Hastane 5 dkka bizee ne yorması balımm gzl bişy görecek sonunçda ama p. Tesi günki değere göre görünürmü kesecikk. Ayyy başıma altn kesesi oldu yaaaYok kiz bekle pazartesi git adami geve gece yorma :)
İşte ondan yola çıktım öyle bulantım olmadı.çok şükür ara ara geliyo ama hemen gidiyo mesela şimdi bulanacak diye korkudan midem bulanıyoKiz ikinci gebelikte farkli olur diyolar ya insallah benimmde ole olur busefer az bulanir ayy seninde oleydi basladimi bulanti falan
Hastane 5 dkka bizee ne yorması balımm gzl bişy görecek sonunçda ama p. Tesi günki değere göre görünürmü kesecikk. Ayyy başıma altn kesesi oldu yaaa
Bkle bklee ZorlamaaHastane 5 dkka bizee ne yorması balımm gzl bişy görecek sonunçda ama p. Tesi günki değere göre görünürmü kesecikk. Ayyy başıma altn kesesi oldu yaaa
İşte ondan yola çıktım öyle bulantım olmadı.çok şükür ara ara geliyo ama hemen gidiyo mesela şimdi bulanacak diye korkudan midem bulanıyo
Kız sen dün akşam kan verip sonuç yazmadın mıBkle bklee Zorlamaa
Ayyy ne biliyim merak sardıı yaaa. Üff burnum tıkandı yinee ateşimde çıkdıBkle bklee Zorlamaa
Anam beklemekte zor yaaAyyy ne biliyim merak sardıı yaaa. Üff burnum tıkandı yinee ateşimde çıkdı
Valla yaa düşünüyom 2 haftada geçmez bugn bi yere gittim diyolar bana nasl duruyon hemen gtmişdim ben olsm fkn filanAnam beklemekte zor yaa
Sizin bekleyişiniz hamiş kalmakdan daha zormuş yahu olsa bekliyon olmasa yine bekliyon bu nedir yaaa böyle balımmAnam beklemekte zor yaa
Kizlar bazen,zorlamakta iyi degil ya benim bebegimde doktor 10haftalikti kese var bebek yok diyodu iki hafta ust uste nasi bi salaksam ona gitmisin tekrar patlaticaz dedi falan ben agla agla yolara dustum caddede yuruyorum kimse beni gormesin agliyorum haykira haykira tabi goren sormasin die annemi aradim bi agliyorum bi kusuyorum falan annem hemen ozele git dedi esimi ariyorum oda koyvokulunda ogretmenlik yapiyodu tel vekmiyo ustumde parada yo annem dedi git plstaneye para gondercem ozele git tbi bndevole yaptim ama hic bisey demedim ozeldekinede bana demezmi annesi bak bu bebegimiz bi basti dugmege buda kalp atislari falan ole mutlu oldumki doktora bi suru dua ettim icimden yani ama ben diger doktorun dedigini yapsaydim canli bebegimi alicakti bendenole hemen kapilmayin hevese
Walla kuzim sagliklisiylactutunsunda siki siki varsin bekleyelimValla yaa düşünüyom 2 haftada geçmez bugn bi yere gittim diyolar bana nasl duruyon hemen gtmişdim ben olsm fkn filan
Aynenn yaaa bekle bekle durSizin bekleyişiniz hamiş kalmakdan daha zormuş yahu olsa bekliyon olmasa yine bekliyon bu nedir yaaa böyle balımm
Sizin bekleyişiniz hamiş kalmakdan daha zormuş yahu olsa bekliyon olmasa yine bekliyon bu nedir yaaa böyle balımm
Kizlar stres yapmayalim olumlu,dusunup,pozitifi cagiralimm bebeklerimizcbize ski siki sarilir birakmaz annelerimi insallahBalım düşük te yaşayınca insan sevinirken de beklerken de korkuyo bir an önce görmek istiyo duymak istiyo şimdi teknesi falan hissedilse böyle olmaz şuan da sadece olduğunu biliyoruz nasıl olduğunu bilmiyoruz ya ondan hep bu telaşlar
Haklısın canımm doğruda işte sabırsızız bekleyemedm 2 haftalıkken öğrendm taWalla kuzim sagliklisiylactutunsunda siki siki varsin bekleyelim
Senin hikayeni tekrar anlatsaana kacinci gun ogrwndin hcgen kacti simdi blnasilHaklısın canımm doğruda işte sabırsızız bekleyemedm 2 haftalıkken öğrendm ta
İnşallah balımm bu sefer iyi hissediyorum sadece merak var :)Kizlar stres yapmayalim olumlu,dusunup,pozitifi cagiralimm bebeklerimizcbize ski siki sarilir birakmaz annelerimi insallah
Kuzum ben hiiç dile getirmedim ama benim 2 düşüğüm oldu ilk zamanlar çok acıydı ama unuttum artık anımsamak istemediğim bir olaydı atlattım ve bittiBalım düşük te yaşayınca insan sevinirken de beklerken de korkuyo bir an önce görmek istiyo duymak istiyo şimdi tekmesi falan hissedilse böyle olmaz şuan da sadece olduğunu biliyoruz nasıl olduğunu bilmiyoruz ya ondan hep bu telaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?