Seni anımsatıyor can maşallah çok tatliHepinizden kocamannn bi masallah bekliyorum bu benim bal oglum kizlar hepinoze motivasyon olsun bebek demek hayat demekk cok tatlilar
Kuzum evet nettede öyle okudum sende gecen öyle deyince yapmaya karar vedim hadi INŞALLAH ❤_Masalim_ ilişkiden 10 gün sonra çıkıyo ki zatn geç döllenme değilse tabi bitanemm ben öyle öğrendm
Okudun mu geçmişi bitanem ❤❤Kuzum evet nettede öyle okudum sende gecen öyle deyince yapmaya karar vedim hadi INŞALLAH ❤
INŞALLAH melegim oyle cok isityorumki kuzum icimde bi his var iki cizgi olcak gibi tabi ALLAHIM bilir INŞALLAH icime dogru doguyordur_Masalim_ sabırsız kardeşim yap ama tek çizgi görürsen moral bozmak yok belki geç döllenmedir dye adetin geçmesini beklersin kuzum ve inşaallah yeni yıla yeni bir sürprizle girersinde hamiş olursun ohh ne gğzel yılbaşı hediyeniz olur sizin bizimde hediyemiz olur
Okudum kuzum simdide cevapliyorumOkudun mu geçmişi bitanem ❤❤
Tamam bitanem sözInsallah canimin iciii
Ama olumsuz cikarsa da uzulmek yok erken cunkuu
Çiftleri gör inşallah emi balımmm benimINŞALLAH melegim oyle cok isityorumki kuzum icimde bi his var iki cizgi olcak gibi tabi ALLAHIM bilir INŞALLAH icime dogru doguyordureger tek cizgi olursada reglimi beklicem balim
Kuzum icinden düşün larar ver kuzum ben dayaanmiyorum 27sinde yapicam ama sen biraz dahaa beklerim dersen sende 29nda yap garanti olsunİnşallah canım ya ❤ benimde süpheli ilişki olan günlerim 10-16-18-21 ne zaman yapim bilemedim
AMIN bitanem ❤❤❤eksik olma melegim❤kuzum sende mi test yapcan bazi arkdaslar test yapacakmış yarin bende merak ettim senin yarin yumurtlama gununmu bal❤Çiftleri gör inşallah emi balımmm benim
Kuzummm cok gecmis olsun simdi nasislinKizlarcya esimeckahvalti hazirlad o mutfaga girince elimdeki ekmek poseti sen deyccaydana gel gobegime dokul az yandi amacyandim yani aksilige bakarmisin ya ayaga degil ele degil gobege
Ekliyorum canimKizlaar benide alır misiniz 3 ocak bat. Aşılama oldum sonuç bekliyorum dualarınizi esirgemeyin ♡♡
İnşallah kuzumm bekliyorm valla sabırsızlıkla. Şimdi başka bi topikde gezinrken okudum 10000 üzeri beta da kalp atışları duyuluyormşKuzum evet nettede öyle okudum sende gecen öyle deyince yapmaya karar vedim hadi INŞALLAH ❤
Sagol bitanem ben seni yazdim saniyodum sonradan fark ettim balim ❤ AMIN INŞALLAH guzel anne❤❤Sorun değil canım tüm yüreğimle herkes annelik duygusunu tatsın istiyorum sorun değil isim konusu istatistiklerin süper olmuş dilerim birtanem o günlerden briinde yavrucugun seninle olmuştur Allah ım nasip etsin
n
26sı balım yum.günümAMIN bitanem ❤❤❤eksik olma melegim❤kuzum sende mi test yapcan birileri test yaoc5skmis yarin bende merak ettim senin yarin yumurtlama gununmu bal❤
Kiz ben sana diyorum ya suan gitsen herseyini gorursunde duyarsindaİnşallah kuzumm bekliyorm valla sabırsızlıkla. Şimdi başka bi topikde gezinrken okudum 10000 üzeri beta da kalp atışları duyuluyormş
Degerlendir balimmm senide bu ay hamis yazayim INŞALLAH cok AMIN❤26sı balım yum.günüm
❤❤❤❤AMİNNN❤❤❤❤İNŞALLAH kuzummm benimDegerlendir balimmm senide bu ay hamis yazayim INŞALLAH cok AMIN❤
Kuzummm test mi yapcaksin yarinnn cok heyecanliii ❤❤Hamisler ve hamis olmak isteyenler nasiliz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?