❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Troid birqz yüksek çıkmşdıyq balım 10 gün sonrası ayın 2 sine geliyodu normalde ama benn 9 una bulabldm 16 gün snra olmş olacak
Kuzum doktor 10 gun diyosa keske 2sinde gdeblseydin balim yokmu hic musait saat 2snde

Akşamları burdaym kuzum bugn akşamıda zor ettm ztn tersine eşimde geç geldiii patlycakdm stresten burun tıkanıklığıda cabası
Hamilelikte varmis burun tikanikligi kuzu❤ bende kuzu burasi olmayinca bombos oluyor❤ aksamlari gel ama olurmu kuzu

Pazartesi caya misafm var kuzular muffin yapayim diyorum gu gibi degil normal oturma cerez cay muffin kekler baksa ne yapsam yemek yiyip gelincek luzular yani sadece caya
Hazır yufkadan börek yapabilirsin tatlım çokda yorma kendini kuzum ya hamişsen tatlım

2 sine hiç sıra yok balım aslnda dr da ne dediğini bilmiyodu bence ilk gitdiğimde 3 hafta dedi ultrasyn guatr sonucu sonuçda temiz çıkdı şükür de göstermeye gtdiğim de 10 gün dedi
Kuzum ozaman 9nda mutlaka git kuzum sonucta bi 5 gun geciyor guatr cok sukur temiz cikmisti

Hazır yufkadan börek yapabilirsin tatlım çokda yorma kendini kuzum ya hamişsen tatlım
Ay agzindan bal damliyor balimm❤ yerim seniiii❤INŞALLAH❤ kuzum simdi 8de gekckeler 6bucukta yrmek yiio gelcekler ya borek kek bide salata tutu bisi yapsam yenmez diye dusunuyorum cunku yemegimizi yicez sadece caya dediler yemegin usune borek kesk salata yenir mi ki kuzum acaba muffin kekle bide baska bi tatlimi yapsam

Oyy yerim seniiii kiyamam ben sana gecmis olsun bitanem dikkat et guzel anne kendine ❤
Kuzum bak salı testi yapıyosn akşama kadr çok konuşursunuz ben takip edemem bana özelden hemen resm atıyosn bağlandğmda direk görüyorum tamam mı dualarmda sennle balımm inşallah sende bize katılacaksın :* :* :*

Selam arkadaslar. Su anda burasi oldugu icin burde burada paylasayim dedim.

Ben bu ay ilk defa klomen kullandim. Son bat 23 kasimdi ve bu bati gecelu 6 gun oluyor. Bat gunu hamilelik testi yaptim negatifti. Bugun dijital test yaptim sabah ilk idrarimle ve yanlislikla elimsen dustu ve bozdum testi. Internette testin icini kirip cizgilere bakani okudum ama oyle bisey aklima gelmedi. Burda noelden dolayi heryer kapali. 2 gundur adet denemicek biseylwr geliyor. Sizce olahilirmi biseyler?

Cok AMIn kuzummmm❤ ALLAH razi olsun kardesim❤Tamam bal kopugum hemen özelden sana atarim balimmm ama sende gel olurmuu sana ihtiyacim var seni cok seviyorummmm bennn❤❤❤❤

Yemeğin üstüne hepsi çok aslında kuzummm amaaan hazır al koy balım ayyy ne bilim valla şu ara kendini sakınsan kuzum hiç uğraşmasan olmazmı yorma kendini aaaa kızıyorum sana ❤❤❤

Ben şimdi yatıyorm canlarımm öpüldünüz allaha emant olun sabaha iyilşmiş olurum inşallah 1 2 güne de tl yüklemesi yaparm özliycem sizleriii
Oh suoer olur konturunu yuklersin balimmm❤Tamam bitanem uyu guzelce dinlen INŞALLAH hemen iyilesirsin hamis sultan ❤❤❤ hayirli geceler kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…