Yazdim yaa ilk 186ydidun 907cikti :)Kız sen dün akşam kan verip sonuç yazmadın mı
Ah ah onu de hele benimde karnimdackalbi durdu kurtaj oldum cok aciKuzum ben hiiç dile getirmedim ama benim 2 düşüğüm oldu ilk zamanlar çok acıydı ama unuttum artık anımsamak istemediğim bir olaydı atlattım ve bitti
Maşallah kuzum atlat ve düşünme inşaallah busefer iyi olacak inanıyorumKuzum ben hiiç dile getirmedim ama benim 2 düşüğüm oldu ilk zamanlar çok acıydı ama unuttum artık anımsamak istemediğim bir olaydı atlattım ve bitti
Kiz bende saskinim benim mide bulantilari beni oldururdu yataklara suserdim simdi iyiyim cok bisey yok sasiriyorum henuz hcg az siye galiba diyirumİnşallah balımm bu sefer iyi hissediyorum sadece merak var :)
Yazdim yaa ilk 186ydidun 907cikti :)
Aminnn inşallah balım inşallah hakkımda hakkımızda hep hayırlısı olsun hayatımMaşallah kuzum atlat ve düşünme inşaallah busefer iyi olacak inanıyorum
Kiz bende saskinim benim mide bulantilari beni oldururdu yataklara suserdim simdi iyiyim cok bisey yok sasiriyorum henuz hcg az siye galiba diyirum
Hahaha hamişlik unutkanlıkda yapıyor balımmm sizeKız ben onu başka bişey için sordumdu ama unuttum ne dicemi
Hahahaha galiba bence sataşcaktım elimde patladı hehehehHahaha hamişlik unutkanlıkda yapıyor balımmm size
Bn kasım ayının 25 ine kadar düşünmüyodm csnım ta ki arkdaşm test yapıp hamiş oldğunu görene kadar takvm indrdm baktm tahmini yum. Günm glmiş değerlendrdm snra var oldğnu gissediysm ama tabi muallakta oluyo insan yinede 11 gün geçdi üstünden duramadm test yaptımm önce çıkmadı hemen yok diye moralm bozuldu snra bide baktm çizginn yeri belli hatta resm atmşdm bnm hesabmda 3.ncü haftam dolunca kanSenin hikayeni tekrar anlatsaana kacinci gun ogrwndin hcgen kacti simdi blnasil
Aa kuzum degwrin cok yuksek karindan ultrasonla kesecgorunurki artikBn kasım ayının 25 ine kadar düşünmüyodm csnım ta ki arkdaşm test yapıp hamiş oldğunu görene kadar takvm indrdm baktm tahmini yum. Günm glmiş değerlendrdm snra var oldğnu gissediysm ama tabi muallakta oluyo insan yinede 11 gün geçdi üstünden duramadm test yaptımm önce çıkmadı hemen yok diye moralm bozuldu snra bide baktm çizginn yeri belli hatta resm atmşdm bnm hesabmda 3.ncü haftam dolunca kan
verdm sonucum 1911 çkdı işte baya sıkı tutunmuş bebeğimm anneciğine p. Tesi tekrar kan verdm 3856 çkmşdı dahada vermedm işte merakla bekliyormm bgnde bnm hesabıma göre 5.nci haftaya girdik inşallah
Bak bak senin o satasmalarini yeromHahahaha galiba bence sataşcaktım elimde patladı heheheh
Kız o nerdeyse çift kese görecek o kadar yüksekki değeri ikizmidir acep balımmAa kuzum degwrin cok yuksek karindan ultrasonla kesecgorunurki artik
Öyle mi dersin balımm şimdi dahada yükselmişdir ki bence 10 binleri bulmuşdur diye düşünüyormAa kuzum degwrin cok yuksek karindan ultrasonla kesecgorunurki artik
Yok kuzum normal degerleri asiri degilKız o nerdeyse çift kese görecek o kadar yüksekki değeri ikizmidir acep balımm
İnşallah kuzu ya inşallahÖyle mi dersin balımm şimdi dahada yükselmişdir ki bence 10 binleri bulmuşdur diye düşünüyorm
Kiz cok heycan yaptirmim seni ama kalp atisinida duyarsin gayet yukselmistir simdi ay canim benimm yaÖyle mi dersin balımm şimdi dahada yükselmişdir ki bence 10 binleri bulmuşdur diye düşünüyorm
Hihihi :)Bak bak senin o satasmalarini yerom
Ayy bilemedim kuzu şimdi daha dayükselmiştir değeri ama kaç gün geçti aradan kan testininYok kuzum normal degerleri asiri degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?