İyi geceler iyi uykular bitanem asıl ben teşekkür ederim seninle sohbett etmekde bana keyif ve mutluluk huzur veriyor hayatımSeskes balimmm ben simdi uyuyorum hos sohbetin icin cok tesekkur ederim balimmm senden kopmak cok zorrr seviliyorsun bitanem hayirli geceler cok öpüyorum
İyi geceler iyi uykular bitanem asıl ben teşekkür ederim seninle sohbett etmekde bana keyif ve mutluluk huzur veriyor hayatım
Kuzumm bende çok sevindim erken uyuyabilmeme :) biraz önce bütün gün birşey yememiş gibi uyandım 2 lokma birşey atıştırıp yatıcam umarım yine uyuyabilirim :) sende özlettin kendini Allaaah tan yedek kablo varmışşş
Kuzum bende de var perisan haldeyim
Iki buklum olmusum ya
Sağ salim alalım bebişlerimizi kucagımıza canımAy sormaaa aman acliktan elim ayagim titriyo ya gazda oluyo yorgunluk uyku halide war hepimizde oleyiz walla
MasalimmmKuzum icinden düşün larar ver kuzum ben dayaanmiyorum 27sinde yapicam ama sen biraz dahaa beklerim dersen sende 29nda yap garanti olsun
6 gun varken silik cikti canim ama umidim kirildi benm bilmiyrm cevremdeki herkes cok istedhm icin goruyormusmusum cok istedhm icin oyle silik cikiyormusmus kipkirmizi olmasi lazimmismis ikinci cizginin.evdeki butun ovu testlerini yaptim onlarda full pozitif@dilekylmz22 kuzum senin 1 haftaya oncesinden silikte olsa cikti dimi? Senin batada bisi kalmamis❤❤
Benim kaynanam hasta kuzum gelen giden ancak vakit bulunca giriyorum balimFazla giremiyorum kuzuu sende yoksun bu aralar
Sen beni hiiiic sorma sana küstüm ben :)Umya balımmm özledimmm seni yaaa bnde seviyormm senii bitanemm
Yerim seniii birtanem bir tulu karsilasamadik 2 gundur :)Umya kuzum bizim icin paylaştığın o resim cok anlamlii yuregi guzel bitanecik kardesim seviyorum senii iyiki tanidim seni❤❤
İnsallh canm bugn 32. Günm bisi yok haa gün içinde takipteyim olmazsam o zamn süpheye düsücemEvet yaa bak benceSeskes , M mmavi_21 @ipek eylul kalplerasi aklıma daha gelmedi güzel test sonuçlarının fotolarını atacaklar
Aysanaaa yatigin yesti6 gun varken silik cikti canim ama umidim kirildi benm bilmiyrm cevremdeki herkes cok istedhm icin goruyormusmusum cok istedhm icin oyle silik cikiyormusmus kipkirmizi olmasi lazimmismis ikinci cizginin.evdeki butun ovu testlerini yaptim onlarda full pozitif
Kiz bi test yap dowucem seniİnsallh canm bugn 32. Günm bisi yok haa gün içinde takipteyim olmazsam o zamn süpheye düsücem
Gunaydinn ball bep full bebek bakim uyku hali dewamGuuunaydinn en guzel topigim guzel hatunlari
Nasilsiniz bakalim
Pazari nasil degerlendireceksinoz :)
Adetin,kac gun gectiKizlar ben yine tek cizgiyi gordum rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin zamani gelince olur insallah merakta kalmayin diye yaziim dedim
Bugundu canimAdetin,kac gun gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?