- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
Kiz hemen salma ben pozitifi adeetten 15gun,sonra gordumBugundu canim
Kuzum kac gun gectiKızlar sabah test yaptım negatif çıktı
İki geçti bugunle canım yaKuzum kac gun gecti
Benim 15gun gecti pozitifi ole gordumİki geçti bugunle canım ya
Sagol fistigimKuzumm bende çok sevindim erken uyuyabilmeme :) biraz önce bütün gün birşey yememiş gibi uyandım 2 lokma birşey atıştırıp yatıcam umarım yine uyuyabilirim :) sende özlettin kendini Allaaah tan yedek kablo varmışşş
Kuzum cok yeme ozmn ishal seni halsiz düşürurHamileyken turşu yediğimde ishal oluyorm kızlar dün kabız gibiydim devrelerim yanıcak bu değişkenlikle
Ciddi misin ne bilim dünyasına gece kızlar sabah yap çıkar deyince yaptım ama neyse bakalım bir hafta geçsin ama pek belırtım yok ŞuanBenim 15gun gecti pozitifi ole gordum
Sen nasisin sekerparem benimKuzum cok yeme ozmn ishal seni halsiz düşürur
Yapma kuzum ya yazini okuyunca cok üzüldüm stresten erken oldun sanirim balimmm ama uzme tatli canini bitanem nasip kismet öbür aya INŞALLAH olur bitanemMasalimmmdemin adet oldum ya oturdum aglıyorum sinirden günü de tutturduk ama olmadı yine ya off
Bi birakin gecsin bi kac gun doktorlar bile bi hafta sonra yapun die tabi biz dayanirmiyizCiddi misin ne bilim dünyasına gece kızlar sabah yap çıkar deyince yaptım ama neyse bakalım bir hafta geçsin ama pek belırtım yok Şuan
Canim gec dollenme oldugu zaman olabiliyor regli olana kadar sansin var demektirCiddi misin ne bilim dünyasına gece kızlar sabah yap çıkar deyince yaptım ama neyse bakalım bir hafta geçsin ama pek belırtım yok Şuan
Bal köpüğüm cok şükür sen nasilsin hamis sultan❤Sen nasisin sekerparem benim
Hic sorma kuzum yaaYerim seniii birtanem bir tulu karsilasamadik 2 gundur :)
Kız seninki 15 geçmis anca pozitifi görmüsün yaKiz bi test yap dowucem seni
Ay ne bilim,dahada doktora gitmedim ya icim pekte rahat deil acikcasiBal köpüğüm cok şükür sen nasilsin hamis sultan❤
Temizlik kuzumGuuunaydinn en guzel topigim guzel hatunlari
Nasilsiniz bakalim
Pazari nasil degerlendireceksinoz :)
Aynen ya hiç sabır yok maşallah bizde 15 tatili beklemem lazım memlekete gidip yaparız artık kan tahlili falan tabi hasta olmazsam :)Bi birakin gecsin bi kac gun doktorlar bile bi hafta sonra yapun die tabi biz dayanirmiyiz
Ya sen onlara bakma kuzum sonucta olmayinca hic cizgi cikmiyor senin cikmis hemde 1 hafta kala silik olmasi normal balim sen kafani takma INŞALLAH hamissindir❤6 gun varken silik cikti canim ama umidim kirildi benm bilmiyrm cevremdeki herkes cok istedhm icin goruyormusmusum cok istedhm icin oyle silik cikiyormusmus kipkirmizi olmasi lazimmismis ikinci cizginin.evdeki butun ovu testlerini yaptim onlarda full pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?