❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yap bence canım inşallah çıkar benim daha çok erkendı.. Belirtilerin varmış pekı benim bu ay çok farklıydı ya
Canim benim bu ay cokzorgecti. Hastalandim 2 hafta ovulasyona denk gelsin diye calismaya gayret ettik. Yani doktorun migren sandigi bi bas agrm vardi 2 hafta boyunca. Sonra yatarak gecirdim gunleri. Birde kasimda esimin babasi vefat etti onun acisi ve taziye icin insanlari agarlarken acikcasi hic vucdumu dinlemedim.

Sadece gogus uclarim cokagriyor ve son 1 haftadir uyku istegi her an uyusam yani.

Valla inan benimde yumurtlama gununde sancılar başladı iki gün sürdü yuruyemedım resmen sonra 4_5 gün atesım cıktı bir yükseliyor bir düşüyor yemek yıyemedım caydan tıksındım bırhaftadan fazla çay ıcemedım şimdi bişey yok iyiyim belırtıde yok bilmiyorum ya hayırlısı

Ben artik kendimdenegatifgormeye alistim ama boyle yazan arkadaslarin hamile olmasini kendiminkinden cok istiyorum.

Canim! Insallah gonlune gore versin mevlam. Insallah hamilesindr!!!

Bu arada basınız sagolsun Rabbim rahmet etsin..Canim benimde aynen iki gün boyunca felaket bir baş ağrısı vardı ağlayacak dereceye geldim

Bu testin resmini hemen yaptiktan 10 dakka icinde mi cekmistin canim??
ilk yaptgmda cizgi belli belirsizdi resimde hic net cikmiyodu bin on dakika sonra cektim yine gozukmuyodu rengini degstrnce gozukmeye basladi.kendim testi karsima koydgmda gorebiliyrdm yani ama negatif diye kabul ettim ben

tugken @celine20 sizde test yapıcakmisiniz kuzular 27sindeymis batlariniz❤❤❤❤ cok heyecanlı hadi hayirli haberler gelin canlar INŞALLAH hamissinizdir❤
Günaydın canım yok yapmadan beklemedeyim ben. Zaten 2 gün kaldı ins. Olumludur . Allahım emeklerini dualarımızı kabul etsin herbirimizin

Ben artik kendimdenegatifgormeye alistim ama boyle yazan arkadaslarin hamile olmasini kendiminkinden cok istiyorum.

Canim! Insallah gonlune gore versin mevlam. Insallah hamilesindr!!!
İnşallah canım benim inşallah sende bende ve bekleyen isteyen herkesde hamıledır bende çok gördüm o negatıflerı inanılmaz zor biliyorum

ilk yaptgmda cizgi belli belirsizdi resimde hic net cikmiyodu bin on dakika sonra cektim yine gozukmuyodu rengini degstrnce gozukmeye basladi.kendim testi karsima koydgmda gorebiliyrdm yani ama negatif diye kabul ettim ben
Adet oncesiydi degilmi yanlis anlamadiysam. Bence hamilesindir ozaman. Su anda batgectmi ac gun var?
Benim arkadasim var 2 hamilelgini de 8 gun varkensen sendeki cizgi gibi cok hafifken ogrendi. Onun icin ben kendim de 6 gun kala hep bi yapar bakarim once. Tabi hic cikmadi ayri sey de. O yuzden umitsizlige kapilma derim.

Bu arada basınız sagolsun Rabbim rahmet etsin..Canim benimde aynen iki gün boyunca felaket bir baş ağrısı vardı ağlayacak dereceye geldim
Allah razi olsun. Ben burnumdan ates soluyordum canim ve 2 hafta oldum oldum dirildim. Hamile olabilirim diye ilac da almadim. Sana da cok gecmis olsun bu arada.

28 aralik bat 3 gunum var ben ovu testlernden suphelenipte yaptm ovu tetsleri 3 gundr arka arkaya pozitif verdi benm tumirtlama donemim 11 ila 15 arasydi degerlendrdk onu adete yakinda pozitf verince yapaym dedim ama gordugn gibi varla yok arasi etrafmdaki herkeste negatif dio gormek istedgm icin goruyomsm cok istedgm icin oyle cikiyoms bende umutlanmayi biraktm adet olmazsak anlasilcak canim hayirlisi artik

Allah razi olsun. Ben burnumdan ates soluyordum canim ve 2 hafta oldum oldum dirildim. Hamile olabilirim diye ilac da almadim. Sana da cok gecmis olsun bu arada.
Allah razı olsun canım zor bir ay olmuş senin için ama benim ortada bişey yokken böyle olması ve ilk defa başıma geldi bide eşim de sen ilk defa böyle oluyosun kesin hamilesin demesi ki hala öyle söylüyor benide umutlandırdı istediğiniz ne bilim

Ayy canim insallah bu ay yuzun guler gobisinin ici dolar. Guzel haberler alasin Insallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…