❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hepinizden kocamannn bi masallah bekliyorum bu benim bal oglum kizlar hepinoze motivasyon olsun bebek demek hayat demekk cok tatlilar
Maşallah maşallah maşallah oğluşuna balımmm Allahım nazarlardan korusun oğluşunu tatlım

Hepinize moral olsun kuzum benim bebek ewin nese kaynagidir
Teşekkürler kuzu bizi düşünmen bile yeterdi sen yetinmeyip oğluşunun fotosunu paylaştın maşallah tekrar rabbim nazardan kazadan belada ırak tutsun sana hayırlı evlat olsun bu moral motivasyonla sabahki fikim süpppeeerrr olur

İnşallah bitanemm yaa gidipde yok 1 2 hafta snra gel yada allttan bakalımı duymak istemyormm
Yok bea duymassin icin rahat olsun kuzun seninle birlikte sen keseyide kalp atisinida goruceksin degerinde gayet iyi ikiye ikiye katlanip cikiyo biliyosun bide yani git kalp atisini duyda sonra nezaman cagirsa ozanan git kuzum belirtilerin neler tam olarak

Gun,asiri iliski,daha iyi hemm :) sende cok saglikli beslen

Gun,asiri iliski,daha iyi hemm :) sende cok saglikli beslen
Gün aşırı oluyor bitanem beslenmeye dikkat ediyorum hergün taze yemek yapıyorum balım çok yağlı yemekden kaçınıyorum bitanem bol meyve sebze tüketmeye özen gösteriyorum kuzumm

O ilk zamanki belirtilerim geçdi kuzum şuan sadece gaz, arada kasıkda batma ve göğüs de dolgunluk çok acıma var

Gün aşırı oluyor bitanem beslenmeye dikkat ediyorum hergün taze yemek yapıyorum balım çok yağlı yemekden kaçınıyorum bitanem bol meyve sebze tüketmeye özen gösteriyorum kuzumm
Gün aşırıdan ziyade sabah çok önemli canımm yum. Gününe denk getrdiğinde kesinlikle sabah değerlendir

O ilk zamanki belirtilerim geçdi kuzum şuan sadece gaz, arada kasıkda batma ve göğüs de dolgunluk çok acıma var
İyi kuzum mide bulantin cok olmasinda gerisi hepsi twferruat ama tekme atislari warya basta diyosun oo nasi falan sonra o tekmeleri kaburgalara yiyince helebide gebelik buyudukce gobekle amannn zor ama sonu muhtesem gul kokulunu kucaga bi aldinmi hepsi butun aci butun yorgunluk dert keder gidiyo

Miğde bulantım sadece bi sabh oldu dahada olmadı canımm olmasnda inşallah harektini çok merak ediyorm ben 4 aydan sonrqsıı yaa zaman çabuk geçsin aslnda ilk görüş gerçekleşse gerisi gelecekde önmli olan ilk görmek

Baklim kuzum baslar biter ama en zoruda hamilelik te beklemek cok uzun suruyo gecmek bilmiyo son ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…