❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Arkadaşlar Merhaba yeni katıldım aranıza bu ay yumurtlama gününden bir gün önce ilişki oldu ertesi gün sancılar başladı ve bir gün sonra daha da sıddetlendı kasıklarımdan belıme kadar yuruyemıyordum nerdeyse ve o gunun akşamı atesım yükselmeye başladı 4 gün sürdü atesım bir düşüp bir yükseliyor du yemek bile yıyemedım caydan tıksındım ve böyle bir hafta sürdü şuan iyiyim bugün yada yarın hasta olmam lazım ama şuan hiçbir belırtı yok sizce hamile olabilir mıyım bu şekilde belırtı yaşayan oldumu

İnşallah kuzummm güzel haberi ver bize rabbim nasip etsin bizlere inşallahh

Canım hoşgeldin aramıza bu belirtiler hamilelik belirtileri olabilir tabii ama adet gecikmesi ni beklemek en iyi si bence eğer istiyorsanız bir bebiş umarım pozitifi görürsünüz :)

Canım hoşgeldin aramıza bu belirtiler hamilelik belirtileri olabilir tabii ama adet gecikmesi ni beklemek en iyi si bence eğer istiyorsanız bir bebiş umarım pozitifi görürsünüz :)
Sağol canım tabiki istiyoruz inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin ama ilk defa bu ay böyle oldu bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum

Sizler naptınz bakalım güzel haberler varmı Janow
Kuzum inşallah bir an önce yüklersin paketini. Biz aynı bildiğin gibi kızlar dan haber bekliyoruz kızlar da adetin gecikmesini bekliyorlar inşallah güzel haberler le gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…