❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kiz ikinci gebelikte farkli olur diyolar ya insallah benimmde ole olur busefer az bulanir ayy seninde oleydi basladimi bulanti falan
İşte ondan yola çıktım öyle bulantım olmadı.çok şükür ara ara geliyo ama hemen gidiyo mesela şimdi bulanacak diye korkudan midem bulanıyo

Kizlar bazen,zorlamakta iyi degil ya benim bebegimde doktor 10haftalikti kese var bebek yok diyodu iki hafta ust uste nasi bi salaksam ona gitmisin tekrar patlaticaz dedi falan ben agla agla yolara dustum caddede yuruyorum kimse beni gormesin agliyorum haykira haykira tabi goren sormasin die annemi aradim bi agliyorum bi kusuyorum falan annem hemen ozele git dedi esimi ariyorum oda koyvokulunda ogretmenlik yapiyodu tel vekmiyo ustumde parada yo annem dedi git plstaneye para gondercem ozele git tbi bndevole yaptim ama hic bisey demedim ozeldekinede bana demezmi annesi bak bu bebegimiz bi basti dugmege buda kalp atislari falan ole mutlu oldumki doktora bi suru dua ettim icimden yani ama ben diger doktorun dedigini yapsaydim canli bebegimi alicakti benden ole hemen kapilmayin hevese

Kimisi gerizekalı çıkıyo haklısın bitanemm ama merak işte yaa geçmiyo ki zaman

Balım düşük te yaşayınca insan sevinirken de beklerken de korkuyo bir an önce görmek istiyo duymak istiyo şimdi tekmesi falan hissedilse böyle olmaz şuan da sadece olduğunu biliyoruz nasıl olduğunu bilmiyoruz ya ondan hep bu telaşlar
Sizin bekleyişiniz hamiş kalmakdan daha zormuş yahu olsa bekliyon olmasa yine bekliyon bu nedir yaaa böyle balımm

Kizlar stres yapmayalim olumlu,dusunup,pozitifi cagiralimm bebeklerimizcbize ski siki sarilir birakmaz annelerimi insallah

Kuzum ben hiiç dile getirmedim ama benim 2 düşüğüm oldu ilk zamanlar çok acıydı ama unuttum artık anımsamak istemediğim bir olaydı atlattım ve bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…