldi sira sira batlar geliyo bakalim :)
Geç döllenme değilse çıkar diye düşünüyorum sonuçta son 1 gün :)Hayirlisi olsun bakalim bende merak ediyorum bat yarin gebelik varsa idrarda muhakkak cikar demi
Gec dollenme tam olarak neGeç döllenme değilse çıkar diye düşünüyorum sonuçta son 1 gün :)
Anladığım kadarıyla geç yumurtlamadan kaynaklı döllenme ama net bir bilgim yok kızlar daha iyi bilirGec dollenme tam olarak ne
Tek korunmasiz iliskiyle o dedigin zor gibi canim kanimca vaktinde yumurtladim iliskiden 1 gun sonra gibim emin degilim ovulasyon testi falan yapmadim 5 gun onceki testimde negatifti aslinda tesf yapip negatif gormek istemiyorumda ama meraktada kalmak istemiyorumAnladığım kadarıyla geç yumurtlamadan kaynaklı döllenme ama net bir bilgim yok kızlar daha iyi bilir
Bilemiyorum canım hayırlısı artık umarım test yaptığında.çift çizgiyi görürsün bizi de sevindirirsin:)Tek korunmasiz iliskiyle o dedigin zor gibi canim kanimca vaktinde yumurtladim iliskiden 1 gun sonra gibim emin degilim ovulasyon testi falan yapmadim 5 gun onceki testimde negatifti aslinda tesf yapip negatif gormek istemiyorumda ama meraktada kalmak istemiyorum
Insallah canim allahimin izniyle oy oyyyy ruyalar gormeye basliyorum minik bebekliBilemiyorum canım hayırlısı artık umarım test yaptığında.çift çizgiyi görürsün bizi de sevindirirsin:)
Neden tek,iliskiTek korunmasiz iliskiyle o dedigin zor gibi canim kanimca vaktinde yumurtladim iliskiden 1 gun sonra gibim emin degilim ovulasyon testi falan yapmadim 5 gun onceki testimde negatifti aslinda tesf yapip negatif gormek istemiyorumda ama meraktada kalmak istemiyorum
Çok güzel yaaa hayali de rüyası da inşallah gerçek olur bu hayaller rüyalarInsallah canim allahimin izniyle oy oyyyy ruyalar gormeye basliyorum minik bebekli
Biz bebisi aldik ya kuzu onlar bu,saate fiki fiki hay hayGeç döllenme değilse çıkar diye düşünüyorum sonuçta son 1 gün :)
Esim haftada 1 gun evde bizim zaten ayda maximum 3 oluyoNeden tek,iliski
Kuzum inşallah biz de bekleyen kızlar da hepimiz güzel haberlerle devam edelimBiz bebisi aldik ya kuzu onlar bu,saate fiki fiki hay hay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?