❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzular sizi cok ozlemisimm ALLAH tan eski kablo vardıda oldu modermm yoksa napardimmmm benn cok sukur iyiki sizler varsiniz can yoldaslarim❤❤❤❤

Kuzular sizi cok ozlemisimm ALLAH tan eski kablo vardıda oldu modermm yoksa napardimmmm benn cok sukur iyiki sizler varsiniz can yoldaslarim❤❤❤❤
Aynen kuzu ya burası olmasa kendimi eksik hissediyorum çok kısa zamanda güzel arkadaşlıklar dostluklar kurduk aramızda kopmayacak bir bağ oluştu ❤❤❤

Balım sen nasılsın bugün bizden uzak kaldın tatlım ❤❤❤
Ah kuzum bende buguun bostuu sizsiz kuzum bir anda net gitti kurcaladim anlamadim modemi esim isteydi onu bekledim oda bakti kablodan dedi yemek filan yedik cay ictik aklima eski bi kablo daha var diye geldi otururken sonra evi darmadagin ettim kabloyu bulayim diye diye buldum esim yaptı kuzum bende hemen buraya geldimmmm

desene bizim yüzümüzden evi darmağın dağın ettin

Pazartesi caya misafm var kuzular muffin yapayim diyorum gu gibi degil normal oturma cerez cay muffin kekler baksa ne yapsam yemek yiyip gelincek luzular yani sadece caya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…