Hahaha bakmakda zorlanırım ama ikiz olsa da gzl olur kiii biri kız biri erkek ohh miss ama ailede hiç yokKız o nerdeyse çift kese görecek o kadar yüksekki değeri ikizmidir acep balımm
Yarndan sonra 6 gün geçmiş olacak hayatmAyy bilemedim kuzu şimdi daha dayükselmiştir değeri ama kaç gün geçti aradan kan testinin84zmr bitanem
O benden gelecek hralde ben dayanamayp gidecm hafta içiJlay bakalim ilk ultrason kagidi kimden gelicekkkk
Cansın sennn ya duygulandım bi anda cann bizde seni cokkk sewiyoruzkiiiii_Masalim_ 84zmr Esr02 min123 Seskes @deepandfury sizi cook seviyorum kiiii
Eki Görüntüle 1929640 Eki Görüntüle 1929640
Artık gitte miniğimizin fotosunu görelim yaa bize moral motivasyon olurrr hayatımO benden gelecek hralde ben dayanamayp gidecm hafta içi
İnşallahhh bitanemm bunu umut ederek gitmiycm ama hayal kırıklığı olmasn diye gitdiğimde kese diye gdcm inşallahKiz cok heycan yaptirmim seni ama kalp atisinida duyarsin gayet yukselmistir simdi ay canim benimm ya
Tamam balımm gidiyimm artıkArtık gitte miniğimizin fotosunu görelim yaa bize moral motivasyon olurrr hayatım
Ama,kuzum,pazartesi,kesin git senin deger cok fazla artmis muhtemelen,seninki bizden bi hafta buyukİnşallahhh bitanemm bunu umut ederek gitmiycm ama hayal kırıklığı olmasn diye gitdiğimde kese diye gdcm inşallah
Aynenn balım nerdesin sennFazla giremiyorum kuzuu sende yoksun bu aralar
CanımcımAma,kuzum,pazartesi,kesin git senin deger cok fazla artmis muhtemelen,seninki bizden bi hafta buyuk
Umya ya mi sordun kuzuAynenn balım nerdesin senn
Ebelerin demesine göre ben 7.nci hafta ma gidiyorm adet tarihime göre acaba beden buna göremi ayarlıyo beta yı canım bu konuda çok muallaktayımAma,kuzum,pazartesi,kesin git senin deger cok fazla artmis muhtemelen,seninki bizden bi hafta buyuk
Sana kuzummUmya ya mi sordun kuzu
Kuzum bende gebelik değerine baktım 7.haftada gösteriyor seni balımmmEbelerin demesine göre ben 7.nci hafta ma gidiyorm adet tarihime göre acaba beden buna göremi ayarlıyo beta yı canım bu konuda çok muallaktayım
Sen,batini sole doktora o,sana ne yapmaniz gerektigini solivektirEbelerin demesine göre ben 7.nci hafta ma gidiyorm adet tarihime göre acaba beden buna göremi ayarlıyo beta yı canım bu konuda çok muallaktayım
Maşallahh süpanallah yerim ben onu annesii yaaaaHepinizden kocamannn bi masallah bekliyorum bu benim bal oglum kizlar hepinoze motivasyon olsun bebek demek hayat demekk cok tatlilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?