Kuzum ya bu kizlar bugun tembel bak hepsinin,az kaldi duyariz yarinaa bisilerHahahaha şimdi şöyle yarı düzenli fiki fiki de tuttu bence yani kasımın sonu aralığın ilk haftası arasında tutmuş olmalı tam düzene oturtacaktım ki fiki sonucu pozitif :) ay beden bu fiki fiki ye çok güldüm yaaa
İnşallahh bitanemm yaaaKızlar bence biz yarın 2 3 hamiş haberi alırızzz
Bende düzene oturttum bu ay fikimi inşallah ocak ayı ve yeni yıl benim için hayırlı bir yıl ve ay olur kuzumm dua et fikilerimde tutsun
Evet yaa bak benceKuzum ya bu kizlar bugun tembel bak hepsinin,az kaldi duyariz yarinaa bisiler
Ayyy inşallah AMİNNN... cancağızım benim ya seviyorum seni ağzından bal damlıyor konuşurkenEvet yaa bak benceSeskes , M mmavi_21 ipek eylul kalplerasi aklıma daha gelmedi güzel test sonuçlarının fotolarını atacaklar
Kız ben senden sanki bu ay haber gelecek gibi sandıydım niye öyle oldu fiki fiki çalışmadın mıBende düzene oturttum bu ay fikimi inşallah ocak ayı ve yeni yıl benim için hayırlı bir yıl ve ay olur kuzumm dua et fikilerimde tutsun
Bilmiyom ki yaaa dr. Gitmedm ya henüz endişeliyim kuzumm. Sennki 4 hafta 6 günlükmüKuzum hamileliğin ilk haftası bağırsakların şişiyor e gaz da var biraz da kabızlık normal yani
Evet kuzum adetten hesaplayınca öyle. Merak etme netten bak ondan şişiyor kuzumBilmiyom ki yaaa dr. Gitmedm ya henüz endişeliyim kuzumm. Sennki 4 hafta 6 günlükmü
Bebeğimmm bende seviyorum seni hepinizi konu okadar ballı ki nasıl bal damlamasınnAyyy inşallah AMİNNN... cancağızım benim ya seviyorum seni ağzından bal damlıyor konuşurken
İlk ay denemesiydi ya herhal ondan kırmızılar sürpriz yaptı 1 gün erken geldi ya kız yanlış çalışma yaptım demekki fikilerde tutmadı inşallah ocak ayı tutar canım benimKız ben senden sanki bu ay haber gelecek gibi sandıydım niye öyle oldu fiki fiki çalışmadın mı
Kuzummm test varsa yap çıkar ben ilişkiden 11 gün snra öğrendmCevaplar için çok teşekkür ederim kızlar
İnşallah kuzum tutar tutar iyi düşünelim iyi olsun inşallahİlk ay denemesiydi ya herhal ondan kırmızılar sürpriz yaptı 1 gün erken geldi ya kız yanlış çalışma yaptım demekki fikilerde tutmadı inşallah ocak ayı tutar canım benim
Canım aynen ya test varmı evde valla merak ettik şimdi :)Cevaplar için çok teşekkür ederim kızlar
Aminnn ben şimdi gidiyorum burda olursanız devam ederiz ballarım öpüyorum sizi❤❤❤İnşallah kuzum tutar tutar iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Tamamm canımm bakarımm senn sonucunuda çok merak ediyorm. Kızlar yada acile gidip bebişime baksammı gaz sancm var ecük. diyim sancım var ama gaz demiyim bakarlar :)Evet kuzum adetten hesaplayınca öyle. Merak etme netten bak ondan şişiyor kuzum
Alttan bakarlar amaaTamamm canımm bakarımm senn sonucunuda çok merak ediyorm. Kızlar yada acile gidip bebişime baksammı gaz sancm var ecük. diyim sancım var ama gaz demiyim bakarlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?