Tmm canım öpüyorumAminnn ben şimdi gidiyorum burda olursanız devam ederiz ballarım öpüyorum sizi❤❤❤
İstemeyince bakmıyolar alttan balımmAlttan bakarlar amaa
Ahahaha ay allahım be güldüm yaaa bende hep öyle planlıyorum ay sancım var deyip görsem diye :) sende yapabilirsin ama işte alttan bakacaklar bekle bari :)Gidek bakak dedim eşime niye çomaklattırıyon dedii yaa :)Janow
Kuzu o zaman göbüşten görülür mü sence? Denemeye değerİstemeyince bakmıyolar alttan balımm
Geldim ya benim kociş uyumuuuş bende size kaçtııımTmm canım öpüyorum
Ahahaha adamı unutmuş yaaaGeldim ya benim kociş uyumuuuş bende size kaçtııım
Hee benim fiki sabaha kaldı balımmmAhahaha adamı unutmuş yaaa
Gitmiyoki eşim senn kadar bende merak ediyom dedi pazartesi götryüm dedi dur ecü daha zorluyum :)Kuzu o zaman göbüşten görülür mü sence? Denemeye değer
Ahahaha adamı unutmuş yaaa
Birlikten kuvvet doğar bizim desteğimizi hissetGitmiyoki eşim senn kadar bende merak ediyom dedi pazartesi götryüm dedi dur ecü daha zorluyum :)
Hiç yokdan kese görünür balımmm :)Kuzu o zaman göbüşten görülür mü sence? Denemeye değer
Zorlama adamı tatlım en sonunda kendi çomaklıycak seniGitmiyoki eşim senn kadar bende merak ediyom dedi pazartesi götryüm dedi dur ecü daha zorluyum :)
Kiz budaha ne gazdan sisiyoruz suan mide bulantilari bi baslasinBilmiyom ki yaaa dr. Gitmedm ya henüz endişeliyim kuzumm. Sennki 4 hafta 6 günlükmü
O iş olmuş zaten kızımmm.Zorlama adamı tatlım en sonunda kendi çomaklıycak seni
Zorlama adamı tatlım en sonunda kendi çomaklıycak seni
Ayyy kusma deme banaaa imşallah miğde bulantm fln olmaaazzzKiz budaha ne gazdan sisiyoruz suan mide bulantilari bi baslasino vok kotuu iste hele kusmaa ay
Kızzzzz mide bulantısını çıkar aklından midemiz bulanmıcak bak görr her hamilelikte Farklı olurmuş yaaKiz budaha ne gazdan sisiyoruz suan mide bulantilari bi baslasino vok kotuu iste hele kusmaa ay
Yok kiz bekle pazartesi git adami geve gece yorma :)Gitmiyoki eşim senn kadar bende merak ediyom dedi pazartesi götryüm dedi dur ecü daha zorluyum :)
Kiz ikinci gebelikte farkli olur diyolar ya insallah benimmde ole olur busefer az bulanir ayy seninde oleydi basladimi bulanti falanKızzzzz mide bulantısını çıkar aklından midemiz bulanmıcak bak görr her hamilelikte Farklı olurmuş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?