❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Cok AMIn kuzummmm❤ ALLAH razi olsun kardesim❤Tamam bal kopugum hemen özelden sana atarim balimmm ama sende gel olurmuu sana ihtiyacim var seni cok seviyorummmm bennn❤❤❤❤
Benmde sizlere ihtiyacm var bitanemm bende senii çok seviyorumm iyiki tanıdım sizleriii canlarımm iyi geceler allah rahatlık versinnn

Yemeğin üstüne hepsi çok aslında kuzummm amaaan hazır al koy balım ayyy ne bilim valla şu ara kendini sakınsan kuzum hiç uğraşmasan olmazmı yorma kendini aaaa kızıyorum sana ❤❤❤
Yerim seni kizmasi bile tatliii aynen kuzu hazir tatli alayim en guzeliii

Sende icini acabildin mi canim testin?

Yerim seni kizmasi bile tatliii aynen kuzu hazir tatli alayim en guzeliii
Evet işte bu ya kendini hırpalama yorma öğren çift çizgiyi ondan sonra kimi ağırlıyorsan ağırla kuzum beni strese sokma canım panik atak var bende yoksa paniğim atağa geçer ❤

Evet işte bu ya kendini hırpalama yorma öğren çift çizgiyi ondan sonra kimi ağırlıyorsan ağırla kuzum beni strese sokma canım panik atak var bende yoksa paniğim atağa geçer ❤
Tamam bitanem yormam kendini ❤❤❤ kuzumm agrilarin gecti dimi

Allahıma bin şükür kuzum geçti ama vurduğum yerde çok hafif bi acı kaldı oda normal zaten zamanla geçecek inşallah balıııııımmmm❤❤❤
Oh cok sukur kuzum ucuz atlattin derler ya aman dikkat et kuzum abdestini dus yerinde al bende lavobadan almicam daha kayip duseriz diye korkuyorum ❤

Daha az once buraya yazmadan okudum birisinin oyle yaptigini. O ihtimal suya dustu. Evde degilim simdi anneme geldim ve heryer kapali. Sabah hemen kalkip benzinlikten almayi deneyecegiz.
İnşallah hamişsindir canım testi yapınca bizede haber verirsen mutlu oluruz

Afitab_ canim olabilir iNŞALLAH hamilesindir keske bi testin daha olsaydı
Kendime soz vermistim. Elimdeki en son testi kullandiktan ve negatif gordukten sonra birdaha test yapip moralimi bozmayacagim.
Senelerdir degil ama aylardir ugrasiyoruz ve magmen dinlenmem gerekiyor dedim ve galiba vazgecip hamile kalan gillerden olcam.?

Canım moralini bozma iyi veya kötü her ne olursa olsun kendini bırakma vermediyse rabbim hayırsız bi vakit olduğu içindir vermemiştir verirsede şükret hayırlı bi vakitki hamişsindir canım

Seskes balimmm ben simdi uyuyorum hos sohbetin icin cok tesekkur ederim balimmm senden kopmak cok zorrr seviliyorsun bitanem hayirli geceler cok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…