ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH ❤❤❤İnşallah kuzummm güzel haberi ver bize rabbim nasip etsin bizlere inşallahh
Balım sen nasılsın bugün bizden uzak kaldın tatlım ❤❤❤
İyileşiyimde balım gidecm inşallah bide ben troid konteolü için ocağın 9 una sıra aldm geç olurmu dr. 10 gün snra baktr demşdi ama o güne sıra aldmKiz ben sana diyorum ya suan gitsen herseyini gorursunde duyarsinda
Aynen kuzu ya burası olmasa kendimi eksik hissediyorum çok kısa zamanda güzel arkadaşlıklar dostluklar kurduk aramızda kopmayacak bir bağ oluştu ❤❤❤Kuzular sizi cok ozlemisimm ALLAH tan eski kablo vardıda oldu modermm yoksa napardimmmm benn cok sukur iyiki sizler varsiniz can yoldaslarim❤❤❤❤
Ah kuzum bende buguun bostuu sizsiz kuzum bir anda net gitti kurcaladim anlamadim modemi esim isteydi onu bekledim oda bakti kablodan dedi yemek filan yedik cay ictik aklima eski bi kablo daha var diye geldi otururken sonra evi darmadagin ettim kabloyu bulayim diye diye buldum esim yaptı kuzum bende hemen buraya geldimmmmBalım sen nasılsın bugün bizden uzak kaldın tatlım ❤❤❤
Kuzummm benmde paketm btti ya ne zamn kntr yüklerm blmiyrm eşimden bağlanıyrmKuzular sizi cok ozlemisimm ALLAH tan eski kablo vardıda oldu modermm yoksa napardimmmm benn cok sukur iyiki sizler varsiniz can yoldaslarim❤❤❤❤
9 ocakta kac gun olmus olcak?kuzum neyin var???❤İyileşiyimde balım gidecm inşallah bide ben troid konteolü için ocağın 9 una sıra aldm geç olurmu dr. 10 gün snra baktr demşdi ama o güne sıra aldm
Bin şükür kuzum❤Aynen kuzu ya burası olmasa kendimi eksik hissediyorum çok kısa zamanda güzel arkadaşlıklar dostluklar kurduk aramızda kopmayacak bir bağ oluştu ❤❤❤
Gerçekten mi kuzuuu ya gekemicekmisin yoksaKuzummm benmde paketm btti ya ne zamn kntr yüklerm blmiyrm eşimden bağlanıyrm
Ah kuzum bende buguun bostuu sizsiz kuzum bir anda net gitti kurcakaladim anlamadim modemi esim.isteydi onu bekledim.oda bakti kablodan dedi yemek gilan yedik ca ictik aklima eski bi kablo daha var diye geldi otururken sonra evi darmadagin ettim kabloyu bulayim diye diye buldum esim yaptı kuzum bende hemen buraya geldimmmm
Siz hersey deger size kavusmak icinnn elimden geleni yaptimmmdesene bizim yüzümüzden evi darmağın dağın ettin
Troid birqz yüksek çıkmşdıyq balım 10 gün sonrası ayın 2 sine geliyodu normalde ama benn 9 una bulabldm 16 gün snra olmş olacak9 ocakta kac gun olmus olcak?kuzum neyin var???❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?