Sen,degerlendit bu haftayi ski ski senin,uzayan akintilaein varmi o yumurtalik belirtisi seffafTakvime göre 26 27 si yum.günüm gösteriyor canım
Annemmmm ağzını yerim onunnn maşallah subhanallahHepinizden kocamannn bi masallah bekliyorum bu benim bal oglum kizlar hepinoze motivasyon olsun bebek demek hayat demekk cok tatlilar
Sozde bat benim 7si ama cok gec dolenme galiba benimkiBatın 12 mi kuzumm bnmde öyleydi sabah değerlendir 26 sınra bide 28 inde
Kuzım sabah nasıl olsun haftaiçine denk geliyor kociş kargalar mokunu yemeden yola düşüyor 6da nasıl yapimGün aşırıdan ziyade sabah çok önemli canımm yum. Gününe denk getrdiğinde kesinlikle sabah değerlendir
Tesekkurler teyzesiiAnnemmmm ağzını yerim onunnn maşallah subhanallah
Ozaön ilk 2 ay sn 1 ay geçmiyoBaklim kuzum baslar biter ama en zoruda hamilelik te beklemek cok uzun suruyo gecmek bilmiyo son ay
Sen,gecede yap fark etmiyo ya bizde hep gece yaptikta olduKuzım sabah nasıl olsun haftaiçine denk geliyor kociş kargalar mokunu yemeden yola düşüyor 6da nasıl yapim
Vbzde senii kuzum bende diyorum bi can cannerelerdenKuzular ben geldimmmmmm modemin kablosu bozuldu ya eski bi tane daha vardı onu buldukta simdi esim yaptı kizlar giremedim buraya sinirlerim bozuldu yaaa şunu anladimki yine sizsiz olmaz çok seviyorum sizi❤❤❤❤❤
10 veya 11 ocakta bekliyorum kuzum inşallah gelmezde o günü değerlendiricem bakalımBatın 12 mi kuzumm bnmde öyleydi sabah değerlendir 26 sınra bide 28 inde
Yap valla balımm erken kalkamayan ben o gün kalkmışdım vallaaKuzım sabah nasıl olsun haftaiçine denk geliyor kociş kargalar mokunu yemeden yola düşüyor 6da nasıl yapim
Aynen ole ilk ogrendigin icin sonuda bebek gelcek dieOzaön ilk 2 ay sn 1 ay geçmiyo
Değerlendir balımm. Şimdi bense yotubedan karındam ultrasynla kese ne zamm görünür onu dinliyom10 veya 11 ocakta bekliyorum kuzum inşallah gelmezde o günü değerlendiricem bakalım
Gecelerin kadını oldum vallahi zaten akıntı şuan şeffaf değil tatlım yaSen,gecede yap fark etmiyo ya bizde hep gece yaptikta oldu
Tamam balımm iyi gecelerrrKuzular ❤ şaşıracaksınız ama benim uykum geldi gibi bi uyumayı deneyim uyursam yarın iyi haberler le görüşmek üzere
Hoşgeldin bitanem özlettin kız kendini ❤❤❤❤❤❤Kuzular ben geldimmmmmm modemin kablosu bozuldu ya eski bi tane daha vardı onu buldukta simdi esim yaptı kizlar giremedim buraya sinirlerim bozuldu yaaa şunu anladimki yine sizsiz olmaz çok seviyorum sizi❤❤❤❤❤
İyi uykular tatlımKuzular ❤ şaşıracaksınız ama benim uykum geldi gibi bi uyumayı deneyim uyursam yarın iyi haberler le görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?