Fiki fiki den dolayı mı kimse yok acabaBiz bebisi aldik ya kuzu onlar bu,saate fiki fiki hay hay
İnşallah kuzummm güzel haberi ver bize rabbim nasip etsin bizlere inşallahhHesap ettim kizlar ben adetim 3 gun kala yapicam dayanamiyorum... kuzum birliktiklerimi baktim arastirdim... 12 gun gecince belii oluyomus... ben 6 8 10 12 17 20 23 birliktelik oldu❤ en son 21 aralikta test yapmistim olumsuz sonucu almistim neyazikki12 gun durumuna göre 6la 8de olan birliktelikten umut kesilmis oldu 10 12 14 hesaplarima gore 27sinde test yaparsam olumlu sonuç olcak 2 hafta olmus oluyor kuzular❤ bi tek 17sinde 12 sayinca 29u gosteriyor tarih olarak INŞALLAH 27sinde olumlu sonuc alırım❤ eger olumsuz olursa ayin 30nda yapicam ozaman 17sindeki birliktende 12 gun gecmis oluyor 30nda❤ birliktelik hesaplarima gore kuzular ben sali günü test yapicam INŞALLAH mutlu haber veririm sizlere kuzular ❤ @Umya @Esr02 Seskes @deepandfury Janow @dilekylmz22 84zmr @min123 @zezem123 Siinms @mavi elma @Camelwhite @Happyending Bejan19
İsmini etiketlemedigim butun canlar ❤❤
Canım hoşgeldin aramıza bu belirtiler hamilelik belirtileri olabilir tabii ama adet gecikmesi ni beklemek en iyi si bence eğer istiyorsanız bir bebiş umarım pozitifi görürsünüz :)Arkadaşlar Merhaba yeni katıldım aranıza bu ay yumurtlama gününden bir gün önce ilişki oldu ertesi gün sancılar başladı ve bir gün sonra daha da sıddetlendı kasıklarımdan belıme kadar yuruyemıyordum nerdeyse ve o gunun akşamı atesım yükselmeye başladı 4 gün sürdü atesım bir düşüp bir yükseliyor du yemek bile yıyemedım caydan tıksındım ve böyle bir hafta sürdü şuan iyiyim bugün yada yarın hasta olmam lazım ama şuan hiçbir belırtı yok sizce hamile olabilir mıyım bu şekilde belırtı yaşayan oldumu
Sağol canım tabiki istiyoruz inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin ama ilk defa bu ay böyle oldu bilmiyorum umutlanmak da istemiyorumCanım hoşgeldin aramıza bu belirtiler hamilelik belirtileri olabilir tabii ama adet gecikmesi ni beklemek en iyi si bence eğer istiyorsanız bir bebiş umarım pozitifi görürsünüz :)
Balımmm netim bitti eşimden bağlandm. Senn kan sonucun çıkdımı.Canım benim bata göre 4+6 görünüyor diyorum ki 6 7 haftaya kadar bekleyip öyle gideyim hcg 467.17 bu da 1 hafta önde gidiyormuş bilemedim 2 hafta daha beklicem
Fiki fiki olmadı henüz bende daha fingirdeyemedimFiki fiki den dolayı mı kimse yok acaba
Balımmm netim bitti eşimden bağlandm. Senn kan sonucun çıkdımı.
Evett ya sıkıntıdan patladm bu saate kadar hastayım bide üüfffP.tesi kuzum yaaa netin mi bitti :#
bence iyi değerlendir kuzuuFiki fiki olmadı henüz bende daha fingirdeyemedim
Geçmiş olsun canımm dikkat et kendine benimde bademcik fena. Ne zaman yenilenecek paketinEvett ya sıkıntıdan patladm bu saate kadar hastayım bide üüfff
InsAllah hamilesindir canimmm cok cok aminnnVe son 2 gun dua edin kizllaaaaaar kirmizilar gelmesinnnnnn .s
Sağoll hayatımmm yaaa sende dikkat et kendine ne zaman kontör yüklersm artk paket komple bittiGeçmiş olsun canımm dikkat et kendine benimde bademcik fena. Ne zaman yenilenecek paketin
Aaa değerlendirmez olurmuyum değerlendircem bebişe gidrn her yol mübah tattlımbence iyi değerlendir kuzuu
Hehehe hep öyle dimi olsun en kolayı fiki fikiAaa değerlendirmez olurmuyum değerlendircem bebişe gidrn her yol mübah tattlım
Geçmiş olsun kuzum benim çok dikkat et kendine balımmmEvett ya sıkıntıdan patladm bu saate kadar hastayım bide üüfff
Kuzum inşallah bir an önce yüklersin paketini. Biz aynı bildiğin gibi kızlar dan haber bekliyoruz kızlar da adetin gecikmesini bekliyorlar inşallah güzel haberler le gelirlerSizler naptınz bakalım güzel haberler varmıJanow
He valla hep fiki fiki azılı sapık ilan edicem kendimi bu uğurdaa canımHehehe hep öyle dimi olsun en kolayı fiki fiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?