- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
gebelik testi bu canm ovularida atardm ama silmisimAysanaaa yatigin yesti
Yani sence test yapayimmi bende? Benimsimdi 7 gun gectiHakkında hayırlısı canım aynen benide bu ay eşim heveslendırdı sabah yaptım testi negatif çıktı ama daha iki gün gectı Rabbim hayırlısı nin versin inşallah hamıleyızdır
Yap bence canım inşallah çıkar benim daha çok erkendı.. Belirtilerin varmış pekı benim bu ay çok farklıydı yaYani sence test yapayimmi bende? Benimsimdi 6 gun gecti
Canim benim bu ay cokzorgecti. Hastalandim 2 hafta ovulasyona denk gelsin diye calismaya gayret ettik. Yani doktorun migren sandigi bi bas agrm vardi 2 hafta boyunca. Sonra yatarak gecirdim gunleri. Birde kasimda esimin babasi vefat etti onun acisi ve taziye icin insanlari agarlarken acikcasi hic vucdumu dinlemedim.Yap bence canım inşallah çıkar benim daha çok erkendı.. Belirtilerin varmış pekı benim bu ay çok farklıydı ya
Bu testin resmini hemen yaptiktan 10 dakka icinde mi cekmistin canim??gebelik testi bu canm ovularida atardm ama silmisim
Valla inan benimde yumurtlama gununde sancılar başladı iki gün sürdü yuruyemedım resmen sonra 4_5 gün atesım cıktı bir yükseliyor bir düşüyor yemek yıyemedım caydan tıksındım bırhaftadan fazla çay ıcemedım şimdi bişey yok iyiyim belırtıde yok bilmiyorum ya hayırlısıCanim benim bu ay cokzorgecti. Hastalandim 2 hafta ovulasyona denk gelsin diye calismaya gayret ettik. Yani doktorun migren sandigi bi bas agrm vardi 2 hafta boyunca. Sonra yatarak gecirdim gunleri. Birde kasimda esimin babasi vefat etti onun acisi ve taziye icin insanlari agarlarken acikcasi hic vucdumu dinlemedim.
Sadece gogus uclarim cokagriyor ve son 1 haftadir uyku istegi her an uyusam yani.
Valla inan benimde yumurtlama gununde sancılar başladı iki gün sürdü yuruyemedım resmen sonra 4_5 gün atesım cıktı bir yükseliyor bir düşüyor yemek yıyemedım caydan tıksındım bırhaftadan fazla çay ıcemedım şimdi bişey yok iyiyim belırtıde yok bilmiyorum ya hayırlısı
Bu arada basınız sagolsun Rabbim rahmet etsin..Canim benimde aynen iki gün boyunca felaket bir baş ağrısı vardı ağlayacak dereceye geldimValla inan benimde yumurtlama gununde sancılar başladı iki gün sürdü yuruyemedım resmen sonra 4_5 gün atesım cıktı bir yükseliyor bir düşüyor yemek yıyemedım caydan tıksındım bırhaftadan fazla çay ıcemedım şimdi bişey yok iyiyim belırtıde yok bilmiyorum ya hayırlısı
ilk yaptgmda cizgi belli belirsizdi resimde hic net cikmiyodu bin on dakika sonra cektim yine gozukmuyodu rengini degstrnce gozukmeye basladi.kendim testi karsima koydgmda gorebiliyrdm yani ama negatif diye kabul ettim benBu testin resmini hemen yaptiktan 10 dakka icinde mi cekmistin canim??
İnşallah canım benim inşallah sende bende ve bekleyen isteyen herkesde hamıledır bende çok gördüm o negatıflerı inanılmaz zor biliyorumBen artik kendimdenegatifgormeye alistim ama boyle yazan arkadaslarin hamile olmasini kendiminkinden cok istiyorum.
Canim! Insallah gonlune gore versin mevlam. Insallah hamilesindr!!!
Adet oncesiydi degilmi yanlis anlamadiysam. Bence hamilesindir ozaman. Su anda batgectmi ac gun var?ilk yaptgmda cizgi belli belirsizdi resimde hic net cikmiyodu bin on dakika sonra cektim yine gozukmuyodu rengini degstrnce gozukmeye basladi.kendim testi karsima koydgmda gorebiliyrdm yani ama negatif diye kabul ettim ben
Allah razi olsun. Ben burnumdan ates soluyordum canim ve 2 hafta oldum oldum dirildim. Hamile olabilirim diye ilac da almadim. Sana da cok gecmis olsun bu arada.Bu arada basınız sagolsun Rabbim rahmet etsin..Canim benimde aynen iki gün boyunca felaket bir baş ağrısı vardı ağlayacak dereceye geldim
28 aralik bat 3 gunum var ben ovu testlernden suphelenipte yaptm ovu tetsleri 3 gundr arka arkaya pozitif verdi benm tumirtlama donemim 11 ila 15 arasydi degerlendrdk onu adete yakinda pozitf verince yapaym dedim ama gordugn gibi varla yok arasi etrafmdaki herkeste negatif dio gormek istedgm icin goruyomsm cok istedgm icin oyle cikiyoms bende umutlanmayi biraktm adet olmazsak anlasilcak canim hayirlisi artikAdet oncesiydi degilmi yanlis anlamadiysam. Bence hamilesindir ozaman. Su anda batgectmi ac gun var?
Benim arkadasim var 2 hamilelgini de 8 gun varkensen sendeki cizgi gibi cok hafifken ogrendi. Onun icin ben kendim de 6 gun kala hep bi yapar bakarim once. Tabi hic cikmadi ayri sey de. O yuzden umitsizlige kapilma derim.
Allah razı olsun canım zor bir ay olmuş senin için ama benim ortada bişey yokken böyle olması ve ilk defa başıma geldi bide eşim de sen ilk defa böyle oluyosun kesin hamilesin demesi ki hala öyle söylüyor benide umutlandırdı istediğiniz ne bilimAllah razi olsun. Ben burnumdan ates soluyordum canim ve 2 hafta oldum oldum dirildim. Hamile olabilirim diye ilac da almadim. Sana da cok gecmis olsun bu arada.
28 aralik bat 3 gunum var ben ovu testlernden suphelenipte yaptm ovu tetsleri 3 gundr arka arkaya pozitif verdi benm tumirtlama donemim 11 ila 15 arasydi degerlendrdk onu adete yakinda pozitf verince yapaym dedim ama gordugn gibi varla yok arasi etrafmdaki herkeste negatif dio gormek istedgm icin goruyomsm cok istedgm icin oyle cikiyoms bende umutlanmayi biraktm adet olmazsak anlasilcak canim hayirlisi artik
insallah canim aminAyy canim insallah bu ay yuzun guler gobisinin ici dolar. Guzel haberler alasin Insallah!
Dugun vardi cok usuttum halsizlik mide bulantisi agri yatiyorum anneme geldinGecmis olsun canimneyin var kuzum
Kizlarrrrrrrr huhhuuuuuuuKiz burda neyazdinmm anlamadim ya
Synen bebegim bende oyle yapacagim hem kese hem bebegi gorelim:)Diyorum kese gorunmez biraz hcg artsin gitmisken kesede kalp atisida gorunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?