Ediyom balım yaaaGeçmiş olsun kuzum benim çok dikkat et kendine balımmm
İnşallah geldiğimde hepsi hamiş olacak akşamları yazarımda gündüzKuzum inşallah bir an önce yüklersin paketini. Biz aynı bildiğin gibi kızlar dan haber bekliyoruz kızlar da adetin gecikmesini bekliyorlar inşallah güzel haberler le gelirler
Düzenlimidir canım reglin düzenliyse test yapsaydınDaha bir gün geçti acaba kaç gün geçince test yapayım arkadaslar
Yaaa ama napalım fikisiz bebek olmuyo ki olsa o nu da denerizHe valla hep fiki fiki azılı sapık ilan edicem kendimi bu uğurdaa canımyaa
Bence de :)Düzenlimidir canım reglin düzenliyse test yapsaydın
Tmm kuzum özletme kendiniiiEdiyom balım yaaa
İnşallah geldiğimde hepsi hamiş olacak akşamları yazarımda gündüz
Bebiş düşünmezken ayda yılda bir olurdu şimdi aklım fikrim fiki fiki oldu ya kızYaaa ama napalım fikisiz bebek olmuyo ki olsa o nu da deneriz
Ay heycanlandim kuzum hep hamilelik belirtisi yarin,test yap bakalimArkadaşlar Merhaba yeni katıldım aranıza bu ay yumurtlama gününden bir gün önce ilişki oldu ertesi gün sancılar başladı ve bir gün sonra daha da sıddetlendı kasıklarımdan belıme kadar yuruyemıyordum nerdeyse ve o gunun akşamı atesım yükselmeye başladı 4 gün sürdü atesım bir düşüp bir yükseliyor du yemek bile yıyemedım caydan tıksındım ve böyle bir hafta sürdü şuan iyiyim bugün yada yarın hasta olmam lazım ama şuan hiçbir belırtı yok sizce hamile olabilir mıyım bu şekilde belırtı yaşayan oldumu
Hahahaha bende önce anlaştım sonra senin dediğin gibi gayet düzenli sistemli gittim paşa paşa Bebiş düşünmezken ayda yılda bir olurdu şimdi aklım fikrim fiki fiki oldu ya kıztövbe ya rabbim
Testin varsa canım yarın ilk idrarınla yap bitanem bizide etiketle haber ver canımDüzenli de bazen sastıgı oluyor
Cıkarmı acaba bilmiyorum kiAy heycanlandim kuzum hep hamilelik belirtisi yarin,test yap bakalim
Düzenli fiki fikide mi tuttu senin ki kuzumHahahaha bende önce anlaştım sonra senin dediğin gibi gayet düzenli sistemli gittim paşa paşa 
Hemen yapDaha bir gün geçti acaba kaç gün geçince test yapayım arkadaslar
Düzenli fiki fikide mi tuttu senin ki kuzum[/QUOTEduzenli olunca ihtimal cogaliyo tabi
Sabah yap cikarCıkarmı acaba bilmiyorum ki
Hahahaha şimdi şöyle yarı düzenli fiki fiki de tuttu bence yani kasımın sonu aralığın ilk haftası arasında tutmuş olmalı tam düzene oturtacaktım ki fiki sonucu pozitif :) ay beden bu fiki fiki ye çok güldüm yaaaDüzenli fiki fikide mi tuttu senin ki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?