Benmde sizlere ihtiyacm var bitanemm bende senii çok seviyorumm iyiki tanıdım sizleriii canlarımm iyi geceler allah rahatlık versinnnCok AMIn kuzummmm❤ ALLAH razi olsun kardesim❤Tamam bal kopugum hemen özelden sana atarim balimmm ama sende gel olurmuu sana ihtiyacim var seni cok seviyorummmm bennn❤❤❤❤
Yerim seni kizmasi bile tatliii aynen kuzu hazir tatli alayim en guzeliiiYemeğin üstüne hepsi çok aslında kuzummm amaaan hazır al koy balım ayyy ne bilim valla şu ara kendini sakınsan kuzum hiç uğraşmasan olmazmı yorma kendini aaaa kızıyorum sana ❤❤❤
Sagol bitanemmmsende iyiki varsin hayirli gecelerBenmde sizlere ihtiyacm var bitanemm bende senii çok seviyorumm iyiki tanıdım sizleriii canlarımm iyi geceler allah rahatlık versinnn
Sağol bebeğimmm sanada iyi geceler sende sabahı değerlendr ocakda katıl bize canımmm kocaman kocaman öpüldün allaha emanet ol.İyi geceler hayatım öpüyorum kocaman iyi uykular hamiş sultanım benim
Sende icini acabildin mi canim testin?Selam arkadaslar. Su anda burasi oldugu icin burde burada paylasayim dedim.
Ben bu ay ilk defa klomen kullandim. Son bat 23 kasimdi ve bu bati gecelu 6 gun oluyor. Bat gunu hamilelik testi yaptim negatifti. Bugun dijital test yaptim sabah ilk idrarimle ve yanlislikla elimsen dustu ve bozdum testi. Internette testin icini kirip cizgilere bakani okudum ama oyle bisey aklima gelmedi. Burda noelden dolayi heryer kapali. 2 gundur adet denemicek biseylwr geliyor. Sizce olahilirmi biseyler?
Evet işte bu ya kendini hırpalama yorma öğren çift çizgiyi ondan sonra kimi ağırlıyorsan ağırla kuzum beni strese sokma canım panik atak var bende yoksa paniğim atağa geçer ❤Yerim seni kizmasi bile tatliii aynen kuzu hazir tatli alayim en guzeliii
Tamam bitanem yormam kendini ❤❤❤ kuzumm agrilarin gecti dimiEvet işte bu ya kendini hırpalama yorma öğren çift çizgiyi ondan sonra kimi ağırlıyorsan ağırla kuzum beni strese sokma canım panik atak var bende yoksa paniğim atağa geçer ❤
Allahıma bin şükür kuzum geçti ama vurduğum yerde çok hafif bi acı kaldı oda normal zaten zamanla geçecek inşallah balıııııımmmm❤❤❤Tamam bitanem yormam kendini ❤❤❤ kuzumm agrilarin gecti dimi
Daha az once buraya yazmadan okudum birisinin oyle yaptigini. O ihtimal suya dustu. Evde degilim simdi anneme geldim ve heryer kapali. Sabah hemen kalkip benzinlikten almayi deneyecegiz.Sende icini acabildin mi canim testin?
Oh cok sukur kuzum ucuz atlattin derler ya aman dikkat et kuzum abdestini dus yerinde al bende lavobadan almicam daha kayip duseriz diye korkuyorum ❤Allahıma bin şükür kuzum geçti ama vurduğum yerde çok hafif bi acı kaldı oda normal zaten zamanla geçecek inşallah balıııııımmmm❤❤❤
Sen yabancı ulkede mi yasyosun canimDaha az once buraya yazmadan okudum birisinin oyle yaptigini. O ihtimal suya dustu. Evde degilim simdi anneme geldim ve heryer kapali. Sabah hemen kalkip benzinlikten almayi deneyecegiz.
İnşallah hamişsindir canım testi yapınca bizede haber verirsen mutlu oluruzDaha az once buraya yazmadan okudum birisinin oyle yaptigini. O ihtimal suya dustu. Evde degilim simdi anneme geldim ve heryer kapali. Sabah hemen kalkip benzinlikten almayi deneyecegiz.
Kendime soz vermistim. Elimdeki en son testi kullandiktan ve negatif gordukten sonra birdaha test yapip moralimi bozmayacagim.
Biz esimle Almanyadayiz kendi annemler Hollandada. Simdi annemdeyiz ve Trden kuzenim de geldi herkes simdi burda kal diyor.Sen yabancı ulkede mi yasyosun canim
Kız kaysam gam yemicem ayağımı lavabodan alamadım ya çam gibi devrildimOh cok sukur kuzum ucuz atlattin derler ya aman dikkat et kuzum abdestini dus yerinde al bende lavobadan almicam daha kayip duseriz diye korkuyorum ❤
Alemsin Kuzum ya gece gece guldun beni kiyamam ben sanaKız kaysam gam yemicem ayağımı lavabodan alamadım ya çam gibi devrildim
INŞALLAH yarin test bulursun canimm hadi hayirli haberlerle gelBiz esimle Almanyadayiz kendi annemler Hollandada. Simdi annemdeyiz ve Trden kuzenim de geldi herkes simdi burda kal diyor.
Canım moralini bozma iyi veya kötü her ne olursa olsun kendini bırakma vermediyse rabbim hayırsız bi vakit olduğu içindir vermemiştir verirsede şükret hayırlı bi vakitki hamişsindir canımKendime soz vermistim. Elimdeki en son testi kullandiktan ve negatif gordukten sonra birdaha test yapip moralimi bozmayacagim.
Senelerdir degil ama aylardir ugrasiyoruz ve magmen dinlenmem gerekiyor dedim ve galiba vazgecip hamile kalan gillerden olcam.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?