Kiz her bisey hisettigimde kostum tuvalete akinti allah allah ne adet oluyorum ne hamileyim walla az daha kafayi yiyodumunda cift cizgiyi gorunce sular duruldu :)Kız seninki 15 geçmis anca pozitifi görmüsün yanegatif görcem yine diye çok korkuyorm canım ya en çok gecikmem 32. Ne kadar olmustu o yüzden bu gün önemli benim için olmazsam öyle düsünmeye baslıcam suan hep hasta olcam die kendime umut yaratmıyorum düsünmemeye çalısıyrm
Canim test yapmalisinİnsallh canm bugn 32. Günm bisi yok haa gün içinde takipteyim olmazsam o zamn süpheye düsücem
Kiz burda neyazdinmm anlamadim yaAysanaaa yatigin yesti
Kuzum regli olana kadar sans devam ediyor bitanem ❤Kizlar ben yine tek cizgiyi gordum rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin zamani gelince olur insallah merakta kalmayin diye yaziim dedim
Walla galiba ay yapsana testi demisim benim telefon skntili ya dewamli yanlis yaziliyoKiz burda neyazdinmm anlamadim ya
İnşallah canım çok istiyorum bakalım hayırlısıCanim gec dollenme oldugu zaman olabiliyor regli olana kadar sansin var demektir
Gecmis olsun canimGunaydinnnn cok hastayimcanlar yapmicam test ztn acillik olurum orda kan alirlar
İnsallh bende görürm canım bugünü de atlatırsam sabah yapıcam ilk idrar ile normal ucuz testlerden var elimde çıkarmı ki 33. Gün oluo yarınKiz her bisey hisettigimde kostum tuvalete akinti allah allah ne adet oluyorum ne hamileyim walla az daha kafayi yiyodumunda cift cizgiyi gorunce sular duruldu :)
Ama hamile olursan uzun yol tehlikeli olabiliyo doktorundan izin almam laximAynen ya hiç sabır yok maşallah bizde 15 tatili beklemem lazım memlekete gidip yaparız artık kan tahlili falan tabi hasta olmazsam :)
Kuzum nezman gidiceksin❤Ay ne bilim,dahada doktora gitmedim ya icim pekte rahat deil acikcasi
Kiz dene bitanesini,hemen ne sabirlisin ya ben olsam simdi coktan yapmistim fark etmiyo ucuz pahali hepsi,ayni kuzumİnsallh bende görürm canım bugünü de atlatırsam sabah yapıcam ilk idrar ile normal ucuz testlerden var elimde çıkarmı ki 33. Gün oluo yarın
Diyorum kese gorunmez biraz hcg artsin gitmisken kesede kalp atisida gorunsunKuzum nezman gidiceksin❤
Valla kuzu hele ben dayanamiyorumm balKiz dene bitanesini,hemen ne sabirlisin ya ben olsam simdi coktan yapmistim fark etmiyo ucuz pahali hepsi,ayni kuzum
INŞALLAH kuzum benimmmİnşallah canım çok istiyorum bakalım hayırlısı
ne yazdin kuzu anlamadim atsana yaptign testi sanirim gebelik testinu miAysanaaa yatigin yesti
Çok uzun yol değil aslında 1.5 saat sürüyorda. Burda doktor yok canım ılce olduğu için kadın doğum Uzmanı yokAma hamile olursan uzun yol tehlikeli olabiliyo doktorundan izin almam laxim
Anladim kuzum bi zmaan somra hayrkisyla gidersin INŞALLAH kalp atisinida duyarsin sagliklica kuzum❤Diyorum kese gorunmez biraz hcg artsin gitmisken kesede kalp atisida gorunsun
ne bilim guzelim ya iyice canim sikildi dun ve bugun temizlk yapmiyrdm tam emin olana kadar hatta annemlede konusmtk hamile kalirsam haftasonlari gelip i yapacakti ilk 3 ay tedbir amacli bugun biraktm herseyi oturdm temizlk yaptim vallah varsada vardr bekliycm bakalm adet olcam gibi geliyo hep bi islaklik afedersin akinti sari sari memeler aldi basini gidiyo kismet bakalmYa sen onlara bakma kuzum sonucta olmayinca hic cizgi cikmiyor senin cikmis hemde 1 hafta kala silik olmasi normal balim sen kafani takma INŞALLAH hamissindir❤
Hakkında hayırlısı canım aynen benide bu ay eşim heveslendırdı sabah yaptım testi negatif çıktı ama daha iki gün gectı Rabbim hayırlısı nin versin inşallah hamıleyızdırKizlar selam yine ben.
Benzinlige daha gitmedim test almaya ama tuvakete guttigimde dunden biraz daha yogun adet kirmizisi da degil okudugum ustune gorme sekli de degil. Ben vazgectum test yapmaktan siz ne dersiniz? Yani esim normalde uzuluyorum diye hamile oldugumu dusundurtmezdi. Bu sefer o heveslendirdi. Canim ben hamilesin diye dusunuyorum bu sefer felan deyince ben umitlendim bayaa.
Daha dun aksama kadar goguslerim felan cok hassasdi. Yani uclari koyulmamisti ama uclari catlicak gibi aciyordu.
Neyse siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?