Kuzum doktor 10 gun diyosa keske 2sinde gdeblseydin balim yokmu hic musait saat 2sndeTroid birqz yüksek çıkmşdıyq balım 10 gün sonrası ayın 2 sine geliyodu normalde ama benn 9 una bulabldm 16 gün snra olmş olacak
Oyyy seviyorum seni ballım benim kalbi yüreği güzel kuzum ❤❤Siz hersey deger size kavusmak icinnn elimden geleni yaptimmm
Akşamları burdaym kuzum bugn akşamıda zor ettm ztn tersine eşimde geç geldiii patlycakdm stresten burun tıkanıklığıda cabasıGerçekten mi kuzuuu ya gekemicekmisin yoksabak sali test yapcammm gell beni yalniz bırakma
Onu biliyorum kuzum ben baska hastalandin grip gibi sandim korktum ❤Troid birqz yüksek çıkmşdıyq balım 10 gün sonrası ayın 2 sine geliyodu normalde ama benn 9 una bulabldm 16 gün snra olmş olacak
Hamilelikte varmis burun tikanikligi kuzu❤ bende kuzu burasi olmayinca bombos oluyor❤ aksamlari gel ama olurmu kuzuAkşamları burdaym kuzum bugn akşamıda zor ettm ztn tersine eşimde geç geldiii patlycakdm stresten burun tıkanıklığıda cabası
Sagol melegim bende seni cok seviyorum❤❤❤❤Oyyy seviyorum seni ballım benim kalbi yüreği güzel kuzum ❤❤
2 sine hiç sıra yok balım aslnda dr da ne dediğini bilmiyodu bence ilk gitdiğimde 3 hafta dedi ultrasyn guatr sonucu sonuçda temiz çıkdı şükür de göstermeye gtdiğim de 10 gün dediKuzum doktor 10 gun diyosa keske 2sinde gdeblseydin balim yokmu hic musait saat 2snde
Hazır yufkadan börek yapabilirsin tatlım çokda yorma kendini kuzum ya hamişsen tatlımPazartesi caya misafm var kuzular muffin yapayim diyorum gu gibi degil normal oturma cerez cay muffin kekler baksa ne yapsam yemek yiyip gelincek luzular yani sadece caya
Gelmem mi kuzum eşim geldi el yüz yıkamaya gitti ben deli gibi tlefn soruyorm intrnete bağlanmak içinHamilelikte varmis burun tikanikligi kuzu❤ bende kuzu burasi olmayinca bombos oluyor❤ aksamlari gel ama olurmu kuzu
Kuzum ozaman 9nda mutlaka git kuzum sonucta bi 5 gun geciyor guatr cok sukur temiz cikmisti2 sine hiç sıra yok balım aslnda dr da ne dediğini bilmiyodu bence ilk gitdiğimde 3 hafta dedi ultrasyn guatr sonucu sonuçda temiz çıkdı şükür de göstermeye gtdiğim de 10 gün dedi
Oyy yerim seniiiiGelmem mi kuzum eşim geldi el yüz yıkamaya gitti ben deli gibi tlefn soruyorm intrnete bağlanmak içinburun tıkanıklığım gripten canım yaa
Ay agzindan bal damliyor balimm❤ yerim seniiii❤INŞALLAH❤ kuzum simdi 8de gekckeler 6bucukta yrmek yiio gelcekler ya borek kek bide salata tutu bisi yapsam yenmez diye dusunuyorum cunku yemegimizi yicez sadece caya dediler yemegin usune borek kesk salata yenir mi ki kuzum acaba muffin kekle bide baska bi tatlimi yapsamHazır yufkadan börek yapabilirsin tatlım çokda yorma kendini kuzum ya hamişsen tatlım
Kuzum bak salı testi yapıyosn akşama kadr çok konuşursunuz ben takip edemem bana özelden hemen resm atıyosn bağlandğmda direk görüyorum tamam mı dualarmda sennle balımm inşallah sende bize katılacaksın :* :* :*Oyy yerim seniiiikiyamam ben sana gecmis olsun bitanem dikkat et guzel anne kendine ❤
Cok AMIn kuzummmm❤ ALLAH razi olsun kardesim❤Tamam bal kopugum hemen özelden sana atarim balimmm ama sende gel olurmuu sana ihtiyacim var seni cok seviyorummmm bennn❤❤❤❤Kuzum bak salı testi yapıyosn akşama kadr çok konuşursunuz ben takip edemem bana özelden hemen resm atıyosn bağlandğmda direk görüyorum tamam mı dualarmda sennle balımm inşallah sende bize katılacaksın :* :* :*
Yemeğin üstüne hepsi çok aslında kuzummm amaaan hazır al koy balım ayyy ne bilim valla şu ara kendini sakınsan kuzum hiç uğraşmasan olmazmı yorma kendini aaaa kızıyorum sana ❤❤❤Ay agzindan bal damliyor balimm❤ yerim seniiii❤INŞALLAH ❤ kuzum simdi 8de gekckeler 6bucukta yrmek yiio gelcekler ya borek kek bide salata tutu bisi yapsam yenmez diye dusunuyorum cunku yemegimizi yicez sadece caya dediler yemegin usune borek kesk salata yenir mi ki kuzum acaba muffin kekle bide baska bi tatlimi yapsam
İyi geceler hayatım öpüyorum kocaman iyi uykular hamiş sultanım benimBen şimdi yatıyorm canlarımm öpüldünüz allaha emant olun sabaha iyilşmiş olurum inşallah 1 2 güne de tl yüklemesi yaparm özliycem sizleriii
Oh suoer olur konturunu yuklersin balimmm❤Tamam bitanem uyu guzelce dinlen INŞALLAH hemen iyilesirsin hamis sultan ❤❤❤ hayirli geceler kardesimBen şimdi yatıyorm canlarımm öpüldünüz allaha emant olun sabaha iyilşmiş olurum inşallah 1 2 güne de tl yüklemesi yaparm özliycem sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?