❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kiz her bisey hisettigimde kostum tuvalete akinti allah allah ne adet oluyorum ne hamileyim walla az daha kafayi yiyodumunda cift cizgiyi gorunce sular duruldu :)

Kiz her bisey hisettigimde kostum tuvalete akinti allah allah ne adet oluyorum ne hamileyim walla az daha kafayi yiyodumunda cift cizgiyi gorunce sular duruldu :)
İnsallh bende görürm canım bugünü de atlatırsam sabah yapıcam ilk idrar ile normal ucuz testlerden var elimde çıkarmı ki 33. Gün oluo yarın

İnsallh bende görürm canım bugünü de atlatırsam sabah yapıcam ilk idrar ile normal ucuz testlerden var elimde çıkarmı ki 33. Gün oluo yarın
Kiz dene bitanesini,hemen ne sabirlisin ya ben olsam simdi coktan yapmistim fark etmiyo ucuz pahali hepsi,ayni kuzum

Ya sen onlara bakma kuzum sonucta olmayinca hic cizgi cikmiyor senin cikmis hemde 1 hafta kala silik olmasi normal balim sen kafani takma INŞALLAH hamissindir❤
ne bilim guzelim ya iyice canim sikildi dun ve bugun temizlk yapmiyrdm tam emin olana kadar hatta annemlede konusmtk hamile kalirsam haftasonlari gelip i yapacakti ilk 3 ay tedbir amacli bugun biraktm herseyi oturdm temizlk yaptim vallah varsada vardr bekliycm bakalm adet olcam gibi geliyo hep bi islaklik afedersin akinti sari sari memeler aldi basini gidiyo kismet bakalm

Kizlar selam yine ben.

Benzinlige daha gitmedim test almaya ama tuvakete guttigimde dunden biraz daha yogun adet kirmizisi da degil okudugum ustune gorme sekli de degil. Ben vazgectum test yapmaktan siz ne dersiniz? Yani esim normalde uzuluyorum diye hamile oldugumu dusundurtmezdi. Bu sefer o heveslendirdi. Canim ben hamilesin diye dusunuyorum bu sefer felan deyince ben umitlendim bayaa.
Daha dun aksama kadar goguslerim felan cok hassasdi. Yani uclari koyulmamisti ama uclari catlicak gibi aciyordu.
Neyse siz ne dersiniz?

Hakkında hayırlısı canım aynen benide bu ay eşim heveslendırdı sabah yaptım testi negatif çıktı ama daha iki gün gectı Rabbim hayırlısı nin versin inşallah hamıleyızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…